Miljuschka is de keukenprinses van haar eigen fort

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Miljuschka krijgt de laatste tijd veel positieve reacties en aandacht. Haar eerlijke Instagram foto’s maken de tv kok een boegbeeld onder de vrouwen en, om in kooktermen te spreken, een toetje voor de mannen. Maar dit toetje ligt straks wel achter slot en grendel. Miljuschka heeft haar huis namelijk beter beveiligd dan Fort Knox.

Ergens is het wel logisch. Met al die geheime recepten van Miljuschka zullen er redelijk wat mensen proberen haar huis binnen te dringen. Daarom was het eens tijd om te gaan beveiligen. Drie maanden langer heeft de verbouwing van haar eigen Chateau Meiland geduurt. Maar dan heb je ook wat. Niemand kan meer naar binnen. Al heeft dat een aantal ingrijpende gevolgen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Lets talk business…

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

Keukenprinses

Miljuschka geeft aan dat haar huis zo zwaarbeveiligd is dat je er van z’n levensdagen niet in komt: “Het is net een kluis. Mijn eigen Hof van Eden, waar ik buiten kan zijn zonder dat íémand me ziet”, aldus Miljuschka. Nu liepen ze in het hof van Eden natuurlijk allemaal naakt rond. Kleren waren in die periode een beetje een overbodige luxe. Dus wie weet wat er allemaal gebeurt in Miljuschka haar beveiligde kluis. Op zich is dat wel prettig, dan kan ze namelijk in alle rust meer mooie kiekjes maken voor op haar Instagram pagina.

Miljuschka is namelijk niet vies van een beetje bloot. Haar nieuwste Instagram foto liegt er dan ook niet om. Op de foto ligt een lachende Miljuschka op bed met slechts een deken om haar heen. De laatste tijd gaat Miljuschka van bloot naar bloter, naar blootst. Eerst waren er de ‘eerlijke’ bikini plaatjes en daarna plaatste ze ook al een foto van haar bips.

verborgen schat

Haar huis is dus net een sprookjes kasteel. Dat maakt Miljuschka de begeerlijke (keuken)prinses van het verhaal. Daar zou zomaar een nieuwe film in kunnen zitten over een prinses, met een passie voor lekker eten, die zichzelf en haar kasteel moet verdedigen met een koekenpan, een staafmixer en eetstokjes. Disney, schrijven we mee?

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Noa van der Bij maakt niet alleen vriend Cody Gakpo blij met foto in superstrak topje

De knappe vriendin van Cody Gakpo, Noa van der Bij, weet wel hoe ze haar vriend en haar volgers gelukkig moet houden met deze mooie foto. 

AnneKee Molenaar deelt zeer zeldzame foto van zichzelf als 18-jarige

Sinds het moment Matthijs de Light populairder werd, kwamen we ook steeds meer te weten over zijn vriendin. AnneKee Molenaar werkte echter al aan de weg als model voordat ze bij het voetbalpubliek écht bekend werd. Van die tijd voordat wij haar allemaal kende deelt ze nu een bijzondere en zeker zeldzame foto. 

Wow: Sylvana IJsselmuiden brengt hoofd van volgers op hol met heerlijke foto

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk mysterieuze foto geplaatst en laat haar volgers helemaal op hol slaan met wilde gedachtes.