Meidengroep te braaf voor The Voice of Holland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zo uniek was meidengroep Younique niet in The Voice Of Holland. Vooral Anouk gaf de vier meiden ervan langs in haar feedback. De zangeressen, Evi, Lotte, Marieke en Deiñé, kregen een snoeiharde beoordeling van de Haagse artiest. Haar conclusie: deze meiden zijn te braaf voor het programma…

Hoewel ze vol trots en hoop het podium betraden, werd het geen muzikaal hoogstandje voor Younique. De jury was niet onder de indruk hun cover van Mirrors. Zowel Anouk als Waylon vonden de zangkunsten van de meiden niet goed genoeg. Ook zouden ze niet mooi samen zingen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Younique (@officialyounique)

Te braafjes

Als rockchick van het eerste uur had Anouk ook nog wel wat op te merken over de kleding van de meiden. Die was namelijk erg braaf. “Als muzikant moet je net wat extra’s hebben, niet alleen muzikaal, maar ook qua look” gaf Anouk als kritiek. De meiden konden zich daar wel in vinden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Younique (@officialyounique)

De vier dames hebben alleen nog ervaring met optreden in Sittard. En spannende zangeressen zijn daar ver te zoeken in het diepe zuiden, leek ook Ali B te beamen. De groep wil leren meer te zijn als Little Mix en Destiny’s Child. Dat betekent afscheid nemen van hun brave imago. Gelukkig mogen ze dat proberen in The Battles, want Ali draaide uiteindelijk toch zijn stoel voor de meiden. De reden? In Limburg is dit juist heel spannend.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Hijgende Bridget Maasland bereikt hoogtepunt tijdens vakantie

Bridget Maasland heeft op haar vakantie in Denemarken een klein beetje last van hoogtevrees. Maar gelukkig maakt Estevana Polman de reis goed. 

Foto: Dionne Stax zet zichzelf voor schut achter de schermen bij tv-programma Aria

Dionne Stax weet zichzelf goed voor schut te zetten achter de schermen bij Aria. Gelukkig kan ze er zelf nog om lachen.

Foto: Romy Monteiro deelt betoverend kiekje van doorschijnende galajurk

De prachtige Romy Monteiro moest helaas haar eerste Amsterdamse Pride missen vanwege deze betoverende galajurk.