Max Verstappen trakteert Virgil van Dijk op de dag van zijn leven (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Virgil van Dijk werd door Max Verstappen helemaal in de watten gelegd tijdens een goed verzorgd dagje in Monaco. Virgil mocht zelfs meekijken tijdens de kwalificatie.

Max Verstappen heeft onlangs voetballer Virgil van Dijk op de dag van zijn leven getrakteerd door hem mee te nemen naar de kwalificatie voor de Grand Prix van Monaco. De Nederlandse Formule 1-ster en de aanvoerder van het Nederlands elftal brachten samen tijd door op het iconische circuit van Monte Carlo, wat leidde tot een onvergetelijke ervaring voor Van Dijk.

Max Verstappen neemt Virgil van Dijk op sleeptouw

In een video die viraal is gegaan, is te zien hoe Max zijn vriend Virgil meeneemt achter de schermen van de Formule 1-wereld. Van de pitlane tot de paddock, Virgil kreeg een exclusief kijkje in de high-speed wereld van motorsport. Hij moedigde Max aan tijdens de kwalificatie, waardoor de voetballer de spanning en sensatie van dichtbij kon ervaren. Bekijk hier hoe de dag voor hen verliep!

Virgil van Dijk had de tijd van zijn leven

Ondanks de zware kwalificatie voor Max, waarbij hij niet zijn beste resultaten behaalde, bleef de sfeer positief en enthousiast. Virgil had de tijd van zijn leven. En hoewel Max misschien niet de beste resultaten behaalden, was het voor beide heren zeker een geslaagde middag. Het smaakte ook zeker naar meer. Virgil mag dus absoluut vaker langskomen bij de races van Max. Misschien dat een maatje langs de zijkant juist ook de extra motivatie voor Max kan zijn om weer beter te gaan rijden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Pien Hersman probeert nieuw standje uit met handen op de rug (foto!)

Pien Hersman wilt een keer wat anders proberen. Dus traint ze een nieuw standje met haar handen vast op haar rug.

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!