Max Verstappen levert heftige kritiek op vreemd plan van concurrent Hamilton

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Max Verstappen begrijpt echt helemaal niets van de plannen van zijn rivaal Hamilton. Max zelf zou in ieder geval nooit aan een voetbalclub beginnen. 

Toen Max Verstappen hoorde dat zijn rivaal Lewis Hamilton wilde investeren in de overname van voetbalclub Chelsea zal hij bijna achterover zijn geslagen van verbazing. Dat had de Nederlandse coureur namelijk nooit achter zijn concurrent gezocht. Het is ook helemaal niet logisch. Je kan je geld beter in andere dingen investeren. Max zou ook nooit Ajax willen kopen. Maar zelfs als je al je geld wilt stoppen in een voetbalclub, dan kies je toch op zijn minst een club uit waar je volledig achter staat. Lewis is namelijk groot fan van Arsenal. Dan is het niet logisch om Chelsea over te kopen.

Lees ook: Foto: Max Verstappen zit vast in nieuw stoeltje bij Red Bull

Max snapt keuze van Hamilton niet zo, hij wilt volledige controle

“Als ik een voetbalclub zou kopen, dan wil ik in ieder geval de volledige eigenaar zijn” geeft Max aan in een interview, na het horen van het nieuws. Max zou de volledige keuzes willen maken en niet de zoveelste mening aan boord zijn. Max is groot fan van PSV, dus misschien betekent dat wel dat de club binnenkort gaat spelen in het Max Verstappen stadion. Al heeft de coureur voorlopig daar geen behoefte aan. Max houdt het liever bij autorijden.

Hoeveel heeft Hamilton over voor Chelsea?

Hamilton doet het bod op Chelsea niet in zijn eentje, maar samen met compagnon Serena Williams. Samen zouden ze beide 10 miljoen pond willen investeren in de club. Met dat geld steunen ze dan zakenman Martin Broughton, die een van de laatste overgebleven kandidaten is voor de overname van de club. Hamilton zou dus maar een klein deel van Chelsea in handen hebben en niet heel veel te zeggen krijgen. Dat klinkt niet bepaald als de meest gunstige deal. Max moet dan ook smakelijk lachen om het nieuws.

Waarom is Chelsea eigenlijk te koop?

Het is misschien een beetje vreemd dat uitgerekend Lewis Hamilton de club wilt kopen, maar waarom staat Chelsea eigenlijk momenteel te koop? De Russische eigenaar Roman Abramovitsj vertrekt bij Chelsea als een direct gevolg van de oorlog in Oekraïne. Hij is namelijk vanwege al zijn Russische connecties op een Britse sanctielijst gezet en daardoor heeft Chelsea met veel restricties te maken. Aangezien de voetbalclub voor de rijke oligarch toch maar een uit de hand gelopen hobby was, verkoopt hij de club nu.

Max moet niks weten van de voetbalwereld

Voor Max zou het niks zijn, instappen in een voetbalclub. Dat zou ook niet helemaal op zijn plaats zijn, aangezien Max geen enkele ervaring heeft met de voetbalwereld. Maar zeker weten doe je zoiets natuurlijk nooit, dus er bestaat een kans dat Max in de toekomst alsnog zijn zinnen zet op het kopen van een voetbalteam.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Jade Anna filmt zichzelf in badkamer na dampende workout (video)

Jade Anna is net klaar met een moeilijke workout en ze laat iedereen haar rode gezichtje zien en haar bezwete ronde vormen...

Juultje Tieleman kleedt zich uit en laat haar twee flinke kussens zien (foto’s!)

Juultje Tieleman heeft haar volgers wederom goed verwend met een prachtige foto van haar achterzijde. 

Lies Zhara test zelf knalroze trillend speelgoed om enorme kloof op te vullen (Foto’s)

Lies Zhara heeft een zeer opmerkelijke promotie gedaan voor een erg spannend product. Ze gaat deze zelfs uittesten voor haar kijkers!