Merel Westrik, Jennifer Aniston & meer Weekend Hot Topics

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je hebt van minster-president Mark Rutte de aankomende dagen meer tijd gekregen om je tijdlijn door te scrollen. De meest vrijgezelle man van het land heeft daar een reden voor: zo hoef jij de bank niet af om de Hot Topics van afgelopen weekend te checken! 

Merel Westrik

Hoewel Ladies Night op Net 5 nog geen onverdeeld succes blijkt, blijft Merel Westrik een populaire vrouw op het Mannezakenforum. Niet alleen op tv-screencaps weet Merel de show te stelen. Ook wanneer zij op de radio is wordt het allemaal net een stukje mooier. Zelfs als Merel een enorm radiohoofd opzet.

Jennifer Aniston

Het moment dat de reünie van Friends werd aangekondigd, wreven wij alweer in ons handen. Rachel (Jennifer Aniston) heeft op elke man, van welke leeftijd dan ook, een onuitwisbare indruk achtergelaten. Maar ook als rijpere vrouw heeft deze dame nog alles om ons mannenhart te laten smelten en ons zo dom als ons geslachtsdeel te maken. Helemaal als het gaat om screencaps uit de film Break Up, waar Jennifer Aniston vaker zonder, dan met kleren te zien is.

Lees ook: Friends Reünie is een beetje gluren naar Jennifer Aniston

Dionne Stax

Nog niet zo heel lang geleden ging Dionne Stax.

Lees ook: Nederlandse man gaat massaal radio kijken

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen heeft het er maar druk mee. Ze doet bijna dagelijks een poging je tijdlijn van Instagram helemaal vol te spammen met foto’s van haar kledinglijn, reist overal en nergens heen voor promoties en schuift dan ook nog eens aan bij de RTL Boulevard desk om de kledingstukken van de groten der aarde te beoordelen. Dat ze er daarbij zelf ook altijd appetijtelijk uitziet, is een hele grote bonus.

Laatste nieuws

Beeldschone Bridget Maasland blikt met heerlijke foto terug op strandvakantie

Bridget Maasland is even weggeweest. Even weg van alle drukte en toestanden in haar leven. Eenmaal op vakantie lijkt ze wel nog enige moeite te hebben met één belangrijk ding.

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Gerelateerde berichten