Foto: BZV-deelnemer Milou Rietjens terug bij oude liefde

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Milou Rietjens was misschien wel de leukste deelneemster van de vorige editie van Boer Zoekt Vrouw. Helaas was de liefde met boer Bastiaan niet van lange duur en nu is ze weer alleen. Toch heeft de blondine nog altijd heimwee naar haar oude liefde: de boerderij.

Milou Rietjens smelt van likkende kalfjes

Milou woont sinds de laatste berichten weer in Zeeland. Helaas dus niet meer met boer Bastiaan. Ze leken een goed koppel en allebei klaar voor de liefde. Jammer genoeg hield de liefde geen stand en gingen ze uit elkaar. Milou woonde vóór haar BZV-avontuur in Frankfurt, maar naar eigen zeggen kon ze daar na haar mislukte relatie niet meer wennen. Zo hield ze aan BZV dus een aparte ‘liefde’ over: ze is nu verzot op het platteland. Ze besloot naar een klein dorpje in Zeeland te verhuizen, waar ze nu ook werkt. Alsof dat niet genoeg is, keerde ze onlangs terug naar haar geboortegrond om nóg meer van het boerenleven op te snuiven. Haar familie heeft in Limburg een boerderij met koeien. Milou deelt onderstaande filmpjes waarin ze wegsmelt bij lieve kalfjes en koeien. Zou ze dan toch stiekem overwegen om weer mee te doen aan Boer Zoekt Vrouw? Helaas voor Milou is het nieuwe seizoen BZV net begonnen en de vrouwen en mannen al uitgekozen. Wie weet vindt ze in Limburg op haar eigen houtje wel een boer!

Lees ook: Hond van Yvon Jaspers verpest keuzemoment Boer Jouke in BZV

Milou doet spannende dans met dubbelganger

We kennen Milou als vrolijke, positieve dame. Ook staat ze bekend om haar heerlijke danspasjes. Zo plaatst ze Zeeuwse regelmatig video’s waarin ze alleen of met een danspartner de heupen losgooit. Regelmatig komen er bachata-moves voorbij en zien we haar dicht tegen een man aan dansen. Nu besluit ze het een keer anders te doen en Milou filmt zichzelf met een special effect waardoor we dubbelzien! Ze gooit haar heupen in de strijd met als resultaat een swingende Milou in meervoud op je scherm. Zo kan je haar vanuit elke hoek bekijken. Eén van Milou haar volgers heeft wel wat commentaar op het filmpje en vraagt: ”Mag je niet lachen tijdens het dansen?”. Milou reageert lachend dat dat een echte challenge voor haar is want ze kan gewoon echt niet lachen tijdens het dansen.

Milou wil van voor BZV terug

Milou deelt een maandje geleden dat ze eindelijk is begonnen met haar goede voornemens. Zo besluit ze dat je een maand na nieuwjaarsdag ook nog prima kan beginnen met fit worden. Milou zegt 6 kg te zijn aangekomen sinds haar deelname aan BZV. Waarschijnlijk is de break up haar zwaar gevallen en heeft ze tijdens haar liefdesverdriet wat extra chocolade gegeten. Milou ziet er nog steeds super goed uit maar ze geeft zelf aan graag terug te willen naar haar ”oude” . Ze grapt dat je als je zo klein bent zoals zij 6kg best wel veel is dus dat ze nu extra gaat aanpoten. Milou is er helemaal klaar voor om weer fit en lekker in haar vel te zitten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!