Milou van Boer Zoekt Vrouw: ‘ik voel me ZO pretty’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Milou van BZV-Bastiaan mag ein-de-lijk weer eens met haar make-up doos aan de slag. Het resultaat mag er zijn. Dat vindt Milou zelf ook…

Milou van Boer Zoekt Vrouw heeft het gevoel dat ze haar vrouwelijkheid een beetje kwijtraakt door al het gezwoeg op de boerderij. De klodders modder op haar gezicht na een dag werken op het land zijn op dit moment de enige ‘schoonheidsbehandelingen’ die ze krijgt. Daarom vond de blonde danseres het héérlijk om eindelijk weer eens in de make-up te moeten…

Lees ook: Milou (BZV) showt kapot ondergoed

Milou Rietjens (Boer Zoekt Vrouw) voelt zich ‘pretty’

In haar nieuwste vlog krijg je het keiharde contrast te zien tussen boerin Milou en modepopje Milou. Ze laat zichzelf zonder schroom in alle hoeken en standen zien als ze géén make-up draagt, dus mag je het haar niet kwalijk nemen dat ze vlak voor een welverdiend avondje uit even openlijk geniet van haar eigen schoonheid. ‘Ik voel me zooo pretty,’ zegt ze met vuurrode getuite lippen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@miloumartina) op

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Gerelateerde berichten