MET Gala: beetje vreemd, wel lekker

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
MET Gala

Van bizarre kroonluchter-jurk tot ‘gewone’ decolletés en inkijk…

Het MET-Gala: voor velen hét mode-hoogtepunt van het jaar, voor de ‘gewone’ toeschouwer een verzameling extreem rare outfits. Gelukkig is er hier en daar ook nog ruimte voor relatief normale, zelfs sexy creaties!

Lady Gaga viel dit jaar het meest op. Tijdens haar tocht over de rode loper ‘verloor‘ ze steeds een kledingstuk, tot ze uiteindelijk in haar ondergoed stond!

Ook tamelijk bizar: de kroonluchter-jurk van Katy Perry, of het zuurstok-pak van Cara Delevingne!

In de categorie ‘gewoon’ lekker: Kylie Jenner, Emily Ratajkowski en Jennifer Lopez, die alledrie trots hun troeven lieten zien!

Laatste nieuws

Video: Davina Michelle kruipt over de vloer in doorzichtig shirtje

Davina Michelle: razend populair op YouTube, meerdere virale nummers met miljoenen luisteraars, en een stem om voor op je knieën te vallen zo mooi. In de videoclip bij haar nieuwste single Heatbeat gaat Davina echter voor haar kijkers op haar knieën...  

Rico Verhoeven maakt vegans woedend met schokkende video

Kickbokskampioen Rico Verhoeven deelt niet alleen flinke klappen uit in de ring. Ook met zijn Instagramfilmpjes weet hij mensen enorm te raken! Vooral dit grapje schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat... 

Foto: Fatima Moreira de Melo laat zich tussen de benen kijken

De prachtige Fatima Moreira de Melo laat zich op de foto spontaan tussen de benen kijken. Maar of dat het meest charmante plaatje oplevert is de vraag.