Foto: Mikky Kiemeney zwaait Frenkie de Jong uit in extreem kort topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Mikky Kiemeney zwaait haar vriend Frenkie de Jong uit voor hij naar Qatar vertrekt. Met dit topje zorgt Mikky ervoor dat Frenkie haar nóg meer gaat missen!

Frenkie de Jong vertrekt natuurlijk binnenkort naar Qatar voor het WK voetbal. Het wordt het eerste WK voor de middenvelder, en hij lijkt er dan ook mega veel zin in te hebben. Dit is natuurlijk groots nieuws voor de middenvelder, dus speciaal hiervoor hebben zijn vrienden en familie een afscheidsfeestje georganiseerd. En dit leek er nogal wild aantoe te gaan, als we de outfit van vriendin Mikky Kiemeney moeten geloven..

Mikky Kiemeney verrast Frenkie de Jong in topje

Frenkie de Jong is natuurlijk geselecteerd voor WK, en mag zich officieel speler van het WK noemen. En om dit te vieren, hadden zijn vrienden en familie een ‘surprise party’ georganiseerd. Iedereen was in extase, en Mikky Kiemeney had zelfs nog een éxtra verrassing voor de middenvelder van Fc Barcelona en het Nederlands elftal. De blondine had alles uit de kast gehaald om zo en goed mogelijk afscheid te nemen van haar vriend. Of eerder; ze had vrij weinig uit de kast gehaald, aangezien de outfit van Mikky er niet om loog. Ze wilde Frenkie nog even laten zien wat hij gaat missen tijdens zijn trip naar Qatar. Ze trok een klein, oranje topje aan, met een zichtbare buik. Met oranje oortjes op haar hoofd poseert ze vol trots naast Frenkie. Één iemand kan in ieder geval al niet wachten op het WK, met deze outfit! Gaat Frenkie de Jong samen met Oranje terugkeren met de wereldbeker? In ieder geval lijkt de middenvelder al één prijs binnen te hebben gesleept, die hij niet zomaar kwijt zou raken. Vooral niet met deze outfit..

Lees ook: Foto: Mikky Kiemeney maakt volgers wild met knellend hemdje

Mikky Kiemeney gedraagt zich als een echte cowgirl

Mikky Kiemeney is natuurlijk een stoer type. Ze reist overal mee naartoe met haar vriend Frenkie de Jong, en is dan ook niet bang om haar stem te laten horen. Nu deelt de blondine wederom een stoere foto. Ze bewijst hiermee dat ze een echte ‘cowgirl’ is. Op de foto’s is namelijk te zien hoe Mikky naast twee paarden poseert. Met haar vestje open wapperend in de wind poseert deze cowgirl voor het stoere kiekje. Zelf lijkt ze zich ook een heuse cowgirl te voelen; “yihaaa“. Zou de blondine ook op het paard hebben gereden? Want een echte cowgirl, kan natuurlijk ook fenomenaal rijden op haar paarden. In ieder geval lijkt het erop dat Mikky deze setting slechts voor de foto’s heeft uitgekozen, aangezien we de blondine nooit eerder zagen met paarden. Zal Mikky Kiemeney hier een nieuwe hobby hebben gevonden, en wordt ze later tóch een echte cowgirl? In ieder geval lijken de paarden nu al van deze bloedmooie blondine te houden..

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.