Milou van Boer Zoekt Vrouw showt resultaat make-over

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Na een paar weken radiostilte laat Milou van Boer Zoekt Vrouw eindelijk weer eens van zich horen. En hoe: ze heeft een heuse make-over ondergaan!

Op de Boerderij bij boer Bastiaan geeft Milou, bekend van Boer Zoekt Vrouw regelmatig aan dat ze het best een beetje mist: stylen, make-up, zichzelf mooi maken. Toen ze nog in Duitsland woonde deed ze dat vaker. In haar wekelijkse vlogs zien we dat ze tegenwoordig door de modder ploegt en met hond Luna het bos in gaat – andere koek dus. Tot ze twee weken geleden ineens van de radar verdween. Geen vlogs meer, vrijwel geen Instagramposts. Wat was er aan de hand? Niks om je zorgen over te maken. Integendeel – Milou werkte aan een nieuwe look! Dit is het resultaat…

Lees ook: Nieuwe Boerin Annemiek gezocht!

Milou neemt verdiende ‘online pauze’

Milou Rietjens had een goede reden om een kleine ‘online pauze’ te nemen. Ze heeft de afgelopen tijd hard gewerkt op de boerderij, liet zich op de foto zetten door een professionele fotograaf en was bovendien non-stop aan het vloggen voor haar wekelijkste Youtubeserie. Logisch dat ze even tijd voor zichzelf reserveerde. Milou besteedde die tijd goed: zo ging ze bij de kapper langs voor een gloednieuwe coupe. Ze is nog steeds blond, maar toch héél anders. Het resultaat:
(lees verder onder foto)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@miloumartina)

Milou (BZV): “New hair, don’t care”

Wie claimt dat er niks aan Milous haar veranderd is, dagen we uit een oudere foto van de BZV-deelneemster te bekijken. Haar kapsel is niet alleen korter geknipt (10 centimeter zegt ze), maar de kleur is ook helemaal anders. De natuurlijke blondine is voor deze keer écht van haar eigen principes afgestapt: “Al jaren laat ik altijd blonde highlights zetten, maar ik vind toch dat de uitgroei altijd erg opvalt. Dus nu langzaam richting meer overloop in mijn eigen haarkleur met balayage.” De foto van het resultaat is schitterend.

Lees ook: VIDEO: wat spookt Milou uit in de schuur?

Een dag in het leven van Milou

Milou heeft sinds haar deelname aan Boer Zoekt Vrouw een mooie online community opgebouwd. Omdat ze vanwege corona in quarantaine ‘vast’ zat in Zeeland met boer Bastiaan, besloot ze met haar camera in de weer te gaan. Zo legt ze de hele week vast wat ze op en rond de boerderij meemaakt. Een wandeling in de duinen, de akker op met een tractor, ’s nachts aardappelen tellen, koken voor een stel hongerige boeren, op de foto tijdens een meelgevecht, een weekendje Amsterdam en sierlijk dansend voor een heuse videoclip: het komt allemaal langs in de vlogs van Milou.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting zet haar razend knappe zusje (21) in het zonnetje

Dat Suzanne Schulting een ongekende schoonheid is weten we onderhand allemaal, maar deze foto bewijst dat je zusje Jolien ook zéker niet wil missen... 

Foto: Zangeres Numidia poseert intiem met trio bekende vrouwen tijdens Het Perfecte Plaatje

Zangeres Numidia schittert tijdens haar deelname aan Het Perfecte Plaatje op Reis. Ze is tijdens dit programma wel héél close geworden met haar mede-kandidaten!

Foto: Knappe zangeres Mell (Melanie Jonk) pakt Beste Zangers-kijker helemaal in

Zangeres Melanie Jonk is zit bij de nieuwste lichting van deelnemers voor Beste Zangers. Deze knappe dame is nog niet héél bekend, maar daar brengt ze met dit soort foto's eigenhandig verandering in!