Milou van Boer Zoekt Vrouw is danseres én topmodel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Milou (BZV) claimt de boerderij te missen, maar geniet verdacht veel van sensuele dansjes en verleidelijke fotoshoots in de grote stad…

Milou Rietjens van Boer Zoekt Vrouw pendelde deze week weer eens tussen boerderij en grote stad. Terwijl ze in Frankfurt claimt ‘haar’ boerderijtje heel erg te missen, maakt ze zich klaar voor twee spannende afspraken: een sensuele dansles en een verleidelijke fotoreeks mét Beyoncé-pose! Haar persoonlijke vlog blijft op deze manier een echt goudmijntje!

Lees ook: Milou van BZV: Ik voel me ZO pretty!

Milou (BZV) is boerin én city girl

Milou van Boer Zoekt Vrouw mag dan op een boerderij in Zeeland wonen, maar een saai leven heeft ze absoluut niet! Met haar appartementje in Frankfurt zit er nog genoeg variatie in haar agenda. De ene dag komt ze als ‘boerinnetje’ haar Boer Bastiaan spaghetti voeren op het land, terwijl ze de andere dag in spannende spandex losgaat in de dansstudio! We zagen vorige keer al dat Milou graag in touch blijft met haar vrouwelijke kant. Op dat vlak is ze dankzij dit tripje naar Duitsland, waar ze behalve dansend óók als topmodel poserend voor de camera verscheen, weer helemaal bijgetankt!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.