Milou Rietjens uit Boer Zoekt Vrouw is door Boer Bastiaan verslaafd geraakt aan boeren

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Milou Rietjens ken je nog wel van het programma Boer Zoekt VrouwMet haar boer is het niks geworden, maar de mooi blondine zou best nog een keer een boer willen daten. 

Milou Rietjens heeft inmiddels een eigen groep volgers opgebouwd op Instagram en mag dan ook gezien worden als een echte influencer. Maar de start van haar roem kreeg ze vanwege het programma Boer Zoekt Vrouw. Helaas werd het niks tussen Milou en haar boer en de knappe blondine, die inmiddels van de drukke stad naar het rustige Zeeland was verhuist, ging er een tijdje tussenuit in Frankfurt om na te denken. Toen ze terug kwam was haar hoofd een stuk helderder. Ze wilde eigenlijk niet meer terug naar een drukke stad en ze zou best nog wel eens graag een boer willen daten. Dat is goed nieuws voor alle boeren van Nederland!

Lees ook: Foto: BZV-deelnemer Milou Rietjens terug bij oude liefde
Misschien tijd voor een nieuw programma: Milou zoekt Boer

Als de makers van Boer Zoekt Vrouw een beetje slim zijn, dan zetten ze Milou haar wens om in een nieuw programma: Milou Zoekt Boer. Dan kunnen Milou Rietjens en Yvon Jaspers samen op zoek naar de meest geschikte boer voor Milou. Laat wat oud boeren die niet met hun neus in de boter zijn gevallen terug komen voor de opnames, en pak gelijk een aantal nieuwe boeren mee. Milou vindt een nieuwe liefde in haar leven, Yvon Jaspers heeft een nieuw spectaculair programma, en Milou haar volgers hebben meer content om van te smullen. Iedereen wint. Eigenlijk bestaat er geen goede reden om Milou niet haar eigen programma te geven.

Met een snoetje als op deze foto moet Milou veel boeren aanbidders krijgen

En als je bang bent dat er niet genoeg boeren zullen reageren op de oproep van Milou, wees dan maar gerust. Als je ook maar één blik werpt op dit lieve gezichtje, dan zie je gelijk waarom er geen gebrek aan aanbidders zal zijn onder de boeren. Want wie wilt nu niet de rest van zijn leven doorbrengen met zo’n lieve en prachtige meid als Milou. Het probleem zal eerder zijn dat er te veel aanmeldingen zijn om effectief doorheen te kunnen gaan. De eerste drie afleveringen alleen al zijn het doorspitten van alle brieven.
Milou brengt graag haar leven op het platteland door met haar dieren

Dankzij BZV heeft Milou wel een belangrijke les geleerd. Ze heeft namelijk door dat ze niet de rest van haar leven in de grote stad wilt wonen. Na lang nadenken zoekt ze graag het andere uiterste op. Het liefste trekt ze zich terug op het platteland met haar dieren. Daar wordt de knappe blondine pas echt gelukkig van. Een veldje met koeien of schapen en een paard en paar hondjes erbij. Dat is de ultieme droom van Milou Rietjens.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?