Miley Cyrus shockeert haar volgers met foto van goocheltruc

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie Miley Cyrus op Instagram volgt, weet dat de zangeres van gek houdt. Een opvallende nieuwe foto op haar pagina trekt veel aandacht van de trouwe volgers van de zangeres

Bijna 150 miljoen mensen volgen Miley Cyrus op Instagram. De zangeres en actrice trekt wel vaker de aandacht van haar volgers met interessante foto’s en video’s. Dat komt doordat Miley het het net wat anders aanpakt dan andere grote artiesten; ze doet gewoon lekker gek en houdt ervan om zichzelf te zijn op Social Media. Nadat Miley Cyrus in 2013 het nummer Wrecking Ball uitbracht kwam Miley voor velen ineens in een héél ander daglicht te staan. De videoclip van het nummer is in totaal meer dan een miljard keer bekeken. Waar ze voorheen niets meer dan een onschuldig Disneysterretje leek, werd Cyrus na de release in 2013 al snel als een losgeslagen artiest gezien. Inmiddels zijn we acht jaar verder en heeft de zangeres haar punt gemaakt. Ze heeft zichzelf helemaal gevonden en we krijgen nu ook alleen maar rockster vibes van Miley Cyrus. Op een nieuwe Instagram foto lijkt het erop dat de zangeres weer een nieuwe weg heeft ingeslagen: de goochelwereld. Deze verrassende dame zou niet misstaan als assistend bij de goocheltour van Hans Klok!

Miley Cyrus is super blij in haar blauwe stippenpak

Ook de kledingkast van Miley Cyrus heeft in de afgelopen jaren een grote verandering doorstaan. In haar kledingkast hingen eerst geen kledingstukken en zat waarschijnlijk vol met simpele spijkerbroeken en jurkjes. De inhoud van die kast bestaat nu vooral uit echte rockster-kleding met gekke prints en felle kleuren. Op de nieuwe Instagram foto van Miley draagt ze een pakje met zowel een gekke print als een felle kleur. Qua kleding kiest ze dus ook wel eens voor ’the best of both worlds’. Het strakke pak is felblauw met donkerblauwe stippen. Op de tweede foto laat Miley zien dat er ook handschoenen aan het pak zitten. Met trots laat ze haar (waarschijnlijk heel dure) sieraden zien. Om de kleuren nog gekker te maken zit ze op een stoel met een rood kleed erover heen.

Miley Cyrus in stippenpak

Wat Miley Cyrus allemaal uitspookt backstage

Onder haar post staat: “BaCkStAgE baby, L.A. lady, seamstress for the band 💙❤️💙❤️💙❤️💙❤️💙❤️💙❤️💙”. De zangeres houdt dus wel van een snelle fotoshoot kort voor of na haar optreden. Dan ziet ze er natuurlijk wel het beste en gekste uit! Ook met de kleurencombinatie blauw en rood is ze het helemaal eens. Cyrus maakt niet alleen veel foto’s backstage, maar doet er graag ook goocheltrucjes af en toe. Blijkbaar houdt de zangeres die goocheltrucs toch liever voor het kleinere publiek, want wij hebben haar er nog nooit over gehoord. Op 19 oktober besluit ze dan toch om haar nieuwe passie bij haar 150 miljoen volgers onder de aandacht te brengen. Miley Cyrus doet namelijk een échte klassieke goocheltruc: de verdwijntruc. Die voert ze ook nog eens uitstekend uit, want op de laatste foto in haar post is de stoel leeg. Zou ze zich naar het podium gehaast moeten hebben? Het is nog steeds onduidelijk waar de zangeres heen is. Misschien kunnen we dat eens aan Hans Klok vragen…

Miley Cyrus goocheltruc

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!

Schaatssters Joy Beune, Pien Hersman, Robin Groot en Michelle de Jong poseren op strand in zomerse outfitjes (foto’s!)

Schaatssters Joy, Pien, Robin en Michelle laten zien waarom ze de mooiste schaatssters van Nederland zijn. 

Bram Krikke bevoelt andere man tijdens beschamende vertoning EK Voetbal (foto!)

Bram Krikke heeft genoeg van de beschamende vertoning op het EK Voetbal, dus gaat aan een andere man lopen voelen. Dit wil je niet missen!