Maxime Meiland blijft lekker bezig

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dat Maxime Meiland niet val stilzitten houdt, moge duidelijk zijn. En nee, dan hebben we het niet over haar ietwat hysterische televisiepersoonlijkheid. Nee, we hebben het over de ware zakenvrouw die in de blondine schuilt.

Maxime Meiland is naast een succesvolle SBS6-ster namelijk ook nog eens een lekker aan de weg timmerende zakenvrouw. Zo heeft Maxime inmiddels een eigen (of nou ja) kledinglijn genaamd Monciel. Daarnaast werd een tijdje terug ook nog eens bekend dat Maxime Meiland een aantal jaar geleden een zeer website oprichtte.

Maxime Meiland blijkt een bezig bijtje

Blijkbaar vond Maxime Meiland haar agenda tóch nog een beetje te leeg. Het combineren van de opnames van Chateau Meiland seizoen 4 en het runnen van haar eigen kledinglijn bleek blijkbaar toch net even wat te makkelijk. Hoog tijd dus voor nóg een bedrijfje!

Kan Maxime nu haar eigen website promoten?

Men heeft namelijk ontdekt dat er een bedrijfje genaamd ‘Meiland Online Marketing’ op Maxime Meilands naam staat. Zou de blondine zelf momenteel zo hard gaan dat ze er een heus online marketing bedrijf voor moet opstarten? Of zal Maxime anderen binnenkort gaan helpen met hun online zichtbaarheid? Hoe dan ook, we zullen er ongetwijfeld een subtiele promo van voorbij zien komen in het aankomende seizoen van Chateau Meiland.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.