Miljuschka Witzenhausen lift shirtje omhoog voor zéér eerlijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Miljuschka Witzenhausen staat bekend om haar goudeerlijke, onbewerkte foto’s. Ook nu laat ze zien dat ze  absoluut geen schaamte kent!

Miljuschka Witzenhausen is 37 geworden! De tv-kok en presentatrice deelt het via een mooi bericht op Instagram. In dit bericht is Miljuschka nóg eerlijker dan normaal. Zo deelt de tv-kok onder andere dat ze weer is begonnen met fanatiek sporten! En als we dit van één iemand niet hadden verwacht, dan was het Miljuschka. De brunette is normaal gesproken erg van ‘body positivity’. Zo zegt ze vaker te wandelen; “Dus maak ik voor mijn verjaardagscadeau vandaag een wandeling“. Alleen zelfs na deze uitspraken, deelt Miljuschka toch nog een goudeerlijke foto via Instagram. De presentatrice lift zowaar haar shirtje omhoog voor dit kiekje…

Miljuschka Witzenhausen deelt eerlijke foto van buik

Onlangs deelde Miljuschka Witzenhausen dan ook een goudeerlijke foto via Instagram. Op de foto is namelijk te zien hoe de tv-kok de harde waarheid laat zien, ondanks het sporten. Althans, volgens Miljuschka is deze waarheid alles behalve hard. Dit is natuurlijk hoe we de presentatrice kennen. Ze lift namelijk haar shirtje omhoog, terwijl ze in de auto zit; “Mil blijf je wel jezelf?”, “Was de meest gehoorde DM na mijn verklaring van sporten van de week”. “Dus hier een geruststelling. Nog steeds eerlijk incl rollen“. En met die rollen bedoelt Miljuschka natuurlijk haar buik. En dat maakt natuurlijk niks uit, want met of zonder vetrollen, blijft de tv-kok een mooie vrouw. Om deze rollen nog extra naar voren te brengen, lift Miljuschka dan ook even haar shirt omhoog. Haar reden voor het sporten is dan ook dat ze lekkerder in d’r vel zit. Niks meer, niks minder.

Lees ook: Video: Opvallend lenige Miljuschka Witzenhausen legt benen in haar nek

Miljuschka Witzenhausen deelt humoristische sketch

Dat Miljuschka Witzenhausen een vrouw is die vol humor zit, is inmiddels bekend. De brunette deelt regelmatig via Instagram grappige herkenbare sketches, voor haar ruim 9 ton volgers. Ook dit keer, waar Miljuschka een humoristische video deelt. Op de video is namelijk te zien hoe Miljuschka haar keuken aan het schoonmaken en opruimen is. Er staat bij; “Wanneer je als moeder net alles hebt schoongemaakt“. Bovenin de video staat een tijd, op het moment van schoonmaken is het 13.00. In het volgende fragment zien we dat het 13.01 is, en dat de keuken weer helemaal vies is. Deze video is dus voor veel moeders ontzettend herkenbaar. En stiekem ook wel een beetje humoristisch. En de reacties op de video zijn dan ook lacherig; “Zo herkenbaar!!”, “Dit dus”, “Welkom in mijn leven”, “Dit is wel heel herkenbaar“. Miljuschka weet dus precies wat er in het leven van alle moeders afspeelt. En mogen nou net veel van haar volgers moeder zijn, dus is het een perfect moment om deze video te plaatsen.

Lees ook: Video: Miljuschka Witzenhausen spuit eigen medewerker helemaal onder

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatssters Joy Beune en Robin Groot genieten van zon in strakke topjes (foto’s!)

Knappe teamgenotes Joy Beune en Robin Groot zijn erg aan het genieten van de zon en dragen dan ook flinterdunne shirtjes.

Foto: Wielrenster Puck Moonen spreidt benen om flinke bal pluis te aaien

Puck Moonen gooit zomaar de benen wijd. Je snapt dat haar volgers wild werden toen er op die plek een harige verrassing tevoorschijn kwam!

GTST-actrice Sophie Bouquet buigt over wastafel in superkort rokje (video’s!)

Sophie Bouquet laat iedereen goed naar binnen kijken in de badkamer!