Maxime Meiland is mooiste cadeautje op vroege kerst foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De dagen worden korter, de temperaturen een stuk kouder. Kerst komt er aan. En Maxime Meiland besluit haar volgers te trakteren op een vroeg kerstcadeautje. 

Maxime Meiland, de mooie dochter van voormalig kasteelheer Martien, is inmiddels uitgegroeid tot een van Nederlands grootste sterren. En met goed recht, want Maxime is een van de meest charmante en mooie vrouwen van het land. En dat bewijst ze maar weer dubbel en dwars op de nieuwe foto die ze met de wereld deelde. In een luxe kerstjurkje poseert ze voor al haar trouwe volgers. Die krijgen de foto als vervroegd kerstcadeautje op hun feed, en dat is natuurlijk een hartstikke mooi geschenk.

Lees ook: Foto: wat is er met het gezicht van Maxime Meiland gebeurd?
Maxime doet alsof het al Kerstmis is

Sinterklaas is nog niet geweest, maar Maxime focust zich alvast op de volgende feestdag. Alsof het kerst is staat Maxime al in haar mooiste jurkje voor de boom. En dat levert natuurlijk een hartstikke leuk beeld op. Want Maxime komt het beste tot haar recht wanneer ze in een prachtig jurkje verschijnt. Dan komen al haar goede features nog even extra mooi uit. Maxime heeft een prachtig en goed gevormd en dat kan je het beste zien in een strak jurkje. Nu zie je op de foto eigenlijk alleen het bovenste deel van Maxime haar beeldschone , maar naarmate kerst dichterbij komt zal Maxime ongetwijfeld meer foto’s delen van haar prachtige kerstoutfit. Maxime weet dat ze er goed uit ziet en maakt graag van het moment gebruik om dat aan zoveel mogelijk mensen te laten zien. Vandaar dat er nog vele foto’s zullen volgen van de geweldige kerstjurkjes van Maxime Meiland.

Maxime doet alvast haar kerstinkopen

Met het hele gezin doet Maxime alvast haar kerstinkopen. Zelfs met de kinderen op sleeptouw weet Maxime zich charmant en elegant te presenteren. Haar dochter loopt ondertussen rond als een klein pietje en Maxime danst vrolijk met haar mee. Maxime is ondanks haar moederschap nog steeds een hartstikke spontane en leuke dame waar je echt wel veel plezier mee kan hebben. Een goede combinatie dus, zowel een leuke karakter en humor, als een prachtig om naar te kijken. Als je geen bezwaar hebt tegen kinderen is Maxime eigenlijk gewoon de ideale vrouw.

Maxime is het leukste cadeautje onder de boom

Hoewel je straks waarschijnlijk allemaal leuke pakjes onder de boom gaat aantreffen, blijft Maxime het leukste cadeautje wat je ooit zou kunnen uitpakken. Cadeautje Maxime gaat vaak gehuld in een leuke verpakking, met daaronder een beeldschone onthulling als je het uit mag pakken. Helaas ligt Maxime deze kerst waarschijnlijk niet onder je boom, dus zal je het moeten doen met de leuke kerstfoto’s die ze post op haar social media. Maar dat is ook niet verkeerd natuurlijk, want Maxime weet precies hoe ze de leukste kerstfoto’s moet maken. Daar heeft ze haar meest spannende jurkjes al voor uit de kast getrokken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...

Hugo de Jonge zwaait af in gezelschap van harig beest en mooie dochter (foto’s!)

Hugo de Jonge laat weten dat hij bezig is met zijn afscheidsspeech en laat dan een foto zien met prachtige dochter!