Maxime Meiland blijft lekker bezig

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dat Maxime Meiland niet val stilzitten houdt, moge duidelijk zijn. En nee, dan hebben we het niet over haar ietwat hysterische televisiepersoonlijkheid. Nee, we hebben het over de ware zakenvrouw die in de blondine schuilt.

Maxime Meiland is naast een succesvolle SBS6-ster namelijk ook nog eens een lekker aan de weg timmerende zakenvrouw. Zo heeft Maxime inmiddels een eigen (of nou ja) kledinglijn genaamd Monciel. Daarnaast werd een tijdje terug ook nog eens bekend dat Maxime Meiland een aantal jaar geleden een zeer pikante website oprichtte.

Maxime Meiland blijkt een bezig bijtje

Blijkbaar vond Maxime Meiland haar agenda tóch nog een beetje te leeg. Het combineren van de opnames van Chateau Meiland seizoen 4 en het runnen van haar eigen kledinglijn bleek blijkbaar toch net even wat te makkelijk. Hoog tijd dus voor nóg een bedrijfje!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland) op

Kan Maxime nu haar eigen pikante website promoten?

Men heeft namelijk ontdekt dat er een bedrijfje genaamd ‘Meiland Online Marketing’ op Maxime Meilands naam staat. Zou de blondine zelf momenteel zo hard gaan dat ze er een heus online marketing bedrijf voor moet opstarten? Of zal Maxime anderen binnenkort gaan helpen met hun online zichtbaarheid? Hoe dan ook, we zullen er ongetwijfeld een subtiele promo van voorbij zien komen in het aankomende seizoen van Chateau Meiland.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland) op

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Gerelateerde berichten