Mooie Milou (BZV) waait bijna weg in Zeeland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Milou van Boer Zoekt Vrouw heeft zich op Instagram weer eens van haar mooiste kant laten zien. De blondine deelt een foto waarop ze klaar lijkt voor een avondje stappen. Totdat de Zeeuwse wind roet in het eten gooide…

Zeeland is een schitterende provincie, maar het waait er wel altijd harder dan in de rest van Nederland. Milou van Boer Zoekt Vrouw moet nog een beetje wennen aan “Altijd ook die Zeeuwse bries…”

TIP: De mooiste boerinnen van Nederland staan in de Boerinnenkalender 2021!

Milou van Boer Zoekt Vrouw klikt (bijna) perfecte foto

Het scheelde een milliseconde of Milou Rietjens (BZV) had de perfecte foto geschoten. De blondine, die laatst nog tot diep in de nacht moest zwoegen in de schuur, kon zich eindelijk weer eens in de make-up zetten. Toen ze daar (terecht) een foto van wilde maken kwam er een flinke zeebries langs. Haar gestylede haar waaide recht voor haar vers opgemaakte gezicht.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...