Kelly Piquet

Biografie Kelly Piquet

Kelly Piquet en haar vriend Max Verstappen

Model en columniste Kelly Piquet heeft sinds 2020 een relatie met Max Verstappen. Kelly heeft dankzij het werk van haar vader, beroemde F1-coureur Nelson Piquet, haar hele leven in de Formule 1 rondgelopen. Geen wonder dat ze wat betreft relaties ook in die vijver vist dus. Max Verstappen was eerder samen met Dilara Sanlik. Op de eerste dag van 2021 maakten Kelly en Max hun relatie wereldkundig met een foto waarop de twee naast elkaar aan zee zitten.

Kelly Piquet heeft kind met ex Daniil Kvyat

Kelly Piquet had voor haar relatie met Max Verstappen een relatie met Daniil Kvyat. Kvyat is ook een Formule 1-coureur die op hetzelfde moment actief was bij Red Bull Racing als Max Verstappen. Wat de driehoeksverhouding tussen Kvyat, Verstappen en Piquet extra interessant maakt is dat Max Verstappen het stoeltje van Daniil Kvyat in 2016 'afpakte'. Een jaar later kreeg Kelly Piquet een relatie met de Russische racer. In 2019 kregen ze samen een dochter, Penelope Kvyat. In datzelfde jaar gingen Piquet en Kvyat weer uit elkaar.

Leeftijd van Kelly Piquet speelt een rol

Hoewel leeftijd natuurlijk gewoon maar een getalletje is, komt dit onderwerp bij Kelly Piquet en Max Verstappen toch opvallend vaak voorbij. Dit ligt aan het feit dat Kelly Piquet een stuk ouder is dan Max Verstappen. De leeftijd van Kelly Piquet is 33, terwijl Max Verstappen pas 24 jaar is. Dat betekent dat er een leeftijdsverschil van 9 jaar zit tussen de twee!

Kelly heeft bekende vader en Nederlandse moeder

Kelly Piquet was stiekem al lang bekend met Nederland voor ze Max Verstappen ontmoette. Haar moeder is Sylvia Tamsma, een Nederlandse vrouw die vroeger als model de wereld rondreisde. Nelson Piquet, de vader van Kelly Piquet, is nóg bekender. Piquet is namelijk drievoudig wereldkampioen in de Formule 1, en gold altijd als groot voorbeeld voor Max Verstappen. Dat Nelson en Max het ontzettend goed met elkaar kunnen vinden mag dan ook geen verrassing zijn.

Nieuws

Foto: Zo blaast Max Verstappen stoom af zonder vriendin Kelly Piquet

Max Verstappen is de laatste tijd flink bezig om al zijn frustraties eruit te sporten. Maar waar is Kelly Piquet toch de hele tijd?

Max Verstappen bespringt vriendin Kelly Piquet op glibberige foto

Max Verstappen en zijn vriendin Kelly Piquet hebben een hartstikke leuke week gehad. Alleen kan Max zich na een tijdje niet meer inhouden. 

Foto: Dronken Max Verstappen gaat los met vriendin Kelly Piquet

Max Verstappen geniet nog steeds na van zijn titel als wereldkampioen in de Formule1. Met zijn vriendin Kelly Piquet gaat hij helemaal los. 

Foto: Max Verstappen geeft eindelijk duidelijkheid over relatie met vriendin Kelly Piquet

Voor Max Verstappen wereldkampioen werd gingen er geruchten dat hij en zijn vriendin Kelly Piquet relatieproblemen zouden hebben. Kelly zou vreemd zijn gegaan met een ander terwijl Max middenin de voorbereiding op zijn kampioenschap zat. Deze foto's lijken eindelijk uitsluitsel te geven wat betreft deze hardnekkige roddel...

Foto bewijs: Kelly Piquet kan prima zonder Max Verstappen

Kelly Piquet kreeg een flinke aandachtsboost nadat Max Verstappen wereldkampioen in de Formule 1 werd. Aan deze foto te zien vermaakt de vriendin van de F1-coureur zich prima zonder Max!

Even Tot Hier scoort weer met geniaal liedje over selfies met Max

Heel Nederland is nog steeds feest aan het vieren vanwege de grandioze overwinning van Max Verstappen. Even Tot Hier maakte er een liedje over.

Foto: Max Verstappen geniet na van F1 titel met vriendin Kelly Piquet

Max Verstappen en Kelly Piquet hebben ongekende dagen achter de rug. Nu Verstappen F1 wereldkampioen is, schitteren hij en z'n vriendin op een nieuwe foto. 

Bloedmooie vriendin Max Verstappen zorgt voor drama met foto na F1-overwinning

Natuurlijk was Kelly Piquet, de vriendin van Max Verstappen, aanwezig bij de spannende race om de wereldtitel. De prachtige dame wist voor de race al een groot deel van de aandacht naar zich toe te trekken, maar stond ook na de overwinning van Max flink in de spotlights...
Kelly Piquet

Profiel

Geboortedatum: 7 december 1988
Beroep: Model, columnist, blogger
Relatie: Ja
Vriend: Max Verstappen
Kinderen: 1 dochter, Penelope Kvyat
Vader: Nelson Piquet
Instagram: Kelly Piquet gebruikt Instagram onder de naam @kellypiquet

Foto's

Kelly Piquet
Kelly Piquet
Kelly Piquet