Max Verstappen bespringt vriendin Kelly Piquet op glibberige foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Max Verstappen en zijn vriendin Kelly Piquet hebben een hartstikke leuke week gehad. Alleen kan Max zich na een tijdje niet meer inhouden. 

Max Verstappen pronkt graag met zijn beeldschone vriendin Kelly Piquet. En Kelly vindt dat eigenlijk helemaal prima. Ze is hartstikke trots om de vriendin te zijn van de huidige wereldkampioen in de Formule 1. Daar wil ze graag mee gezien worden. het stel kan soms alleen een klein beetje intiem met elkaar worden. Dat gebeurt al helemaal als ze het vermoeden hebben dat er niet zo heel veel mensen kijken. Op de schaatsbaan grijpt Max zijn kans, en ook een klein beetje Kelly. Met zijn handen op haar heupen schaatst hij de hele baan over. Kelly kan er zo te zien wel van genieten. Samen beleeft het bekende koppel een romantische avond op het ijs.

Lees ook: Foto: Dronken Max Verstappen gaat los met vriendin Kelly Piquet

Max en Kelly hebben de tijd van hun leven

Nu het seizoen van de F1afgelopen is en Max meer tijd heeft om een beetje bij te komen en leuke dingen te ondernemen, zie je het jonge koppel op steeds meer plekken samen. Ze proberen zoveel mogelijk van hun tijd samen te genieten, voordat Max weer druk bezig moet met racen en Kelly weer aan de slag gaat met haar modellenwerk. Het koppel weet enorm goed de spanning er in te houden en is niet bang om af en toe in het openbaar een klein beetje met elkaar de grenzen op te zoeken. Zo zet Max zonder pardon zijn handen op de heupen van zijn vriendin, zonder zich druk te maken wie er allemaal mee kijkt. Kelly zal het ook een zorg zijn, die zet de leuke video gewoon online. Wel verbergt ze hem een beetje tussen allerlei andere vakantie foto’s, maar de echte speurders onder haar fans konden hem gewoon vinden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Kelly geniet van de zon in spannende foto sessie

Stiekem kijkt Kelly ook alweer een beetje uit naar het moment dat ze haar werk als model weer kan oppakken. Ze geniet er namelijk wel van als er een camera op haar gezicht staat. Dan komt Kelly helemaal los. In het warme zonlicht zet Kelly haar meest verleidelijke snuitje op om zo de beste foto’s te kunnen maken. Kelly in een verleidelijke rode jurk is natuurlijk een prachtig plaatje om naar te mogen kijken. De fotograaf die dag was een gelukkig man. Maar laat het Max maar niet horen. Anders springt die straks in zijn racewagen en rijdt hij met vele snelheidsboetes die kant op om zijn vriendin weer terug te halen. Voorlopig hoeft de wereldkampioen zich daar gelukkig niet druk om te maken. Maar als Kelly weer begint met haar werk is het moeilijk om niet een klein beetje jaloers te worden. Max ziet natuurlijk veel liever dat ze alleen voor hem zo verleidelijk doet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Voorovergebogen Marijn Kuipers wordt van achteren beklommen

Marijn Kuipers heeft normaal gesproken een vrij normale dag, maar nu wordt de knappe blondine opeens vanachter besprongen!

Video: Rico Verhoeven laat sterkste punten van zijn vriendin Naomy van Beem zien

De knappe vriendin van Rico Verhoeven, Naomy van Beem, is een lust voor het oog. en dat zie je wel op deze foto's. 

Foto: Juultje Tieleman probeert volgers te verleiden met zwoele blik

Juultje Tieleman is een van de knapste influencers van Nederland. Dat heeft ze deels te danken aan haar zwoele blik.