Meidengroep te braaf voor The Voice of Holland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zo uniek was meidengroep Younique niet in The Voice Of Holland. Vooral Anouk gaf de vier meiden ervan langs in haar feedback. De zangeressen, Evi, Lotte, Marieke en Deiñé, kregen een snoeiharde beoordeling van de Haagse artiest. Haar conclusie: deze meiden zijn te braaf voor het programma…

Hoewel ze vol trots en hoop het podium betraden, werd het geen muzikaal hoogstandje voor Younique. De jury was niet onder de indruk hun cover van Mirrors. Zowel Anouk als Waylon vonden de zangkunsten van de meiden niet goed genoeg. Ook zouden ze niet mooi samen zingen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Younique (@officialyounique)

Te braafjes

Als rockchick van het eerste uur had Anouk ook nog wel wat op te merken over de kleding van de meiden. Die was namelijk erg braaf. “Als muzikant moet je net wat extra’s hebben, niet alleen muzikaal, maar ook qua look” gaf Anouk als kritiek. De meiden konden zich daar wel in vinden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Younique (@officialyounique)

De vier dames hebben alleen nog ervaring met optreden in Sittard. En spannende zangeressen zijn daar ver te zoeken in het diepe zuiden, leek ook Ali B te beamen. De groep wil leren meer te zijn als Little Mix en Destiny’s Child. Dat betekent afscheid nemen van hun brave imago. Gelukkig mogen ze dat proberen in The Battles, want Ali draaide uiteindelijk toch zijn stoel voor de meiden. De reden? In Limburg is dit juist heel spannend.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Voorovergebogen Marijn Kuipers wordt van achteren beklommen

Marijn Kuipers heeft normaal gesproken een vrij normale dag, maar nu wordt de knappe blondine opeens vanachter besprongen!

Video: Rico Verhoeven laat sterkste punten van zijn vriendin Naomy van Beem zien

De knappe vriendin van Rico Verhoeven, Naomy van Beem, is een lust voor het oog. en dat zie je wel op deze foto's. 

Foto: Juultje Tieleman probeert volgers te verleiden met zwoele blik

Juultje Tieleman is een van de knapste influencers van Nederland. Dat heeft ze deels te danken aan haar zwoele blik.