Vrouwen Nederlandse Vrouwen Battle of the Babes: Mikky Kiemeney v.s AnneKee Molenaar

Battle of the Babes: Mikky Kiemeney v.s AnneKee Molenaar

-

Battle of the Babes: Mikky Kiemeney v.s AnneKee Molenaar

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Beide zijn het prachtige voetbalvrouwen mét een eigen carrière: Mikky Kiemeney en AnneKee Molenaar. Welke van deze twee blondines zie jij het graagst langs de zijlijn staan?

Battle of the Babes: Mikky Kiemeney of AnneKee Molenaar?

  • Mikky Kiemeney (73%)
  • AnneKee Molenaar (27%)

Totaal aantal stemmers: 558

Laden ... Laden ...

Mikky Kiemeney (22)

Mikky Kiemeney
Mikky Kiemeney is de vriendin van FC Barcelona-speler Frenkie de Jong. De blondine is van origine zelf tophockeyster, maar liet haar sportcarrière varen voor haar vriend.

AnneKee Molenaar (20)

AnneKee Molenaar
Net als Mikky heeft ook AnneKee Molenaar een profvoetballer als vriend. In AnneKee’s geval gaat het om Juventus-speler Matthijs de Ligt

Carrière

ster 4 
Net als vriendlief Frenkie heeft Mikky Kiemeney een voorliefde voor sport. De blondine speelde dan ook ooit bij hockeyclub FC Den Bosch. Vandaag de dag zit de samen met Frenkie in Barcelona en heeft ze haar eigen kledinglijn.
ster 4
AnneKee Molenaar woont samen met topverdediger Matthijs de ligt in Italië. Naast ‘de vriendin van’ is AnneKee ook een succesvol model en heeft ze al heel wat shoots met bekende internationale merken op haar naam staan.

Partner

ster 4 
Mikky Kiemeney leerde haar vriend, Frenkie de Jong, kennen op de middelbare school in Tilburg. De twee zaten namelijk allebei op een middelbare school voor topsporters. In hun jongere jaren zijn de twee ooit een halfjaartje uit elkaar geweest. Dit heeft het koppel volgens Mikky zelf echter alleen maar sterker gemaakt.
ster 4
In tegenstelling tot Mikky en Frenkie, zijn AnneKee en Matthijs ‘pas’ ruim een jaar aan het daten. De dochter van oud-Ajacied, Keje Molenaar, lijken elkaar echter helemaal gevonden te hebben.

Publieke opinie

Mikky Kiemeney staat bij de meesten bekend als dat vrolijke, lieve meisje. En, als we haar interviews mogen geloven is ze dat ook!
ster 3
AnneKee lijkt wat serieuzer in het leven te staan. Althans, dat baseren we op haar collectie ‘serieuze’ gezichten op Instagram. Maar, wie weet: schijn bedriegt.

Forumpagina

ster 3
Mikky Kiemeney’s forumpagina is kort maar krachtig. Er zijn wat kiekjes van fotoshoots te vinden, die zeker even het bekijken waard zijn!
ster 3
Net als het forumtopic van Mikky, is ook die van AnneKee klein, maar fijn. Voor deze blondine geldt dan ook hetzelfde advies: even kijken dus.

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Estelle Hagen
Katja Schuurman
Olcay Gulsen
Marieke Elsinga
Myron Koops

Laatste nieuws

Sociale Schoonheden met Marieke Elsinga, Birgit Schuurman en meer

Vandaag in Sociale Schoonheden: een jarige Marieke Elsinga, een bloedmooie Lisa van OG3NE, Sylvie Meis gaat helemaal los en Birgit Schuurman zit op een eenhoorn.

Rondje Forum 12-7: Foto’s van Sylvie Meis, Sensi Lowe en Hélène Hendriks

Zin in screencaps van Sensi Lowe en Hélène Hendriks? Heb je de laatste foto's van Beertje van Beers gemist? Of wil je graag uitgenodigd worden voor Sylvie Meis' pikante zwembadbruiloft? Tijdens ons Rondje Forum maak je het allemaal mee!

De Slimste Mens met Monica Geuze gaat beginnen

Het nieuwste seizoen van De Slimste Mens gaat beginnen! Een groot aantal BN'ers gaat het tegen elkaar opnemen in de meest prestigieuze kennisquiz van Nederland. Kanshebbers? Monica Geuze, Astrid Kersseboom, Markoesa Hamer en Ortál Vriend...

Geef je mening