Foto: kwetsbare Miljuschka Witzenhausen barst in tranen uit dankzij Nick Schilder

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Een diepgaand gesprek met Beau van Erven Dorens zorgde voor een huilende Miljuschka Witzenhausen. De presentatrice stelde zich kwetsbaar op in een emotionele aflevering van Lago di Beau.

Tijdens de eerste aflevering van Lago di Beau was het gelijk raak: veel gejank en diepgaande gesprekken. Het programma dat door Beau van Erven Dorens gepresenteerd wordt zorgde dan ook gelijk voor hoge kijkcijfers. Er kwamen er veel emoties los bij

Miljuschka Witzenhausen huilt in Lago di Beau

Lees ook: Miljuschka Witzenhausen stikt bijna in kerstverlichting

Miljuschka Witzenhausen in tranen door Nick Schilder

Pas later op de aflevering werd de boel nóg emotioneler. Je zou het niet verwachten, maar het was toch echt Nick Schilder die Miljuschka uiteindelijk liet huilen. Het waren geen gemene woorden die haar in tranen lieten uitbarsten, maar het was Nick zijn prachtige muziek. Hij zong een nummer dat veel voor Miljuschka betekende. Aan het eind van het nummer liet Miljuschka wat tranen vallen en liet ze weten dat ze gelijk moest denken aan een afscheid van iemand. Ook Beau was even van zijn apropos en kort daarna kwam Nick ook los. Miljuschka stak iedereen aan met haar emoties en dat zorgde weer voor nog diepere gesprekken. We hebben de presentatrice nog nooit zo gezien…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

Miljuschka kan toch lachen op foto met Beau van Erven Dorens

Gelukkig kijkt de presentatrice terug op Lago di Beau als een mooie ervaring. Op Instagram  plaatst Miljuschka nog een bericht over het korte tripje. Ze geeft wel aan dat ze het moeilijk vond om terug te zien. “Dus vanavond zie je dat. Niet mij als slachtoffer, maar als vrouw die de lessen van het leven omarmt. Ik op mijn kwetsbaarst. Het voelt naakt en doodeng. Maar ben dankbaar dat ik het heb kunnen doen met @beauvaned en @nickschilder“, schreef ze erbij. Gelukkig is het dus allemaal goedgekomen met de presentatrice!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!