Maxime Meiland op zoek naar rijp Nederlands kaasje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maxime Meiland kan geen genoeg krijgen van Franse wijn, maar voor kaas winkelt ze toch echt het liefste in haar thuisland Nederland. De dochter van de hysterische SBS-kasteelheer Martien werkt de klok rond in het familie-chateau, en moet tegelijkertijd ook als alleenstaande moeder voor haar eigen kind zorgen. Of ze daar ooit nog hulp van een man bij nodig heeft? Misschien, maar alleen als hij aan haar eisenpakket voldoet. Vooral oude, Hollandse boerenkaas valt bij haar in de smaak.

In de nieuwste aflevering van haar eigen kleine realityshowtje ‘Wat Wil Maxime?’ op LINDA.NL beantwoordt Maxime Meiland een rondje kijkersvragen. Men is benieuwd of ze het wel trekt, dat alleenstaande moederschap. Ze prijst haar familie voor het meehelpen met opvoeden van haar dochtertje, die samen met haar in het kasteel woont. “Het gaat allemaal vanzelf. Ik heb hele lieve ouders die helpen. Het gaat gewoon goed.” Op de vraag of ze toch niet stiekem op de uitkijk staat voor een nieuwe vent, is ze ook heel eerlijk.

Chateau

In een kasteel met zo veel kamers is er altijd ruimte vrij voor een royaal avontuurtje, zou je denken. Haar datingleven ligt echter compleet ‘op z’n gat’. Maxime Meiland moet niks hebben van Franse casanova’s die ongetwijfeld in een rij aan de poort staan. De slotgracht is hun eindbestemming: “Ik merk gewoon dat ik niet op Franse mannen val.”

Wel Franse wijn, maar dus geen Frans hapje voor de 24-jarige blondine. Op haar plankje zal je alleen Nederlandse kaas vinden. Het liefst gerijpt, en direct van het platteland. Old Amsterdam valt ook af dus. Naar eigen zeggen valt Maxime op boerenjongens met blond haar en blauwe ogen die minstens vijf jaar ouder zijn dan zij.

Nog even rijpen

Voldoe je aan Maximes messcherpe eisen? Dan moet je die eventuele ambities toch echt nog even een paar maandjes laten rijpen. Pas als ze weer terug in Nederland is, en dat gaat zeker nog een paar maanden duren.

Tot die tijd laat ze geen enkele spreekwoordelijke champagnefles schuimen. De glazen variant laat ze natuurlijk wél rijkelijk vloeien. Zelfs dronken avondjes eindigen voor de celibataire kasteelvrouwe in haar eigen bed. Of vergrijpt ze zich stiekem toch soms aan een Frans stinkkaasje? Dat blijft tussen haar en de meeluisterende kasteelmuren…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Jutta Leerdam huilt uit bij Jake Paul tijdens bloedheet tripje

Jutta Leerdam heeft het maar zwaar. De blondine is na het verlies in Calgary gelijk naar Puerto Rico gevlogen. 

Foto: Chantal Janzen krijgt extreem brutale vraag van volger na ijskoud bad

Chantal Janzen reageert op een nogal vreemde vraag van een van haar volgers en dat werd zeer bijzonder. Lezen we dit wel goed?

Foto: Omstreden model Rikkie Kollé blijft jaar langer Miss Universe Nederland

Rikkie Kollé mag haar titel Miss Universe Nederland één jaartje langer vasthouden...