Foto: Mikky Kiemeney deelt bezwete selfie met vriendin in het donker

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Mikky Kiemeney heeft pas nog afscheid genomen van haar verloofde, Frenkie de Jong. Nu staat ze al in een donkere kamer te zweten met iemand anders…

Mikky Kiemeney doet intieme workout

Mikky Kiemeney is de verloofde van voetballer Frenkie de Jong. De voetballer is onlangs vertrokken naar Qatar voor zijn eerste WK. Mikky heeft nu dus alle tijd voor zichzelf. Hoe ze die tijd spendeert? Zwetend in het donker samen met vriendinnen. Dat klinkt allemaal heel spannend natuurlijk, maar de blondine gaat gewoon lekker vroeg sporten. Ze plaatste recentelijk een spiegelselfie samen met haar vriendin, Luna van Vleuten. Samen zijn ze vroeg in de ochtend naar de sportschool gegaan om daar even lekker te gaan sporten. De selfie is halverwege of na de workout gemaakt, want beide dames zijn intens aan het zweten. Goed drinken doe ze zo te zien wel, want ze hebben allebei een flesje water vast. Gelukkig maar, anders kan het zo de verkeerde kant op gaan bij zo’n hete workout! Op allebei hun gezichtjes is een grote lach te zien. Wij worden er blij van om te zien hoe Mikky en Luna zich lekker met z’n tweetjes kunnen vermaken in de sportschool.

Mikky Kiemeney deelt foto van grote liefde

Het blijkt dus dat Mikky voor heel veel verschillende dingen ontzettend veel liefde voelt. Natuurlijk staat op nummer één haar verloofde en voetballer Frenkie de Jong. Hoe kan het ook anders. Daaronder zullen haar vriendinnen een plekje verdienen. Regelmatig plaatst ze foto’s van leuke activiteiten samen met haar vriendinnen. Kijk maar eens naar bovenstaande foto. Het geluk bij beide dames kan niet meer op. Wij gokken dat haar lieve hondje op nummer drie staat. Ondanks dat er niet superveel foto’s van haar trouwe viervoeter op haar Instagram staan, weten we zeker dat Mikky een grote dierenvriend is en helemaal weg is van haar lieve huisdier. De vierde plek heeft ze bewaard voor iets zonder een kloppend hart. In haar verhaal plaatst ze een mooie foto van een lange straat met mooie lichtjes erboven. De straat is al helemaal in kerstsferen versierd. Als tekst schrijft Mikky erbij: “Ik houd zoveel van Amsterdam”. Nummer vier gaat dus naar de hoofdstad. De blondine is gek op de stad en kan er wel uren in rondstruinen. Zeker nu overal leuke kerstlampjes hangen.

Mikky Kiemeney Amsterdam

Mikky Kiemeney geeft lieve boodschap mee aan verloofde

Zoals je waarschijnlijk al wel weet, is Mikky de verloofde van Frenkie de Jong. Hij is onlangs vertrokken naar Qatar, waar het WK plaats gaat vinden dat binnenkort wordt uitgezonden. Het is Frenkie zijn eerste WK en Mikky is immens trots op haar grote liefde. Ze plaatst een hele reeks aan foto’s van het afscheidsfeestje voor Frenkie. Er zitten een aantal schattige foto’s tussen van het koppel, waaronder de eerste. In het bijschrift schrijft ze: “Ik heb gezien hoe hard je hebt gewerkt om te komen waar je nu bent. Sinds de dag dat je nog niet werd opgeroepen, de dag dat je Nederland verraste, tot vandaag, onderweg naar jouw eerste WK. Je verdient dit. We zijn allemaal trots op jou. Geniet van elk moment. Ik hou van jou!!!!!!!!!!!!!!!” Een liever berichtje had Frenkie zich denk ik niet kunnen voorstellen. Hij boft maar met zo’n meid.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door mikky 💘 (@mikkykiemeney)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Naomy van Beem bezorgt Rico Verhoeven een uitzicht om je vingers bij af te likken

Naomy van Beem staat bekend om haar geweldige fitnessprestaties, en het resultaat mag er dan ook zijn. Kijk maar naar deze foto!

Foto: De verse citroentjes van Lieke van der Hoorn zijn om op te peuzelen

Lieke van de Hoorn laat volgers watertanden met kiekje waar ze bloemetjes badkleding draagt in het zonovergoten Italië!

Foto: Anna Nooshin barst bijna uit haar véél te heet gewassen jurkje

Anna Nooshin onthult zichzelf in haar witte cupcake-jurkje. De knappe influencer is een ware smaaktraktatie voor het oog!