Kelly Piquet

Biografie Kelly Piquet

Kelly Piquet en haar vriend Max Verstappen

Model en columniste Kelly Piquet heeft sinds 2020 een relatie met Max Verstappen. Kelly heeft dankzij het werk van haar vader, beroemde F1-coureur Nelson Piquet, haar hele leven in de Formule 1 rondgelopen. Geen wonder dat ze wat betreft relaties ook in die vijver vist dus. Max Verstappen was eerder samen met Dilara Sanlik. Op de eerste dag van 2021 maakten Kelly en Max hun relatie wereldkundig met een foto waarop de twee naast elkaar aan zee zitten.

Kelly Piquet heeft kind met ex Daniil Kvyat

Kelly Piquet had voor haar relatie met Max Verstappen een relatie met Daniil Kvyat. Kvyat is ook een Formule 1-coureur die op hetzelfde moment actief was bij Red Bull Racing als Max Verstappen. Wat de driehoeksverhouding tussen Kvyat, Verstappen en Piquet extra interessant maakt is dat Max Verstappen het stoeltje van Daniil Kvyat in 2016 'afpakte'. Een jaar later kreeg Kelly Piquet een relatie met de Russische racer. In 2019 kregen ze samen een dochter, Penelope Kvyat. In datzelfde jaar gingen Piquet en Kvyat weer uit elkaar.

Leeftijd van Kelly Piquet speelt een rol

Hoewel leeftijd natuurlijk gewoon maar een getalletje is, komt dit onderwerp bij Kelly Piquet en Max Verstappen toch opvallend vaak voorbij. Dit ligt aan het feit dat Kelly Piquet een stuk ouder is dan Max Verstappen. De leeftijd van Kelly Piquet is 33, terwijl Max Verstappen pas 25 jaar is. Dat betekent dat er een leeftijdsverschil van 9 jaar zit tussen de twee!

Kelly heeft bekende vader en Nederlandse moeder

Kelly Piquet was stiekem al lang bekend met Nederland voor ze Max Verstappen ontmoette. Haar moeder is Sylvia Tamsma, een Nederlandse vrouw die vroeger als model de wereld rondreisde. Nelson Piquet, de vader van Kelly Piquet, is nóg bekender. Piquet is namelijk drievoudig wereldkampioen in de Formule 1, en gold altijd als groot voorbeeld voor Max Verstappen. Dat Nelson en Max het ontzettend goed met elkaar kunnen vinden mag dan ook geen verrassing zijn.

Nieuws

Foto: Kelly Piquet laat zich van achter bekijken in strakke leren broek

Kelly Piquet heeft zich in een heerlijke outfit gehesen, en checkt zichzelf van top tot teen in de spiegel! Zie hier de beelden...

Foto: Kelly Piquet liet Max Verstappen in de steek tijdens eerste F1-overwinning

De vriendin van Max Verstappen leek de hele week in Bahrein te zijn geweest, maar Kelly Piquet maakte zich vlak voor de race uit de voeten! De beeldschone brunette vond één ding blijkbaar nóg belangrijker dan haar Max...

Foto: Kelly Piquet motiveert Max Verstappen met volledig doorzichtige outfit

De adembenemende Kelly Piquet is in Bahrein voor het eerste raceweekend van F1. Met dit soort outfitjes probeert ze Max op haar eigen manier te steunen. Als je van dit doorschijnende pakje niet harder gaat rijden, weten wij het ook niet meer!

Foto: Kelly Piquet gespot in zeer gewaagd sportpakje vlak voor F1-start in Bahrein

Een hoop F1-coureurs zijn tijdens de feestdagen veel aangekomen. Zo te zien heeft de vriendin van Max verstappen goed met hem getraind.

Foto: Kelly Piquet deelt kiekje vanuit slaapkamer in extreem strakke sportlegging

De knappe vriendin van Max Verstappen, Kelly Piquet, laat even zien hoe het er bij haar in de slaapkamer aan toe gaat. Wat een heet plaatje. 

Foto: Kelly Piquet bedriegt Max Verstappen met onbekend modelletje

Max Verstappen wordt flink voor het blok gezet door zijn vriendin Kelly Piquet! Ze lijkt haar pk's namelijk even bij een ander scheurijzer te zoeken...

Foto: Dit opvallende cadeau gaf Max Verstappen aan Kelly Piquet voor Valentijnsdag

Onze F1-baas Max Verstappen weet wel hoe hij zijn vriendin Kelly Piquet in de watten moet leggen op een dag als Valentijnsdag!

Beelden: Kelly Piquet kijkt verlekkerd naar gloednieuwe auto Max Verstappen

Max Verstappen mocht bij Red Bull Racing het nieuwe seizoen aftrappen met een onthulling. En Kelly Piquet was daar natuurlijk bij!
Kelly Piquet

Profiel

Geboortedatum: 7 december 1988
Beroep: Model, columnist, blogger
Relatie: Ja
Vriend: Max Verstappen
Kinderen: 1 dochter, Penelope Kvyat
Vader: Nelson Piquet
Instagram: Kelly Piquet gebruikt Instagram onder de naam @kellypiquet

Foto's

Kelly Piquet
Kelly Piquet
Kelly Piquet