Miljuschka is de keukenprinses van haar eigen fort

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Miljuschka krijgt de laatste tijd veel positieve reacties en aandacht. Haar eerlijke Instagram foto’s maken de tv kok een boegbeeld onder de vrouwen en, om in kooktermen te spreken, een toetje voor de mannen. Maar dit toetje ligt straks wel achter slot en grendel. Miljuschka heeft haar huis namelijk beter beveiligd dan Fort Knox.

Ergens is het wel logisch. Met al die geheime recepten van Miljuschka zullen er redelijk wat mensen proberen haar huis binnen te dringen. Daarom was het eens tijd om te gaan beveiligen. Drie maanden langer heeft de verbouwing van haar eigen Chateau Meiland geduurt. Maar dan heb je ook wat. Niemand kan meer naar binnen. Al heeft dat een aantal ingrijpende gevolgen.

Keukenprinses

Miljuschka geeft aan dat haar huis zo zwaarbeveiligd is dat je er van z’n levensdagen niet in komt: “Het is net een kluis. Mijn eigen Hof van Eden, waar ik buiten kan zijn zonder dat íémand me ziet”, aldus Miljuschka. Nu liepen ze in het hof van Eden natuurlijk allemaal naakt rond. Kleren waren in die periode een beetje een overbodige luxe. Dus wie weet wat er allemaal gebeurt in Miljuschka haar beveiligde kluis. Op zich is dat wel prettig, dan kan ze namelijk in alle rust meer mooie kiekjes maken voor op haar Instagram pagina.

Miljuschka is namelijk niet vies van een beetje bloot. Haar nieuwste Instagram foto liegt er dan ook niet om. Op de foto ligt een lachende Miljuschka op bed met slechts een deken om haar heen. De laatste tijd gaat Miljuschka van bloot naar bloter, naar blootst. Eerst waren er de ‘eerlijke’ bikini plaatjes en daarna plaatste ze ook al een foto van haar bips.

verborgen schat

Haar huis is dus net een sprookjes kasteel. Dat maakt Miljuschka de begeerlijke (keuken)prinses van het verhaal. Daar zou zomaar een nieuwe film in kunnen zitten over een prinses, met een passie voor lekker eten, die zichzelf en haar kasteel moet verdedigen met een koekenpan, een staafmixer en eetstokjes. Disney, schrijven we mee?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Mooie Yasmine deelt eerste beelden van wedstrijd Mo Ihattaren bij Slavia Praag

Mohamed Ihattaren heeft wéér een tweede kans gekregen! Zijn vrouw Yasmine deelt alvast wat mooie beelden van zijn eerste wedstrijd bij nieuwe club Slavia Praag...

Hélène Hendriks maakt kijker alvast lekker voor nieuw seizoen De Oranjewinter

We hebben eindelijk weer iets om naar uit te kijken: Hélène Hendriks komt terug met De Oranjewinter! En met deze foto probeert ze de kijker alvast warm te krijgen tijdens de koude dagen...

Schaatsster Pien Hersman (19) laat haar volgers watertanden met foto in open shirtje

Pien Hersman is een ongelooflijk leuke dame om te zien. En dat geldt al helemaal in dit open geslagen shirtje.