Kelly Piquet

Model Kelly Piquet

Braziliaanse vrouwen behoren tot de mooiste van de wereld. De zon en de tropische temperaturen zijn schijnbaar goed voor de genenpoel. Maar wat nou als we die Braziliaanse genen combineren met die van een Nederlands model? Dan krijgen we Kelly Piquet! De dochter van ex-F1-coureur Nelson Piquet en Sylvia Tamsma. Kelly werd geboren in het Duitse Homburg op 7 december 1988 en maakt al jaren furore als model. Dankzij haar vader kwam ze natuurlijk altijd al veel in de buurt van racecircuits, maar dat ze uiteindelijk een relatie zou krijgen met Formule 1 wereldkampioen Max Verstappen was zelfs voor Kelly Piquet een droom die uitkwam.

Kelly Piquet relatie met vriend Max Vertappen

Voor het Nederlandse publiek werd Kelly Piquet natuurlijk pas écht bekend toen ze op de eerste dag van 2021 bekend maakte een relatie met Max Verstappen te hebben. De twee tortelduifjes waren in het geheim al enkele maanden samen, maar maakten het wereldkundig met een foto samen aan zee. Op het eerste gezicht lijkt het leeftijdsverschil tussenbeide misschien wat aan de hoge kant; Kelly is namelijk 9 jaar ouder dan Max. Maar echte liefde overwint alles, en inmiddels zijn de twee al ontzettend lang gelukkig samen. Elke race gaat Kelly haar vriend achterna, eigenlijk net zoals de 19 andere coureurs op de baan doen.

Kelly Piquet relatie en kind met Daniil Kvyat

Het liefdesleven van Kelly Piquet begon echter niet met Max Verstappen. Voordat ze met SuperMax kreeg, had ze lange tijd met Daniil Kvyat. Kvyat was ook Formule 1 coureur, en zat zelfs ook bij Red Bull Racing. Om het allemaal nog wat pikanter te maken: Max Verstappen pakte in 2016 het stoeltje van Daniil Kvyat af in de Formule 1, alvorens vier jaar later ook zijn vriendin af te pakken. Ongetwijfeld zal Daniil Kvyat nog wat wrange gevoelens richting Max hebben.

Kelly Piquet Instagram

Tegenwoordig is model zijn veel meer dan over de catwalk lopen in een leuk nieuw pakje. Kelly Piquet begrijpt dat. Als gezicht van grote merken moet ze overal zichtbaar zijn. Daarom is Kelly ook ontzettend actief op Instagram. Tot groot genoegen van haar fans, die het liefst zoveel mogelijk van Kelly Piquet zien. De Braziliaanse weet hoe ze haar volgers tevreden kan stemmen, en plaatst dan ook bijna dagelijks een mooie foto. Plaatjes met Max, maar ook tijdens lekkere meidentripjes of van de mooiste modeshows. Kelly weet haar fans iedere keer weer te verrassen. Je kunt Kelly Piquet volgen op Instagram via @kellypiquet.

Nieuws

Foto: Prachtige Kelly Piquet maakt Max Verstappen alvast warm in Bahrein

De seizoensstart van de F1 is in Bahrein. Kelly Piquet is aanwezig en max Verstappen geniet zo te zien met volle teugen.

Video: Kelly Piquet vangt witte klodders in hand op; Max Verstappen geniet volop

Max Verstappen geniet volop van zijn knappe vriendin die flinke witte klodders opvangt in haar hand en uitsmeert over haar hele gezicht.

Foto: Kelly Piquet droomt van dampend boottochtje met Max Verstappen

Kelly Piquet weet met haar nieuwste foto weer een hoop los te maken bij haar fans. Het ziet er in ieder geval goed uit voor haar en Max. 

Victoria Verstappen maakt Kelly Piquet gek met foto in badpak

Victoria Verstappen deelt een foto in badpak op Instagram die voor een enthousiaste van Kelly Piquet zorgt.

Foto: Kelly Piquet gaat incognito over straat in Monaco

Kelly Piquet weet wel hoe ze het meeste uit een middagje shoppen moet halen. Ze heeft allemaal nieuwe leuke outfits gescoord. De mooie brunette weet...

Foto: Kelly Piquet lijkt zonder broek te poseren in afgelegen tunneltje

Kelly Piquet heeft een ontzettend leuke nieuwe foto online gezet en daarop kan je zien dat ze misschien geen broekje draagt!

Foto: Kelly Piquet lijkt erg weinig onder haar jas aan te hebben

Kelly Piquet heeft een hele reeks aan mooie foto's online gezet. Iedereen moet even de nieuwe jas van Kelly Piquet bekijken!

Foto: Kelly Piquet deelt vergeten foto van haar beeldschone Nederlandse moeder

Kelly Piquet laat een wel heel erg bijzondere foto van haar ouders zien en daarin valt gelijk iets op! Kelly lijkt erg veel op haar mooie moeder. 
Kelly Piquet

Profiel

Geboortedatum: 7 december 1988
Lengte: 1.70m
Beroep: Model, columnist, blogger
Relatie: Ja
Vriend: Max Verstappen
Kinderen: 1 dochter, Penelope Kvyat
Vader:
Nelson Piquet
Instagram: Kelly Piquet gebruikt Instagram onder de naam @kellypiquet

Foto's

Kelly Piquet
Kelly Piquet
Kelly Piquet