Miljuschka Witzenhausen vergeet kleding aan te trekken op ijskoude foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Die arme Miljuschka ook. De prachtige tv-kok vergeet zomaar om kleding aan te trekken op een van de koudste dagen van het jaar. 

In het begin komt de ene na de andere laag tevoorschijn bij Miljuschka Witzenhausen. Er lijkt geen einde te komen aan haar kleding. Maar even later, ligt de beeldschone tv-kok gewoon zonder haar kleren op een tuinstoel En dat op een van de koudste dagen van het jaar. Het feit dat Miljuschka op deze malle foto sessie niet eens is bevroren is nog een klein wonder te noemen. Gelukkig maar, want het zou heel erg jammer zijn als dit het einde zou betekenen van een van de leukste vrouwen die de afgelopen jaren op de televisie is geweest. Je kan je namelijk bijna geen televisie landschap meer voorstellen zonder het lieve snoetje van Miljuschka Witzenhausen.

Lees ook: Foto: kwetsbare Miljuschka Witzenhausen barst in tranen uit dankzij Nick Schilder
Miljuschka oefent nog even met haar TikTok filmpje

Het is duidelijk te zien dat Miljuschka flink met haar tijd mee gaat. Zo is de prachtige brunette helemaal in de ban van TikTok. Daar voeren extreem korte video’s te boventoon en Miljuschka zou graag dat succes evenaren. Daarom maakt ze het verleidelijke en semi-grappige soort sketches wat je zou verwachten van TikTok. Om meer bereik te krijgen plaatst Miljuschka het filmpje ook ouderwets op Instagram, waar ze gelijk een hoop reactie binnen krijgt op de beeldschone warme dame. Miljuschka heeft in ieder geval de smaak goed te pakken en gaat door met het maken van grappige filmpjes. Of ze daar in ook net zulke interessante kleding gaat dragen als dat ze hiervoor deed, daar laat ze zich nog niet over uit. Maar dat zou de video’s wel een stuk aantrekkelijker maken om te bekijken. Al is Miljuschka in, en zonder, elk mogelijk kledingstuk een hartstikke interessante vrouw om te zien.

Miljuschka is erg tevreden wanneer ze een foto’s van haar maakt

Vroeger kon Miljuschka nog wel eens onzeker worden van alle prachtige en slanke vrouwen om haar heen. Het was dan ook erg lastig om goed van haar eigen lijf te houden. Elke keer dat ze een foto maakte, moest ze eerst driehonderd pogingen verwijderen om tot de beste foto te komen. Dat soort problemen behoren nu tot de verleden tijd. Miljuschka heeft volledig geaccepteerd hoe ze er uit ziet en daar hoeft ze zich absoluut niet voor te schamen. Want hoewel Miljuschka misschien niet het meeste slanke model van Nederland is, behoort ze zeker tot de top mooiste vrouwen van het land. Miljuschka is een beeldschone verschijning. Of je haar nu in een dikke winterjas ziet, of in een bikini, Miljuschka blijft mensen verbazen en imponeren met haar geweldige uiterlijk. Toch moet het Miljuschka een enorme boost in haar zelfvertrouwen geven, wanneer mensen haar complimentjes maken ovet haar uiterlijk. Miljuschka kan na die positieve feedback de hele wereld aan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?

Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!