Max Verstappen zet auto aan de kant voor meer tijd met vriendin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Max Verstappen vriendin

Dankzij deze vrouw zijn 10.000 Nederlanders helemaal voor niets naar België afgereisd dit weekend!

Max Verstappen heeft sinds deze zomer een nieuwe vriendin. En zoals dat gaat met nieuwe liefdes, willen die twee elk mogelijk moment met elkaar doorbrengen. Zelfs als Max eigenlijk belangrijkere dingen aan zijn hoofd heeft! Dit weekend speelde zijn obsessie met Dilara Sanlik niet alleen hem parten, maar betekende het ook voor duizenden Nederlandse fans dat ze voor niks naar het Belgische Spa waren gereden!

Max hield het namelijk na 350 meter al voor gezien! Het kleine tikje dat hij van Kimi Raikkonen kreeg haalde hem uit z’n concentratie, waardoor zijn gedachten meteen weer afdreven naar de mooie Dilara. Een beter moment om de vrouw die het hele weekend van alle Nederlandse F1-fans heeft ‘verpest’ te ontmoeten is er niet. We snappen het wel hoor, Max. Voor zo’n meisje zouden we onze bolide ook meteen in de grindbak parkeren!

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten