Messi ook in FIFA 20 beter dan Virgil

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
FIFA 20 Virgil van Dijk

Nieuwe FIFA-game is vandaag uitgekomen. Hoeveel controllers gaan er bij jou sneuvelen dit jaar?

Het is eind september. Op dit moment van het jaar zijn er altijd een aantal dingen die met 100% zekerheid, of je het nou wil of niet, onderdeel van je leven zijn: kutweer, Prinsjesdag, de zwarte pietendiscussie, treinvertragingen door ronddwarrelende bladeren, en de nieuwste FIFA-game. Vooral aan die laatste ontkomen we eigenlijk nooit…

Virgil op de cover

FIFA 20 is er een waar we in Nederland allemaal een beetje trots op mogen zijn. Virgil van Dijk is dankzij z’n geslaagde jaar bij Liverpool en Oranje officieel ‘coverstar’ van de game. Hij verloor afgelopen week de FIFA ‘Best Player’-award van Messi, maar op dit vlak klopt hij die Argentijnse dwerg wel mooi. Hoewel, in FIFA 20 staat Messi in overall rating wel nog steeds ’n paar punten boven Virgil. Je schijnt die ratings wel zelf aan te kunnen passen… ’t is maar een suggestie!

Verneder je vrienden in Volta

Hoewel FIFA natuurlijk elk jaar grotendeels dezelfde game is als die van het jaar ervoor, zijn er voor deeltje 20 toch weer een paar wapenfeitjes die we niet over mogen slaan. Zo wordt dit jaar Volta geïntroduceerd, een modus waarin je een eigen straatspeler bestuurt die je qua stats en uiterlijk kan aanpassen naar je eigen wensen. Zo kan je een verhaallijn spelen, maar ook online vrienden of vreemden uitdagen voor een potje straatvoetbal. Via de muur spelen, panna’s uitdelen, vernederen gaat vóór scoren. En 3 corners is penalty. Perfect vermaak voor tijdens een druilerig herfstavondje met je maten dus!

Sierd de Vos gaat los

En dan hebben we het nog niet eens over het grootste wapenfeit van FIFA 20 gehad: Sierd de Vos. We vrezen dat het commentaar van deze mafketel vrij snel z’n noviteit gaat verliezen, maar we hebben het ook járen uitgehouden met de gortdroge Evert en Youri. Dan is El Sierd, samen met Jeroen Grueter, precies de frisse wind die we nodig hebben. Maak er anders een drankspelletje van. Wie een KOEKOEK of RATATATA tegen krijgt moet z’n glas in één keer leegdrinken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Jutta Leerdam huilt uit bij Jake Paul tijdens bloedheet tripje

Jutta Leerdam heeft het maar zwaar. De blondine is na het verlies in Calgary gelijk naar Puerto Rico gevlogen. 

Foto: Chantal Janzen krijgt extreem brutale vraag van volger na ijskoud bad

Chantal Janzen reageert op een nogal vreemde vraag van een van haar volgers en dat werd zeer bijzonder. Lezen we dit wel goed?

Foto: Omstreden model Rikkie Kollé blijft jaar langer Miss Universe Nederland

Rikkie Kollé mag haar titel Miss Universe Nederland één jaartje langer vasthouden...