Milou en Boerin Annemiek gaan los bij BZV-reunie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het vlogkanaal van Boer Zoekt Vrouw-deelneemster Milou is een goudmijn voor wie geen genoeg kan krijgen van deze vrolijke blondine. Met een beetje geluk krijg je niet alleen Milou, maar ook andere leuke BZV-dames te zien! Zo was de ‘cast’ van BZV onlangs weer bij elkaar voor een reünie!

De ‘cast’ van het afgelopen seizoen van Boer Zoekt Vrouw is een hechte groep. Bijna elke week wordt er wel ergens een (gedeeltelijke) reünie georganiseerd. Afgelopen week was her wéér raak. Deze keer kwam de ‘gang’ samen in een restaurant in Utrecht.

Lees ook: Boerin Annemiek kletsnat de stal in met nieuwe vriend

Milou en Elise carpoolen naar BZV reünie

Milou van BZV filmt haar leven op Boer Bastiaans boerderij. Dat kan soms een beetje eentonig worden. Gelukkig kon ze er deze week even ‘uit’. Ze ging op pad met voormalig concurrente Elise. De twee carpoolden richting Utrecht, waar later die avond een heuse Boer Zoekt Vrouw- Reünie zou plaatsvinden. Geert Jan, Geert, Annemiek en later ook Bastiaan waren aanwezig. Mét nieuwe aanhang!

BZV reunie Milou Elise

Nieuwe gezichten naast Annemiek, Geert en Geert Jan

Niet alleen Boerin Annemiek, van wie we inmiddels weten dat ze een vriend heeft, maar ook Geert en Geert Jan showden hun nieuwe dames. Vooral de nieuwe blonde verovering van Geert kwam even prominent in beeld. Aan de volle én lege glazen te zien namen de boerderijbewoners het er flink van. Bij Annemiek en vriend Charlie, beiden speciaalbierliefhebbers, zat de stemming er zo te zien goed in.

Laatste nieuws

Yolanthe Cabau deelt schitterende foto in doorschijnende jurk

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een hoop mooie foto's online staan. Maar haar nieuwste foto spant de kroon. 

Video: Anna Nooshin leidt volgers af met weinig verhullend topje

Anna Nooshin heeft weinig nodig om haar volgers af te kunnen leiden. Dat blijkt wel uit deze video op haar Instagram.

Foto: Dankzij deze beeldschone vrouw scoort Luuk de Jong ook thuis de winnende

Luuk de Jong is terug bij PSV en daar zijn de Eindhovenaren maar wat blij mee. Maar niet alleen in het stadion is Luuk geliefd, want thuis heeft hij ook een schoonheid wachten!

Gerelateerde berichten