Maxime Meiland blijft lekker bezig

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dat Maxime Meiland niet val stilzitten houdt, moge duidelijk zijn. En nee, dan hebben we het niet over haar ietwat hysterische televisiepersoonlijkheid. Nee, we hebben het over de ware zakenvrouw die in de blondine schuilt.

Maxime Meiland is naast een succesvolle SBS6-ster namelijk ook nog eens een lekker aan de weg timmerende zakenvrouw. Zo heeft Maxime inmiddels een eigen (of nou ja) kledinglijn genaamd Monciel. Daarnaast werd een tijdje terug ook nog eens bekend dat Maxime Meiland een aantal jaar geleden een zeer pikante website oprichtte.

Maxime Meiland blijkt een bezig bijtje

Blijkbaar vond Maxime Meiland haar agenda tóch nog een beetje te leeg. Het combineren van de opnames van Chateau Meiland seizoen 4 en het runnen van haar eigen kledinglijn bleek blijkbaar toch net even wat te makkelijk. Hoog tijd dus voor nóg een bedrijfje!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland) op

Kan Maxime nu haar eigen pikante website promoten?

Men heeft namelijk ontdekt dat er een bedrijfje genaamd ‘Meiland Online Marketing’ op Maxime Meilands naam staat. Zou de blondine zelf momenteel zo hard gaan dat ze er een heus online marketing bedrijf voor moet opstarten? Of zal Maxime anderen binnenkort gaan helpen met hun online zichtbaarheid? Hoe dan ook, we zullen er ongetwijfeld een subtiele promo van voorbij zien komen in het aankomende seizoen van Chateau Meiland.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland) op

Laatste nieuws

Foto: Marieke Elsinga laat zich diep in haar shirtje kijken op zonnig terras

Marieke Elsinga heeft even besloten om zich nergens meer zorgen om te maken en te gaan genieten van het warme zonnetje.

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.