Mikky Kiemeney deelt intieme foto met vijanden van Oranje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Mikky Kiemeney is natuurlijk volop Oranje aan het steunen met dit WK! Echter lijkt de blondine nog opvallend intiem te worden met de vijanden van Oranje..

Mikky Kiemeney moet haar vriend Frenkie de Jong even missen. De middenvelder van Fc Barcelona en het Nederlands elftal is natuurlijk nu druk bezig met het WK. Elke dag trainen en regelmatig een wedstrijd spelen, het neemt veel tijd in beslag. Vriendin Mikky heeft hierdoor weinig tijd met Frenkie, en besluit die tijd anders te benutten dan normaal. Opvallend genoeg, besluit de blondine om dat te doen met de vijanden van Oranje, Polen en Duitsland..

Mikky Kiemeney poseert gewaagd met vijanden van Oranje

Mikky Kiemeney is als vriendin van Frenkie de Jong natuurlijk bekend bij Barcelona. Dat geldt ook voor de vrouwen van Robert Lewandowski en Marc-André Ter Stegen, de spits en keeper van Barcelona. En mochten die drie nou net vriendinnen van elkaar zijn! Mikky Kiemeney, Anna Lewandowska en Dani ter Stegen delen een zweterige foto na een intieme work-out. Echter lijkt de vriendschap nu iets vijandiger te zijn geworden, aangezien de drie dames hun partners tegen elkaar zullen zien spelen, in plaats van met elkaar. Het is natuurlijk het WK, dus Mikky zal voor Oranje zijn, Dani ter Stegen voor Duitsland en Anna Lewandowska voor Polen. Dus Mikky poseert hier zomaar intiem met eigenlijke vijanden van ons kikkerlandje. Zal dit op prijs gesteld worden door Frenkie de Jong? In ieder geval liegt het kiekje er hoe niet om. De drie dames poseren in de spiegel nadat ze flink hebben bewogen. De vriendschap van de drie blondines lijkt er nog altijd niet op achteruit te zijn gegaan. Voor hen geen vijandelijkheid!

Lees ook: Foto: Mikky Kiemeney deelt bezwete selfie met vriendin in het donker

Mikky Kiemeney brengt tóch tijd met Frenkie de Jong door

Nu Mikky en Frenkie in Qatar zijn, kan de blondine nog steeds niet veel tijd doorbrengen met haar vriendje, Frenkie. Dit natuurlijk omdat de middenvelder hier met één belangrijk doel naartoe is gekomen, en dat is de wereldbeker mee naar huis nemen. Maar áls de twee dan een keer tijd vrij hebben samen, besluiten ze dan ook om die goed te spenderen. Zo deelt Mikky Kiemeney een stel prachtige foto’s vanuit Doha, de hoofdstad van Qatar. Samen met Davy Klaassen, ook middenvelder van Oranje, en Ajax, en zijn vriendin Laura poseren die twee koppels vol trots naar de camera. Zo kunnen de twee voetballers en de twee blondines tóch nog even rusten op het strand. In de volgende slide deelt Mikky nog een video dat ze Frenkie even mocht zien, langs de kant van de trainingsvelden. De twee zijn duidelijk blij om elkaar te zien, en dat geeft alleen maar meer motivatie voor Frenkie om de wereldbeker mee naar huis te slepen. Gaat het hem lukken?

Lees ook: Foto: Mikky Kiemeney zwaait Frenkie de Jong uit in extreem kort topje

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door mikky 💘 (@mikkykiemeney)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Maxime Meiland krijgt enorme kritiek op deze foto zonder bovenkleding

Maxime Meiland heeft een nieuw fotootje geplaatst op haar Instagram, maar nu krijgt ze best veel kritiek op het geplaatste kiekje. 

Video: Leonie ter Braak beleeft wild avondje met vrouwelijke kandidaten Het Perfecte Plaatje

De beeldschone Leonie ter Braak heeft een nieuwe video geüpload en deze wil je absoluut gezien hebben. Ze doet namelijk heerlijk wild. 

Foto: Jade Anna ligt schaars gekleed in achtertuin

Influencer Jade Anna doet waar ze goed in is, en dat is natuurlijk volop genieten van het leven. Ze deelt een hele reeks aan verleidelijke kiekjes!