Video: Opvallend lenige Miljuschka Witzenhausen legt benen in haar nek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Miljuschka Witzenhausen laat zichzelf van een totaal nieuwe kant zien. De kokkin legt zomaar haar benen in haar nek tijdens een wel hele lenige oefening!

Miljuschka probeert lenige trend

Natuurlijk kent iedereen Miljuschka Witzenhausen het beste achter het aanrecht terwijl ze heerlijke gerechten aan het koken is. Ook houdt Miljuschka wel van een leuk grapje of een goede uitdaging. Zo kwam de brunette op Instagram reels een filmpje tegen van een meisje. Dit meisje doet een bekende trend die nu gaande is op TikTok en Instagram. Zo doet ze haar ene been tegen de muur, draait zich om en duikt vervolgens naar benden. Dan gaat het andere been de lucht in en wordt die over je heen gestrekt. Het klinkt ingewikkeld maar het ziet er op het filmpje best wel simpel uit. Dat dacht Miljuschka in ieder geval ook, dus de brunette kon het niet laten om het ook uit te proberen. Bekijk hieronder het originele filmpje:

Miljuschka laat zien hoe lenig ze is

Aan de voorbereidingen van Miljuschka kan het niet liggen. De kokkin heeft heeft net zoals het meisje van het filmpje een sportieve outfit aangetrokken en een goede muur gevonden om de handstand tegen te proberen. Volgens Miljuschka is het onderstaande filmpje poging 608 om het trucje te doen. Het zag er dus een stukje makkelijker uit dan dat het daadwerkelijk was. Toch heeft Miljuschka niet opgegeven en is ze stug door gegaan met oefenen. En met resultaat! We zien een fanatieke Miljuschka heel soepel in de handstand draaien. Vervolgens moet ze nog haar ene been helemaal door de lucht strekken en dat zelfs dat lijkt Miljuschka te lukken. Vervolgens zien we nog een stukje van een nieuwe poging en dan barstten Miljuschka en degene die de acrobatische oefening filmt in lachen uit. Wellicht zit er wel een nieuwe carrièrekans in voor Miljuschka bij het circus.

Miljuschka is veel afgevallen

Nu Miljuschka Witzenhausen dit lenige filmpje heeft laten zien verschijnen er ineens heel veel opmerkingen dat de kokkin er zo goed uit zien. Miljuschka krijgt steeds de vraag of ze soms heel erg is afgevallen. Zo plaatst Miljuschka een foto van zichzelf tijdens het sporten met de vraag ”Ben je zoveel afgevallen? Hoe heb je dat gedaan?”. Miljuschka zegt dat ze in eerste instantie niet van plan was om op al deze opmerkingen te reageren. Toch heeft de brunette besloten dat wel te doen. Omdat ze naar eigen zeggen hartverscheurende berichten krijgt van mensen die willen afvallen. Daarom vertelt Miljuschka dat ze regelmatig is gaan sporten omdat ze daardoor rust in haar hoofd krijgt. Nu de kokkin regelmatig sport is haar aan het veranderen. Toch wil Miljuschka even zeggen dat ze niemand wil aansporen om te gaan afvallen omdat ieder mooi is.

Miljuschka Witzenhausen afvallen

Miljuschka kookt elke avond

Een andere vraag die Miljuschka kreeg tijdens haar vragenrondje op Instagram gaat over of  Miljuschka zelf wel eens kookt. Hier reageert de brunette volmondig ja op. Zo zegt Miljuschka bijne elke avond te koken en slechts één keer per week eten te bestellen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!