Milou van Boer Zoekt Vrouw: ‘ik ben een beetje stressig’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Milou (BZV) klaagt in haar nieuwe vlog over ‘witlof-stress’! De blondine kan geen groente meer zien. Toch brouwt ze er een lekker schoteltje van…

Milou van Boer Zoekt Vrouw komt in haar nieuwste vlog een tikkeltje overwerkt voor de dag. Koortslipje, kleine oogjes – een logisch gevolg van een drukke week vol witlof, witlof en nog eens witlof. Vervolgens moet er ook nog eten opgediend worden voor een groot gezelschap. Je raadt het al: witlof…

Lees ook: Milou (BZV): “Ik trek het niet meer”

Milou van Boer Zoekt Vrouw in de stress

Haar rode lipje verraadt het al: Milou had deze week even geen tijd voor zichzelf. Er moesten meer dan een miljoen witlofpennen geoogst worden. Handen uit de mouwen dus. Toen kwamen ook Boer Zoekt Vrouw-boeren Geert en Geert-Jan nog even langs voor een etentje. Voor zo’n groot gezelschap koken is voor Milou moeilijk: “Ik ben een beetje stressig.” Ze kan moeilijk inschatten wat genoeg is, hoeveel tijd ze nodig heeft. Over het hoofdgerecht hoefde ze gelukkig niet lang na te denken. Want wat de boer niet kent… Het werd dus een witlofschotel met kaas en jus. Reken maar dat de mannen gesmuld hebben!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.