Foto: Mikky Kiemeney deelt bezwete selfie met vriendin in het donker

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Mikky Kiemeney heeft pas nog afscheid genomen van haar verloofde, Frenkie de Jong. Nu staat ze al in een donkere kamer te zweten met iemand anders…

Mikky Kiemeney doet workout

Mikky Kiemeney is de verloofde van voetballer Frenkie de Jong. De voetballer is onlangs vertrokken naar Qatar voor zijn eerste WK. Mikky heeft nu dus alle tijd voor zichzelf. Hoe ze die tijd spendeert? Zwetend in het donker samen met vriendinnen. Dat klinkt allemaal heel spannend natuurlijk, maar de blondine gaat gewoon lekker vroeg sporten. Ze plaatste recentelijk een spiegelselfie samen met haar vriendin, Luna van Vleuten. Samen zijn ze vroeg in de ochtend naar de sportschool gegaan om daar even lekker te gaan sporten. De selfie is halverwege of na de workout gemaakt, want beide dames zijn intens aan het zweten. Goed drinken doe ze zo te zien wel, want ze hebben allebei een flesje water vast. Gelukkig maar, anders kan het zo de verkeerde kant op gaan bij zo’n hete workout! Op allebei hun gezichtjes is een grote lach te zien. Wij worden er blij van om te zien hoe Mikky en Luna zich lekker met z’n tweetjes kunnen vermaken in de sportschool.

Mikky Kiemeney deelt foto van grote liefde

Het blijkt dus dat Mikky voor heel veel verschillende dingen ontzettend veel liefde voelt. Natuurlijk staat op nummer één haar verloofde en voetballer Frenkie de Jong. Hoe kan het ook anders. Daaronder zullen haar vriendinnen een plekje verdienen. Regelmatig plaatst ze foto’s van leuke activiteiten samen met haar vriendinnen. Kijk maar eens naar bovenstaande foto. Het geluk bij beide dames kan niet meer op. Wij gokken dat haar lieve hondje op nummer drie staat. Ondanks dat er niet superveel foto’s van haar trouwe viervoeter op haar Instagram staan, weten we zeker dat Mikky een grote dierenvriend is en helemaal weg is van haar lieve huisdier. De vierde plek heeft ze bewaard voor iets zonder een kloppend hart. In haar verhaal plaatst ze een mooie foto van een lange straat met mooie lichtjes erboven. De straat is al helemaal in kerstsferen versierd. Als tekst schrijft Mikky erbij: “Ik houd zoveel van Amsterdam”. Nummer vier gaat dus naar de hoofdstad. De blondine is gek op de stad en kan er wel uren in rondstruinen. Zeker nu overal leuke kerstlampjes hangen.

Mikky Kiemeney Amsterdam

Mikky Kiemeney geeft lieve boodschap mee aan verloofde

Zoals je waarschijnlijk al wel weet, is Mikky de verloofde van Frenkie de Jong. Hij is onlangs vertrokken naar Qatar, waar het WK plaats gaat vinden dat binnenkort wordt uitgezonden. Het is Frenkie zijn eerste WK en Mikky is immens trots op haar grote liefde. Ze plaatst een hele reeks aan foto’s van het afscheidsfeestje voor Frenkie. Er zitten een aantal schattige foto’s tussen van het koppel, waaronder de eerste. In het bijschrift schrijft ze: “Ik heb gezien hoe hard je hebt gewerkt om te komen waar je nu bent. Sinds de dag dat je nog niet werd opgeroepen, de dag dat je Nederland verraste, tot vandaag, onderweg naar jouw eerste WK. Je verdient dit. We zijn allemaal trots op jou. Geniet van elk moment. Ik hou van jou!!!!!!!!!!!!!!!” Een liever berichtje had Frenkie zich denk ik niet kunnen voorstellen. Hij boft maar met zo’n meid.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn samen op vakantie en filmen écht alles (video!)

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn in Kroatië en zorgen ervoor dat alles wat ze meemaken aan hun volgers kunnen laten zien!

Kelly Piquet geniet van de zon in zeer kort topje (foto’s!)

Kelly Piquet is in Monaco waar de zon wel schijnt. Hier geniet zo volop van in een zeer kort topje!

Moet Jutta Leerdam zich zorgen gaan maken? Jake Paul kijkt vol naar ronde achterzijde van dame op strand (video!)

Het lijkt erop dat Jutta zich flink zorgen moet gaan maken. Jake Paul staart volop naar de achterzijde van een andere vrouw! Of kijkt hij toch ergens anders naar?