Milou van Boer Zoekt Vrouw showt sensueel dansje in videoclip

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Milou van Boer Zoekt Vrouw kan vloggen, zaaien, oogsten, maar vooral héél goed dansen! Check haar nieuwste ‘videoclip’ hier!

Sinds Milou Rietjens van Boer Zoekt Vrouw van de stad naar het platteland verhuisd is, zijn haar ambities als danseres op een lager pitje komen te staan. Het is immers niet zo makkelijk om een dansschool voor Bachata in the middle of nowhere in Zeeland te vinden. Als Milou even in oude thuisstad Frankfurt is, sluit ze zich bijna op in haar vertrouwde oefenruimte. Daar nam ze deze keer een heus videoclipje op…

Lees ook: Milou van Boer Zoekt Vrouw: Ik voel me ZO pretty

Milou (BZV) in Bachata dansvideo

De lievelingsdans van Milou is de Dominicaanse dans bachata. Ze heeft in deze tak ook een danspartner, en een grote groep dansvriendinnetjes. Milou neemt dit aardig serieus: ze heeft meegedaan aan wedstrijden, en laat zich af en toe ook professioneel vastleggen op camera. Deze videoclip werd tijdens Milous laatste Frankfurt-tripje in elkaar gezet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer belooft lijpe juice: ‘Wat deed Marco Borsato bij ander 16-jarig meisje?’

Yvonne Coldeweijer gaat nog een stapje verder met het uitbrengen van de lijpste juice. Ze heeft zelfs de laatste roddels over de dingen die Marco Borsato bij een 16-jarig meisje heeft gedaan. 

Hélène Hendriks en Merel Ek innig gespot in zeer weinig verhullende jurkjes (Foto’s!)

Knappe presentatrice Hélène Hendriks en politiek verslaggeefster Merel Ek laten zich van een hele andere kant bewonderen!

Amber Brantsen laat Viaplay-kijker watertanden met doorschijnende blouse (foto’s!)

Amber Brantsen weet wel hoe ze de kijkcijfers van Viaplay omhoog moet krikken. Ze trekt gewoon een doorschijnende blouse aan; zo blijven de kijkers wel hangen!