Milou van Boer Zoekt Vrouw: ‘ik voel me ZO pretty’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Milou van BZV-Bastiaan mag ein-de-lijk weer eens met haar make-up doos aan de slag. Het resultaat mag er zijn. Dat vindt Milou zelf ook…

Milou van Boer Zoekt Vrouw heeft het gevoel dat ze haar vrouwelijkheid een beetje kwijtraakt door al het gezwoeg op de boerderij. De klodders modder op haar gezicht na een dag werken op het land zijn op dit moment de enige ‘schoonheidsbehandelingen’ die ze krijgt. Daarom vond de blonde danseres het héérlijk om eindelijk weer eens in de make-up te moeten…

Lees ook: Milou (BZV) showt kapot ondergoed

Milou Rietjens (Boer Zoekt Vrouw) voelt zich ‘pretty’

In haar nieuwste vlog krijg je het keiharde contrast te zien tussen boerin Milou en modepopje Milou. Ze laat zichzelf zonder schroom in alle hoeken en standen zien als ze géén make-up draagt, dus mag je het haar niet kwalijk nemen dat ze vlak voor een welverdiend avondje uit even openlijk geniet van haar eigen schoonheid. ‘Ik voel me zooo pretty,’ zegt ze met vuurrode getuite lippen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@miloumartina) op

Laatste nieuws

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los. 

Wendy van Dijk deelt privé foto’s van wilde vakantie

Je kent Wendy van Dijk vast van haar rol als Ushi of als presentatrice op SBS6. Hoe je haar niet kent is zo! Ze deelde onlangs allerlei foto's uit haar privé collectie. Die hadden ook wij niet zien aankomen!

Gerelateerde berichten