Milou van BZV in slechts een handdoekje: ‘is it too much?’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Milou Rietjens weet even niet meer waar ze het zoeken moet! De voormalig Boer Zoekt Vrouw-kandidate staat op het punt om in een handdoekje naar buiten te gaan. Gelukkig vraagt ze haar volgers eerst of het wel zo’n goed idee is…

Milou van Boer Zoekt Vrouw omarmt haar nieuwe carrière als ‘Instagrammeisje’ volledig! Haar blauwe vinkje heeft ze inmiddels te pakken. Hoog tijd voor een lawine aan leuke posts dus! Haar eerste Milou Original is al meteen een voltreffer. Ze vraagt zich met een gek stemmetje af of haar outfits wel ‘kunnen’. De blondine schotelt je vervolgens weinig gangbare keuzes voor. Hoewel, dat handdoekje zien we bij nader inzien best zitten…

Lees ook: Milou van Boer Zoekt Vrouw deelt privéfoto’s

Milou van Boer Zoekt Vrouw: “Is it too much?”

Een logisch vervolg op haar vrij serieuze boerderij-vlogs is het niet, maar da’s misschien juist waarom het nieuwste Instagramprobeersel van Milou van Boer Zoekt Vrouw zo verrast. De lollige post geeft misschien ook goed weer dat Milou op dit moment even geen zin heeft in ‘serieuze’ dingen. Wat dan als je wél zin hebt in ‘lekker gek’ doen op Instagram, waarom niet?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@miloumartina)

Milou Rietjens binnenkort ‘zonder kleding’

In het korte filmpje schetst Milou een angstaanjagend toekomstbeeld. Het is 2030, de lockdown is eindelijk afgelopen, maar Milou heeft ál haar kleren inmiddels weggegooid! In welke hoedanigheid moet de blondine in hemelsnaam de deur uit? Badjas? Warme trui? Nee, ga dan maar gewoon voor het handdoekje! Absoluut niet ’too much’ hoor Milou!

Wordt Milou creatief van lockdown?

Milou heeft al die tijd gezellig saampjes in quarantaine kunnen zitten met haar Boer Zoekt Vrouw-vlam Boer Bastiaan. Na hun onverwachte breuk moet ze nu ineens eenzaam in lockdown gaan. Da’s even schakelen! Hoewel, Milous creatieve brein lijkt overuren te draaien nu ze met zichzelf opgescheept zit. Als dit eerste Instagramfilmpje sinds haar blauw vinkje een voorproefje is van wat Milou met haar Instagramkanaal van plan is, haken we graag in. Als we ergens aan toe zijn, is het wel onschuldige gekkigheid. Zeker als die gekkigheid van een dame als Milou komt!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@miloumartina)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Miljuschka Witzenhausen knalt bijna uit jurkje tijdens RTL Boulevard

Miljuschka Witzenhausen was te gast bij RTL Boulevard en had gekozen voor een jurk met een hele diepe decolleté. Zo diep zelfs, dat er niks onder kon. Dat betekent dat haar troeven er steeds bijna uitvallen!

Zangeres Elize deelt lang vergeten filmpje uit losbandige jeugd

Onlangs verscheen een uitdagende foto van zangeres Elize in een doorschijnend pakje. De bloedmooie zangeres doet er zelf nog een schepje bovenop, door de bijbehorende video te delen!

Foto: Davina Michelle gebruikt oogpotlood op héél aparte plek

Davina Michelle staat wel een beetje bekend om haar overdreven eyeliner, echter gaat ze deze keer een beetje te ver. Waar gaat dat oogpotlood heen?