Maxime Meiland blijft lekker bezig

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dat Maxime Meiland niet val stilzitten houdt, moge duidelijk zijn. En nee, dan hebben we het niet over haar ietwat hysterische televisiepersoonlijkheid. Nee, we hebben het over de ware zakenvrouw die in de blondine schuilt.

Maxime Meiland is naast een succesvolle SBS6-ster namelijk ook nog eens een lekker aan de weg timmerende zakenvrouw. Zo heeft Maxime inmiddels een eigen (of nou ja) kledinglijn genaamd Monciel. Daarnaast werd een tijdje terug ook nog eens bekend dat Maxime Meiland een aantal jaar geleden een zeer pikante website oprichtte.

Maxime Meiland blijkt een bezig bijtje

Blijkbaar vond Maxime Meiland haar agenda tóch nog een beetje te leeg. Het combineren van de opnames van Chateau Meiland seizoen 4 en het runnen van haar eigen kledinglijn bleek blijkbaar toch net even wat te makkelijk. Hoog tijd dus voor nóg een bedrijfje!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland) op

Kan Maxime nu haar eigen pikante website promoten?

Men heeft namelijk ontdekt dat er een bedrijfje genaamd ‘Meiland Online Marketing’ op Maxime Meilands naam staat. Zou de blondine zelf momenteel zo hard gaan dat ze er een heus online marketing bedrijf voor moet opstarten? Of zal Maxime anderen binnenkort gaan helpen met hun online zichtbaarheid? Hoe dan ook, we zullen er ongetwijfeld een subtiele promo van voorbij zien komen in het aankomende seizoen van Chateau Meiland.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland) op

Laatste nieuws

Katja Schuurman tuit roze lipjes op intieme foto

Katja Schuurman is helemaal happy en beloont haar volgers met een lieve foto. De actrice tuit haar gestifte lippen enthousiast voor de camera.

Foto: Jaimie Vaes poseert in roze onderbroekje voor spiegel

Jamie Vaes is weer helemaal in haar element met het plaatsten van foto's in niets verhullende outfits. Dit keer maakt Jaimie haar volgers helemaal gek in een heel klein roze onderbroekje...

Vet: Rico Verhoeven mag sparren met legendarische acteur

Rico Verhoeven mocht een potje sparren met een van zijn grote helden en legendarisch Hollywood-acteur Jason Statham.

Gerelateerde berichten