Max Verstappen zet auto aan de kant voor meer tijd met vriendin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Max Verstappen vriendin

Dankzij deze vrouw zijn 10.000 Nederlanders helemaal voor niets naar België afgereisd dit weekend!

Max Verstappen heeft sinds deze zomer een nieuwe vriendin. En zoals dat gaat met nieuwe liefdes, willen die twee elk mogelijk moment met elkaar doorbrengen. Zelfs als Max eigenlijk belangrijkere dingen aan zijn hoofd heeft! Dit weekend speelde zijn obsessie met Dilara Sanlik niet alleen hem parten, maar betekende het ook voor duizenden Nederlandse fans dat ze voor niks naar het Belgische Spa waren gereden!

Max hield het namelijk na 350 meter al voor gezien! Het kleine tikje dat hij van Kimi Raikkonen kreeg haalde hem uit z’n concentratie, waardoor zijn gedachten meteen weer afdreven naar de mooie Dilara. Een beter moment om de vrouw die het hele weekend van alle Nederlandse F1-fans heeft ‘verpest’ te ontmoeten is er niet. We snappen het wel hoor, Max. Voor zo’n meisje zouden we onze bolide ook meteen in de grindbak parkeren!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden... 

Win: Gratis bioscoopkaarten voor Garfield

Het bekende stripfiguur Garfield komt tot leven op het witte doek! Gratis dagje bios met de kids? Of stiekem gewoon met je date naar Garfield? Lees dan snel verder; deze herkenbare rode kater discrimineert niet!