Milou van Boer Zoekt Vrouw: ‘ik ben een beetje stressig’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Milou (BZV) klaagt in haar nieuwe vlog over ‘witlof-stress’! De blondine kan geen groente meer zien. Toch brouwt ze er een lekker schoteltje van…

Milou van Boer Zoekt Vrouw komt in haar nieuwste vlog een tikkeltje overwerkt voor de dag. Koortslipje, kleine oogjes – een logisch gevolg van een drukke week vol witlof, witlof en nog eens witlof. Vervolgens moet er ook nog eten opgediend worden voor een groot gezelschap. Je raadt het al: witlof…

Lees ook: Milou (BZV): “Ik trek het niet meer”

Milou van Boer Zoekt Vrouw in de stress

Haar rode lipje verraadt het al: Milou had deze week even geen tijd voor zichzelf. Er moesten meer dan een miljoen witlofpennen geoogst worden. Handen uit de mouwen dus. Toen kwamen ook Boer Zoekt Vrouw-boeren Geert en Geert-Jan nog even langs voor een etentje. Voor zo’n groot gezelschap koken is voor Milou moeilijk: “Ik ben een beetje stressig.” Ze kan moeilijk inschatten wat genoeg is, hoeveel tijd ze nodig heeft. Over het hoofdgerecht hoefde ze gelukkig niet lang na te denken. Want wat de boer niet kent… Het werd dus een witlofschotel met kaas en jus. Reken maar dat de mannen gesmuld hebben!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kijkers in shock door twee nieuwe actrices in House of the Dragon (HBO Max)

Er gaat een grote wisseling van de wacht plaatsvinden in de serie House of Dragon, de opvolger van Game of Thrones op HBO Max.

Foto: Patricia Paay wijst eindelijk boosdoeners aan na berucht ‘vies filmpje’

Patricia Paay kan eindelijk praten over het vervelende voorval met een 'vies filmpje' dat van haar opdook een aantal jaar geleden.

Foto: Sensi Lowe deelt diepgaand kiekje van openhangend jurkje

Sensi Lowe plaatst wel vaker prachtige foto's van zichzelf, maar meestal zijn ze niet zo diepgaand als het volgende kiekje!

Gerelateerde berichten

Gerelateerde berichten