Mikky Kiemeney wint voetbalvrouwen-battle van AnneKee Molenaar

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hoewel internationale voetbalavonden op dit moment nog niet op de agenda staan, hadden we deze week toch te maken met een heel mooi Champions League-affiche in de Battle of the Babes: Barcelona vs. Juventus, oftewel Mikky Kiemeney vs. AnneKee Molenaar. Een soort Messi vs. Ronaldo dus, ook in de uitslag…

Mikky Kiemeney en AnneKee Molenaar staan alleen tegenover elkaar als hun voetballende vriendjes Frenkie de Jong (Barcelona) en Matthijs de Ligt (Juventus) elkaar op het veld treffen. Normaal zijn deze twee blonde dames namelijk dikke vriendinnen. Om toch alvast een soort internationale voetbalclash te forceren, zetten we deze ‘Messi’ en ‘Ronaldo’ van onze Nederlandse voetbalvrouwen in een Battle

[poll id=”42″]

Mikky Kiemeney wint van AnneKee Molenaar

Mikkie Kiemeney: haar voornaam lijkt zelfs op Messi. We hadden het dus kunnen weten: Messi… uh, Mikky wint! 73% van de stemmen gingen naar de vriendin van Frenkie de Jong. Dat betekent dat slechts 27% voor AnneKee Molenaar koos. Druk je dat uit in balbezit, dan heb je een héél eenzijdige wedstrijd!

Modemeisje Mikky Kiemeney

Net als veel bekende (blonde) vrouwen is ook Mikky Kiememey een eigen modemerk begonnen: Mikky Ki. Wat al die andere modemeisjes met een flink Instagrambereik niet hebben: Frenkie de Jong als ‘model’. De Barcelona-middenvelder wilde z’n vriendin best even op weg helpen. Hoewel Mikky er met puur haar eigen looks waarschijnlijk ook wel komt. Check zelf maar!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MIKKY KI. (@mikky__ki) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MIKKY KI. (@mikky__ki) op

Laatste nieuws

Foto: Wijndrinkende Nikkie Plessen laat zien wat goed trekken is

Nikkie Plessen is altijd druk in de weer met haar eigen kledingmerk. Maar soms zit het niet zo lekker.

Foto: Anna Nooshin droomt van mond-op-mond met Kim Feenstra

Anna Nooshin kan de laatste tijd maar aan één ding denken en dat is mond-op-mond met de knappe Kim Feenstra.

Deze 4 beeldschone vrouwen maken Westworld seizoen 4 op HBO Max een must-watch

Westworld is terug van weggeweest! De fantastische sci-fi show keert weer terug naar HBO Max en dat betekent dat je van al deze mooie vrouwen mag genieten. 

Gerelateerde berichten