Maxime Meiland is mooiste cadeautje op vroege kerst foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De dagen worden korter, de temperaturen een stuk kouder. Kerst komt er aan. En Maxime Meiland besluit haar volgers te trakteren op een vroeg kerstcadeautje. 

Maxime Meiland, de mooie dochter van voormalig kasteelheer Martien, is inmiddels uitgegroeid tot een van Nederlands grootste sterren. En met goed recht, want Maxime is een van de meest charmante en mooie vrouwen van het land. En dat bewijst ze maar weer dubbel en dwars op de nieuwe foto die ze met de wereld deelde. In een luxe kerstjurkje poseert ze voor al haar trouwe volgers. Die krijgen de foto als vervroegd kerstcadeautje op hun feed, en dat is natuurlijk een hartstikke mooi geschenk.

Lees ook: Foto: wat is er met het gezicht van Maxime Meiland gebeurd?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maxime Meiland (@maximemeiland)

Maxime doet alsof het al Kerstmis is

Sinterklaas is nog niet geweest, maar Maxime focust zich alvast op de volgende feestdag. Alsof het kerst is staat Maxime al in haar mooiste jurkje voor de boom. En dat levert natuurlijk een hartstikke leuk beeld op. Want Maxime komt het beste tot haar recht wanneer ze in een prachtig jurkje verschijnt. Dan komen al haar goede features nog even extra mooi uit. Maxime heeft een prachtig en goed gevormd lichaam en dat kan je het beste zien in een strak jurkje. Nu zie je op de foto eigenlijk alleen het bovenste deel van Maxime haar beeldschone lichaam, maar naarmate kerst dichterbij komt zal Maxime ongetwijfeld meer foto’s delen van haar prachtige kerstoutfit. Maxime weet dat ze er goed uit ziet en maakt graag van het moment gebruik om dat aan zoveel mogelijk mensen te laten zien. Vandaar dat er nog vele foto’s zullen volgen van de geweldige kerstjurkjes van Maxime Meiland.

Maxime doet alvast haar kerstinkopen

Met het hele gezin doet Maxime alvast haar kerstinkopen. Zelfs met de kinderen op sleeptouw weet Maxime zich charmant en elegant te presenteren. Haar dochter loopt ondertussen rond als een klein pietje en Maxime danst vrolijk met haar mee. Maxime is ondanks haar moederschap nog steeds een hartstikke spontane en leuke dame waar je echt wel veel plezier mee kan hebben. Een goede combinatie dus, zowel een leuke karakter en humor, als een prachtig lichaam om naar te kijken. Als je geen bezwaar hebt tegen kinderen is Maxime eigenlijk gewoon de ideale vrouw.

Maxime is het leukste cadeautje onder de boom

Hoewel je straks waarschijnlijk allemaal leuke pakjes onder de boom gaat aantreffen, blijft Maxime het leukste cadeautje wat je ooit zou kunnen uitpakken. Cadeautje Maxime gaat vaak gehuld in een leuke verpakking, met daaronder een beeldschone onthulling als je het uit mag pakken. Helaas ligt Maxime deze kerst waarschijnlijk niet onder je boom, dus zal je het moeten doen met de leuke kerstfoto’s die ze post op haar social media. Maar dat is ook niet verkeerd natuurlijk, want Maxime weet precies hoe ze de leukste kerstfoto’s moet maken. Daar heeft ze haar meest spannende jurkjes al voor uit de kast getrokken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax trekt broek extreem hoog op

Dionne Stax heeft voor elk programma een nieuwe outfit nodig. Deze keer gaat ze voor lekker casual. Toch lijkt haar broek niet helemaal comfortabel te zitten...

Foto: Lenige Marieke Elsinga gaat diep door haar knieën

Het is een wonder dat Marieke Elsinga haar lijf nog in dit soort uitdagende poses kan wringen!

Video: Emma Wortelboer is bont en blauw na flinke klap in gezicht

Emma Wortelboer heeft onlangs een ongeluk gehad en laat haar volgers op Instagram schrikken met deze schokkende beelden.