Kelly Piquet

Biografie Kelly Piquet

Kelly Piquet en haar vriend Max Verstappen

Model en columniste Kelly Piquet heeft sinds 2020 een relatie met Max Verstappen. Kelly heeft dankzij het werk van haar vader, beroemde F1-coureur Nelson Piquet, haar hele leven in de Formule 1 rondgelopen. Geen wonder dat ze wat betreft relaties ook in die vijver vist dus. Max Verstappen was eerder samen met Dilara Sanlik. Op de eerste dag van 2021 maakten Kelly en Max hun relatie wereldkundig met een foto waarop de twee naast elkaar aan zee zitten.

Kelly Piquet heeft kind met ex Daniil Kvyat

Kelly Piquet had voor haar relatie met Max Verstappen een relatie met Daniil Kvyat. Kvyat is ook een Formule 1-coureur die op hetzelfde moment actief was bij Red Bull Racing als Max Verstappen. Wat de driehoeksverhouding tussen Kvyat, Verstappen en Piquet extra interessant maakt is dat Max Verstappen het stoeltje van Daniil Kvyat in 2016 'afpakte'. Een jaar later kreeg Kelly Piquet een relatie met de Russische racer. In 2019 kregen ze samen een dochter, Penelope Kvyat. In datzelfde jaar gingen Piquet en Kvyat weer uit elkaar.

Leeftijd van Kelly Piquet speelt een rol

Hoewel leeftijd natuurlijk gewoon maar een getalletje is, komt dit onderwerp bij Kelly Piquet en Max Verstappen toch opvallend vaak voorbij. Dit ligt aan het feit dat Kelly Piquet een stuk ouder is dan Max Verstappen. De leeftijd van Kelly Piquet is 33, terwijl Max Verstappen pas 24 jaar is. Dat betekent dat er een leeftijdsverschil van 9 jaar zit tussen de twee!

Kelly heeft bekende vader en Nederlandse moeder

Kelly Piquet was stiekem al lang bekend met Nederland voor ze Max Verstappen ontmoette. Haar moeder is Sylvia Tamsma, een Nederlandse vrouw die vroeger als model de wereld rondreisde. Nelson Piquet, de vader van Kelly Piquet, is nóg bekender. Piquet is namelijk drievoudig wereldkampioen in de Formule 1, en gold altijd als groot voorbeeld voor Max Verstappen. Dat Nelson en Max het ontzettend goed met elkaar kunnen vinden mag dan ook geen verrassing zijn.

Nieuws

Foto: Kelly Piquet hint naar zwangerschap met Max Verstappen

De prachtige Kelly Piquet plaatste onlangs per ongeluk iets op haar sociale media dat niet helemaal bestemd was voor iedereen... Juicekanalen hebben de foto nog kunnen onderscheppen en ontdekte iets bijzonders!

Foto: Kelly Piquet zet Max Verstappen voor schut in opvallend jurkje

Kelly Piquet haar kledingkast ligt vol met prachtige jurken, maar wat de Braziliaan nu aan heeft is wel heel opvallend. 

Foto: Kelly Piquet steelt de show in roze jurkje

De prachtige vriendin van Max Verstappen, Kelly Piquet, heeft op een feestje de show gestolen met deze bijzondere roze jurk. 

Foto: Kelly Piquet deelt zeer intieme kiekjes op boot met Max Verstappen

Kelly Piquet deelt vaker zeer intieme kiekjes van zichzelf. Nu doet ze samen met haar vriendje Max Verstappen.

Foto: Kelly Piquet was dankzij dit open shirtje hét middelpunt van F1-weekend

Niet winnaar Max, niet debutant De Vries, maar de oogverblindende Kelly Piquet zorgde ervoor dat niemand om haar heen kon!

Foto: Kelly Piquet laat eindelijk zien waarom Max Verstappen op haar gevallen is

De beeldschone vriendin van Max Verstappen, Kelly Piquet, laat eindelijk zien waarom de huidige Formule 1-kampioen op haar is gevallen.

Foto: Zonnebadende Kelly Piquet heeft het heerlijk zonder Max Verstappen

De prachtige Kelly Piquet heeft weer een paar heerlijke dagen zonder vriendje Max Verstappen aan haar zijde. En die gebruikt ze om te zonnebaden. 

Foto: Kelly Piquet geeft heerlijk showtje weg in eigen slaapkamer

Kelly Piquet houdt van de lekkere zomer! Ze laat haar mooiste en heetste zomeroutfits zien vanuit de slaapkamer!
Kelly Piquet

Profiel

Geboortedatum: 7 december 1988
Beroep: Model, columnist, blogger
Relatie: Ja
Vriend: Max Verstappen
Kinderen: 1 dochter, Penelope Kvyat
Vader: Nelson Piquet
Instagram: Kelly Piquet gebruikt Instagram onder de naam @kellypiquet

Foto's

Kelly Piquet
Kelly Piquet
Kelly Piquet