Kelly Piquet

Biografie Kelly Piquet

Kelly Piquet en haar vriend Max Verstappen

Model en columniste Kelly Piquet heeft sinds 2020 een relatie met Max Verstappen. Kelly heeft dankzij het werk van haar vader, beroemde F1-coureur Nelson Piquet, haar hele leven in de Formule 1 rondgelopen. Geen wonder dat ze wat betreft relaties ook in die vijver vist dus. Max Verstappen was eerder samen met Dilara Sanlik. Op de eerste dag van 2021 maakten Kelly en Max hun relatie wereldkundig met een foto waarop de twee naast elkaar aan zee zitten.

Kelly Piquet heeft kind met ex Daniil Kvyat

Kelly Piquet had voor haar relatie met Max Verstappen een relatie met Daniil Kvyat. Kvyat is ook een Formule 1-coureur die op hetzelfde moment actief was bij Red Bull Racing als Max Verstappen. Wat de driehoeksverhouding tussen Kvyat, Verstappen en Piquet extra interessant maakt is dat Max Verstappen het stoeltje van Daniil Kvyat in 2016 'afpakte'. Een jaar later kreeg Kelly Piquet een relatie met de Russische racer. In 2019 kregen ze samen een dochter, Penelope Kvyat. In datzelfde jaar gingen Piquet en Kvyat weer uit elkaar.

Leeftijd van Kelly Piquet speelt een rol

Hoewel leeftijd natuurlijk gewoon maar een getalletje is, komt dit onderwerp bij Kelly Piquet en Max Verstappen toch opvallend vaak voorbij. Dit ligt aan het feit dat Kelly Piquet een stuk ouder is dan Max Verstappen. De leeftijd van Kelly Piquet is 33, terwijl Max Verstappen pas 24 jaar is. Dat betekent dat er een leeftijdsverschil van 9 jaar zit tussen de twee!

Kelly heeft bekende vader en Nederlandse moeder

Kelly Piquet was stiekem al lang bekend met Nederland voor ze Max Verstappen ontmoette. Haar moeder is Sylvia Tamsma, een Nederlandse vrouw die vroeger als model de wereld rondreisde. Nelson Piquet, de vader van Kelly Piquet, is nóg bekender. Piquet is namelijk drievoudig wereldkampioen in de Formule 1, en gold altijd als groot voorbeeld voor Max Verstappen. Dat Nelson en Max het ontzettend goed met elkaar kunnen vinden mag dan ook geen verrassing zijn.

Nieuws

Foto: Kelly Piquet slaapt niet thuis na F1-overwinning Max Verstappen

Max Verstappen is inmiddels weer thuis na een veelbewogen weekend. Al lijkt vriendin Kelly Piquet niet mee naar huis te zijn gegaan..

Max Verstappen moet zich zorgen gaan maken na cryptische foto van Kelly Piquet

Max Verstappen besteed al zijn tijd aan de Formule 1. Zijn bloedmooie vriendin Kelly Piquet ziet dat waarschijnlijk toch graag een beetje anders. 

Foto: Max Verstappen heeft mooi uitzicht op vriendin Kelly Piquet in Miami

Sommige fans begonnen zich af te vragen of Max en Kelly daadwerkelijk een relatie hadden, maar het stel is weer samen gezien. 

Ook dat nog: Max Verstappen en vriendin Kelly Piquet schijnen zeer ’toxic’ relatie te hebben

Alsof het allemaal nog niet erger kon voor Max Verstappen. Op sportief vlak gaat het hem al niet voor de wind, maar ook in zijn relatie met Kelly Piquet heeft hij volgens bepaalde geruchten genoeg om zich zorgen over te maken...

Kelly Piquet gewaarschuwd: Max Verstappen heeft wilde plannen in Las Vegas

Kelly Piquet moet oppassen na deze gewaagde uitspraak van vriend Max Verstappen.. 

Foto: Kelly Piquet is snel hersteld na F1-afgang Max Verstappen

Kelly Piquet zit in haar hoofd niet met kapotte auto's en wk-punten. De beeldschone Braziliaanse reist mee met vriend Max Verstappen, maar weet zich ondanks alles altijd te vermaken...

Kelly Piquet leidt Max Verstappen af met wiebelige foto

Max Verstappen is alweer helemaal gefocust op zijn nieuwe races. Het is te hopen dat Kelly hem niet uit zijn concentratie haalt met deze foto's.

Max Verstappen haast naar dokter met vriendin Kelly Piquet

Max verstappen moest noodgedwongen in de auto naar de dokter racen met zijn vriendin Kelly Piquet. Wat is er aan de hand?
Kelly Piquet

Profiel

Geboortedatum: 7 december 1988
Beroep: Model, columnist, blogger
Relatie: Ja
Vriend: Max Verstappen
Kinderen: 1 dochter, Penelope Kvyat
Vader: Nelson Piquet
Instagram: Kelly Piquet gebruikt Instagram onder de naam @kellypiquet

Foto's

Kelly Piquet
Kelly Piquet
Kelly Piquet