Meidengroep te braaf voor The Voice of Holland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zo uniek was meidengroep Younique niet in The Voice Of Holland. Vooral Anouk gaf de vier meiden ervan langs in haar feedback. De zangeressen, Evi, Lotte, Marieke en Deiñé, kregen een snoeiharde beoordeling van de Haagse artiest. Haar conclusie: deze meiden zijn te braaf voor het programma…

Hoewel ze vol trots en hoop het podium betraden, werd het geen muzikaal hoogstandje voor Younique. De jury was niet onder de indruk hun cover van Mirrors. Zowel Anouk als Waylon vonden de zangkunsten van de meiden niet goed genoeg. Ook zouden ze niet mooi samen zingen.

Te braafjes

Als rockchick van het eerste uur had Anouk ook nog wel wat op te merken over de kleding van de meiden. Die was namelijk erg braaf. “Als muzikant moet je net wat extra’s hebben, niet alleen muzikaal, maar ook qua look” gaf Anouk als kritiek. De meiden konden zich daar wel in vinden.

De vier dames hebben alleen nog ervaring met optreden in Sittard. En spannende zangeressen zijn daar ver te zoeken in het diepe zuiden, leek ook Ali B te beamen. De groep wil leren meer te zijn als Little Mix en Destiny’s Child. Dat betekent afscheid nemen van hun brave imago. Gelukkig mogen ze dat proberen in The Battles, want Ali draaide uiteindelijk toch zijn stoel voor de meiden. De reden? In Limburg is dit juist heel spannend.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.