Milou van Boer Zoekt Vrouw showt sensueel dansje in videoclip

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Milou van Boer Zoekt Vrouw kan vloggen, zaaien, oogsten, maar vooral héél goed dansen! Check haar nieuwste ‘videoclip’ hier!

Sinds Milou Rietjens van Boer Zoekt Vrouw van de stad naar het platteland verhuisd is, zijn haar ambities als danseres op een lager pitje komen te staan. Het is immers niet zo makkelijk om een dansschool voor Bachata in the middle of nowhere in Zeeland te vinden. Als Milou even in oude thuisstad Frankfurt is, sluit ze zich bijna op in haar vertrouwde oefenruimte. Daar nam ze deze keer een heus videoclipje op…

Lees ook: Milou van Boer Zoekt Vrouw: Ik voel me ZO pretty

Milou (BZV) in Bachata dansvideo

De lievelingsdans van Milou is de Dominicaanse dans bachata. Ze heeft in deze tak ook een danspartner, en een grote groep dansvriendinnetjes. Milou neemt dit aardig serieus: ze heeft meegedaan aan wedstrijden, en laat zich af en toe ook professioneel vastleggen op camera. Deze videoclip werd tijdens Milous laatste Frankfurt-tripje in elkaar gezet.

Laatste nieuws

Foto: House of the Dragon-actrice Olivia Cooke deelt foto zonder jurk

De hele middag heeft Olivia Cooke in haar House of the Dragon-jurk op een kasteelmuur gestaan. Toen ze die jurk later uitdeed deelde ze direct een opvallend kiekje!

Foto: Leontine Borsato laat Marco Borsato keihard vallen voor deze man

De ex-vrouw van Marco Borsato, Leontine Ruiters, is helemaal over haar man heen! De brunette heeft een nieuwe steenrijke vriend, en iedereen mag het weten!

Foto: Roxane Knetemann speelt in kort broekje met harig beest

Roxane Knetemann deelt een beestachtig lekkere foto! De VI-analiste ligt languit in het gras; een heerlijk gezicht!

Gerelateerde berichten