Foto: Max Verstappen zit vast in nieuw stoeltje bij Red Bull

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Max Verstappen zit niet graag stil. Behalve in z’n auto van Red Bull dan. Hij rijdt veel liever de baan over met recordsnelheid, maar nu staat die toch even stil. Zijn focus is wel gericht op iets speciaals.

De auto van Max Verstappen, de RB18 van Red Bull Racing viel in de eerste drie races van dit seizoen in de Formule 1 al een tweetal keer uit. En Red Bull bleef puntloos achter. Geen goede start. Regerend wereldkampioen Max Verstappen kijkt echter onverstoorbaar door naar de volgende race in Imola in het zonnige Italië. Zijn concentratie lijkt nog opperbest, zijn humeur daar in tegen?

Max Verstappen verveelt zich

Het duurt nog even voor Max weer aan de slag mag en ondertussen is hij niet van plan om erg veel activiteit te ondernemen. Hij neemt een wijs besluit en rust goed uit nu het nog kan. Ondanks dat de F1 sport niet de meest cardio intensieve sport is zit Max er niet op te wachten om keihard te trainen. Misschien pakt hij wel een stoel training. Als coureur moet je ook uren stil kunnen blijven zitten als je kampioen wil worden. Wij vroegen ons ook altijd af hoe je jezelf daarvoor voorbereid, maar weten nu beter dankzij de post. Het lijkt ons wel wat saai na enkele uren. Een leuk magazine of vriendin Kelly Piquet voor wat afleiding zou fijn zijn natuurlijk, vooral nu Max in diepe problemen zit.

Max Verstappen zit stil, maar staat achter

Het team van Red Bull Racing lijkt het probleem dat de jonge kampioen tijdens de Grand Prix van Australië uit de race haalde wel te hebben ontdekt . Dat rijdt toch wel een stuk fijner, wetende dat je niet uit gaat vallen. Helmut Marko laat weinig los over over mogelijke oplossing op de korte termijn. Of Max hier nerveus voor is? Het lijkt er niet op, want meestal loop je dan onrustig rond. Max blijft in tegenstelling gemakkelijk in z’n stoel zitten, afwachtend tot die weer de baan op mag volgende week. Maar heeft die dan echt niks beters te doen? Wij kunnen van alles verzinnen. Zoals een paasweekend met de schoonfamilie, of een paasontbijt op bed met Kelly bijvoorbeeld.

Coureurs mogen nog niet de weg op

De volgende race in Imola duurt dus nog even, maar het lijkt zo vroeg in het seizoen al één die het verschil kan maken voor het verdedigen van de kampioenstitel. Lastig dan zo’n paasweekend waarop je als coureur naar de kant gehaald wordt en moet parkeren. Voor de coureurs van Ferrari, die momenteel met veel punten voorstaan op het team uit Oostenrijk, is het waarschijnlijk een stuk lekkerder afwachten dan het voor Max is. De Nederlandse coureur lijkt op de stoel nog wel hoopvol te kijken naar de toekomst dit seizoen en alle achterstanden in te halen. Jammer dat Max zelf niet zo’n super techneut is, anders kon die z’n auto repareren. Zijn team lijkt alle hulp wel te kunnen gebruiken. Max kan nu enkel en alleen zitten en af en toe bijslapen.

Max niet uitgenodigd voor familiediner?

Kelly Piquet is al een tijdje de steun en toeverlaat van Max en onlangs heeft Max de grote eer gehad om de familie van Kelly te ontmoeten. Het leek allemaal goed gegaan te zijn, maar ondertussen lijkt de raceduivel niet te zijn uitgenodigd om te komen zitten aan de dinertafel bij familie Piquet. Een beetje ongemakkelijk als je geen betere plannen hebt. Gelukkig heeft Max die! Trainen, trainen en nog is trainen. En nadenken hoe die over 7 dagen op z’n minst een podiumplaats binnen kan slepen. Als z’n auto het maar doet, dan moet dat in ieder geval goedkomen. De familiebanden aanhalen kan altijd later nog.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.