Milou van Boer Zoekt Vrouw showt sensueel dansje in videoclip

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Milou van Boer Zoekt Vrouw kan vloggen, zaaien, oogsten, maar vooral héél goed dansen! Check haar nieuwste ‘videoclip’ hier!

Sinds Milou Rietjens van Boer Zoekt Vrouw van de stad naar het platteland verhuisd is, zijn haar ambities als danseres op een lager pitje komen te staan. Het is immers niet zo makkelijk om een dansschool voor Bachata in the middle of nowhere in Zeeland te vinden. Als Milou even in oude thuisstad Frankfurt is, sluit ze zich bijna op in haar vertrouwde oefenruimte. Daar nam ze deze keer een heus videoclipje op…

Lees ook: Milou van Boer Zoekt Vrouw: Ik voel me ZO pretty

Milou (BZV) in Bachata dansvideo

De lievelingsdans van Milou is de Dominicaanse dans bachata. Ze heeft in deze tak ook een danspartner, en een grote groep dansvriendinnetjes. Milou neemt dit aardig serieus: ze heeft meegedaan aan wedstrijden, en laat zich af en toe ook professioneel vastleggen op camera. Deze videoclip werd tijdens Milous laatste Frankfurt-tripje in elkaar gezet.

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax drinkt tot in late uurtjes met blonde collega

Dionne Stax is weer aan de slag voor het programma Droomhuis Gezocht. En daarvoor maakt Dionne het wel heel erg bont. 

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Gerelateerde berichten