Milou van Boer Zoekt Vrouw is danseres én topmodel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Milou (BZV) claimt de boerderij te missen, maar geniet verdacht veel van sensuele dansjes en verleidelijke fotoshoots in de grote stad…

Milou Rietjens van Boer Zoekt Vrouw pendelde deze week weer eens tussen boerderij en grote stad. Terwijl ze in Frankfurt claimt ‘haar’ boerderijtje heel erg te missen, maakt ze zich klaar voor twee spannende afspraken: een sensuele dansles en een verleidelijke fotoreeks mét Beyoncé-pose! Haar persoonlijke vlog blijft op deze manier een echt goudmijntje!

Lees ook: Milou van BZV: Ik voel me ZO pretty!

Milou (BZV) is boerin én city girl

Milou van Boer Zoekt Vrouw mag dan op een boerderij in Zeeland wonen, maar een saai leven heeft ze absoluut niet! Met haar appartementje in Frankfurt zit er nog genoeg variatie in haar agenda. De ene dag komt ze als ‘boerinnetje’ haar Boer Bastiaan spaghetti voeren op het land, terwijl ze de andere dag in spannende spandex losgaat in de dansstudio! We zagen vorige keer al dat Milou graag in touch blijft met haar vrouwelijke kant. Op dat vlak is ze dankzij dit tripje naar Duitsland, waar ze behalve dansend óók als topmodel poserend voor de camera verscheen, weer helemaal bijgetankt!

Laatste nieuws

Foto: Nikkie Plessen laat buik zien in raadselachtig pakje

Nikkie Plessen heeft een nieuwe outfit waarmee ze flinke indruk maakt bij haar volgers. Alleen is het een beetje een raadselachtig pakje.

Foto: Yolanthe Cabau geniet van schitterend uitzicht met knalgeel attribuut

Yolanthe Cabau van Kasbergen zet zich volledig in voor een gezondere leefstijl. Ze heeft nu waterflessen laten maken om mensen meer water te laten drinken.

Foto: Bloedfanatieke Laetitia Gerards raakt gewond tijdens Wie Is De Mol

Laetitia Gerards i een van de meest fanatieke kandidaten van Wie is de Mol? 2022, maar haar fanatisme heeft haar nu een blessure opgeleverd.

Gerelateerde berichten