Video: Miljuschka Witzenhausen spuit eigen medewerker helemaal onder

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Miljuschka Witzenhausen heeft stiekem een feestje gepland voor een van haar medewerkers. En hierna heeft Miljuschka ook nog een leuke, vochtige verrassing voor haar medewerker. Maar eerst nog even een goeie borrel tevoorschijn toveren.

Miljuschka Witzenhausen zorgt altijd voor goed voedsel voor haar medewerkers, vooral als die jarig zijn. Dan doet de chef-kok nog even extra haar best. Zo zorgt ze voor lekker eten en lekkere drankjes voor al haar medewerkers. Het heeft dus zeker een meerwaarde om werkzaam te zijn bij het bedrijf van deze chef-kok en gezondheidsgoeroe. Tenminste, je moet wel tegen wat nattigheid kunnen als je jarig bent. Miljuschka spuit je namelijk helemaal onder aan het eind van de borrel voor je verjaardag. De medewerker was dat blijkbaar even vergeten, deze vochtige hobby van een feestvierende Miljuschka, en wordt compleet verrast. Wat wij vooral verrassend vinden is dat de normaal zo ijverige kok nu gewoon thuisbezorgd belt voor een maaltijd.

Miljuschka Witzenhausen kiest voor nattigheid

Het is niet elke dag dat een van je medewerkers jarig is. En dat moet dus zeker gevierd worden. Het is toevallig ook vrijdagmiddag en dus is het tijd om alle zakelijkheid achter je te laten, zelfs als bedrijfsleider. Het is tijd voor feest en daar hoort lekker eten bij. Miljuschka slaat het telefoonboek open en weet precies wat ze moet hebben. Een lekker borrelplankje en wat vochtigs om mee af te blussen. Een champagnefles onder druk volstaat voor dat laatste.

Miljuschka Witzenhausen kookt niet, maar blust wel

Dit keer dus geen lekkere maaltijd uit de bekwame handen van chef kok Witzenhausen. Wat moet ze dan wel doen na het bestellen van het eten? Enkel afwachten en niks doen is niks voor deze drukke chef. Gelukkig kan ze zich altijd verheugen op het etentje, traditiegetrouw grijpt ze dan altijd naar de fles. Niet voor haarzelf, maar voor haar medewerkers. En niet om hun glazen te vullen. Deze fles gaat helemaal op in een keer door deze even flink te schudden en vervolgens te richten op de onschuldige jarige. Ze slaat het koken dus even over, maar zorgt alsnog voor voldoende spektakel aan tafel.

Miljuschka heeft altijd wat te vieren

Het leven van deze tv-persoonlijkheid neemt ze zelf ook niet al te serieus. Zelfs als het dus gaat om alle werkzaamheden die ze verricht en werknemers die hard werken, weet ze dat feesten belangrijk is. Haar Instagram staat dan ook vol met erg vrolijke en feestelijke clips van haarzelf, haar familie en haar gerechten. Ze heeft dus eigenlijk altijd wel wat te vieren. Alleen elke dag een fles champagne misbruiken en een luxe borrelplank in huis halen is natuurlijk wel wat teveel van het goede.

Miljuschka op vrijdagmiddag altijd feestelijk? 

Zou ze dan altijd in opperbest humeur zijn als er iemand jarig is? Ze weet wel dat dit betekent: borrelen en champagne. Het weekend is nabij en zelfs voor onderneemster Witzenhausen is dat soms wel is fijn. Even alles loslaten, de boel nat maken en daarna lekker borrelen is iets dat deze feestelijke chef ook maar al te graag doet. Dat het dan ook nog toevallig vrijdagmiddag en mooi weer is, is allemaal mooi meegenomen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!

Video: Schaatsster Suzanne Schulting trekt keihard aan knalrood lichaamsdeel

Suzanne Schulting heeft een bijzondere manier gevonden om zichzelf sneller te laten herstellen. En dat moet je even gezien hebben.