Miljuschka, Birgit en Yolanthe in de weekend Hot Topics

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als het aan Rutte ligt moet iedereen dit weekend verplicht binnen zitten. Helemaal niet erg, want er verschenen weer genoeg mooie kiekjes op het forum. Deze Hot Topics mag je echt niet gemist hebben.

Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka laat steeds meer van zich zien en dat vinden de gasten het Mannenzaken forum helemaal niet erg. Voor een photoshoot van &C, het blad van Chantal Janzen, verscheen ze in verschillende mooie pakjes. Zuster Miljuschka komt hopelijk binnenkort iedereen verzorgen.

Lees ook: Wie is de Mol moet op herkansing

Angela Schijf & Birgit Schuurman

Actrices Angela Schijf en Birgit Schuurman stonden deze week in de schijnwerpers. Promotie foto’s voor het tweede seizoen van Meisje van plezier verschenen op het forum. Als het er in de serie net zo heet aan toe gaat als op de foto’s, dan krijgen ze er waarschijnlijk veel kijkers bij binnenkort.

Yolanthe Cabau van Kasbergen

Yolanthe Cabau gaf het forum bijna een meltdown. Een hele collectie aan hete plaatjes werd online geknald. Het ging vorig jaar wat minder met Yolanthe, maar inmiddels is ze weer helemaal opgeknapt. Ze is weer haar oude, sexy zelf.

Victoria Koblenko

Victoria Koblenko is helemaal klaar met de kou. Ze zoekt het warmer op in deze foto’s van Jan Magazine. Kan je haar ongelijk geven? Een beetje zon zal iedereen goed doen nu.

Kim Kötter

Kim gaat knuffelend dit weekend in. Met de grootste teddybeer die ze kon vinden in haar armen verschijnt ze voor de camera. Koud heeft ze het vast ook niet in die warme trui. Wie had gedacht dat Kim zo’n grote knuffelbeer was?

Laatste nieuws

Foto: Wijndrinkende Nikkie Plessen laat zien wat goed trekken is

Nikkie Plessen is altijd druk in de weer met haar eigen kledingmerk. Maar soms zit het niet zo lekker.

Foto: Anna Nooshin droomt van mond-op-mond met Kim Feenstra

Anna Nooshin kan de laatste tijd maar aan één ding denken en dat is mond-op-mond met de knappe Kim Feenstra.

Deze 4 beeldschone vrouwen maken Westworld seizoen 4 op HBO Max een must-watch

Westworld is terug van weggeweest! De fantastische sci-fi show keert weer terug naar HBO Max en dat betekent dat je van al deze mooie vrouwen mag genieten. 

Gerelateerde berichten