Merel Ek schaamt zich kapot na stiekeme opname van ‘onbedekt achterwerk’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Kijk

Toen de camera’s uitstonden ging Merel Ek even helemaal los terwijl ze schunnige teksten zong…

Tijdens een aflevering van Vandaag Inside is Merel Ek even flink voor schut gezet door Wilfred Genee. Of eigenlijk beter gezegd, door zichzelf. Tijdens het programma is de band ‘Mooi Wark’ aanwezig en zingen zij hun bekendste nummer. Dit deden ze in de reclamepauze dus werd er niks uitgezonden, maar wel opgenomen. Tijdens dit nummer gaat Merel helemaal los en dit ziet er heel grappig uit. Als de aflevering na de pauze weer verder gaat, laat Wilfred het opgenomen stukje van Merel zien. Iedereen in de studio vindt het natuurlijk geweldig om te zien, behalve Merel. Zij schaamde zich helemaal kapot.

Merel Ek valt goed in de smaak bij Vandaag Inside

Merel Ek is al een lange tijd vaste gast bij het populaire programma Vandaag Inside. Wilfred, René en Johan zijn allemaal enorm fan van de journaliste. Dat komt waarschijnlijk omdat ze erg gezellig is, maar ook zeker omdat ze wel tegen een stootje kan, want dat moet je wel kunnen als je bij VI aanschuift. Daarnaast zijn de kijkers, en dan vooral de mannelijke, ook enorm fan van Merel.

Meer zien van Merel Ek doe je op haar Instagram

Wil jij nou nog meer van dit soort leuke beelden zien van de knappe journaliste Merel Ek? Neem dan ook zeker even rustig een kijkje op haar Instagrampagina! Merel laat vooral veel beelden zien die te maken hebben met haar werk. Daarnaast zien we ook veel beelden van haar van wanneer ze aanschuift bij Vandaag Inside. Ook geeft Merel je af en toe een kijkje in haar privéleven. Het is dus zeker de moeite waard om even rustig een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle.