Maxime Meiland danst in badjas op privé foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maxime Meiland is nog een relatief nieuwkomer in televisieland, maar nu al een van de populairste vrouwen. Niet heel gek als ze blijft dansen in haar badjas. 

realityster en voormalig kasteeldochter Maxime Meiland gaat met een goed gevoel de kerstdagen in. Nog even terug was ze in opspraak om een aantal opmerkingen die haar moeder gedaan had in haar nieuwe boek, maar die storm is gelukkig gaan liggen. En nu is Maxime dus helemaal klaar voor de feestdagen. Die spendeert ze vrolijk met haar eigen gezinnetje. Samen met haar kinderen doet ze een vrolijk dansje. Maar wel geheel in Maxime stijl in een badjas. Je moet altijd je publiek een klein beetje blijven vermaken natuurlijk. Maxime die weet dat en doet ook haar best om haar spontane vrolijke zelf te zijn.

Lees ook: Maxime Meiland slaat keihard terug met beeldschone foto na vernietigende kritiek

Maxime Meiland maakt zich klaar voor de feestdagen op foto

de feestdagen kan Maxime dus grotendeels dansend doorbrengen met haar gezinnetje. Maar verder moet ze natuurlijk nog wel het een en ander voorbereiden. Zo moet ze bijvoorbeeld voor kerstavond en natuurlijk beide kerstdagen en voor Oud & Nieuw allerlei leuke pakjes uitkiezen. Maxime is wel een beetje een stijlicoon geworden de afgelopen jaren. Die kan natuurlijk niet zomaar in een jurkje aan komen zetten met de feestdagen. Over elke outfit moet zorgvuldig nagedacht worden. Daar gaat een hele planning in zitten. Uren en uren aan voorbereiding en het doorpluizen van haar kledingkast op de juiste kledingstukken. En al dat voorwerk, daar is Maxime momenteel mee bezig. De komende tijd zal Maxime dan ook maar weinig haar kast verlaten totdat ze de ultieme outfit gevonden heeft die al haar gasten deze Kerst achterover blaast.
Maxime heeft haar winterse kleren al klaarliggen voor buiten

Voor het geval Maxime met al haar gasten nog even naar buiten wil met nieuwjaar of een winterse barbecue wilt organiseren, heeft ze al het een en ander aan kleding uitgekozen. Haar winterse pakje zorgt er niet alleen maar voor dat Maxime goed ingepakt zit tegen de kou, maar maakt dat Maxime er ook nog eens geweldig uit ziet. Tijdens de feestdagen is Maxime zeker de persoon op haar feestjes die er het meest charmant uit ziet. Nu is Maxime al gauw de meest charmante persoon in een gezelschap, maar met deze winterse kleding al helemaal.
Maxime plaatst alvast foto van galajurk

Maxime plaatst alvast een foto van de jurk die ze waarschijnlijk met Kerst aan gaat trekken. En die is absoluut niet mis. Maxime ziet er werkelijk waar wonderschoon uit in haar schitterende jurk. Als een engeltje loopt zij er dus bij met de kerstdagen. Hopelijk deelt ze op kerstavond nog even een mooie foto, zodat je haar jurk in volle glorie eventjes kan aanschouwen. Dat zou de kerst wel echt compleet maken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!