Mathieu van der Poel laat zich flink verwennen door blonde vriendin Roxanne Bertels (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Mathieu van der Poel heeft weer een overwinning op zijn naam staan en wordt dan ook rijkelijk beloond door zijn knappe vriendin Roxanne Bertels. 

Mathieu van der Poel heeft wederom gewonnen. Hij won zowel de ronde van Vlaanderen, als die van Parijs-Roubaix. Hij won beide wedstrijden enorm overtuigend. Zijn concurrenten geven dan ook zelf in interviews toe dat ze gewoon echt niet weten hoe ze hem ooit kunnen verslaan. Zeker niet in de topvorm, waarin van der Poel zich op dit moment bevindt. Zijn vriendin Roxanne Bertels is dan ook enorm trots op haar vriend. Ze schreeuwt hem letterlijk naar de finish toe. Ook na afloop verwent ze Mathieu van der Poel op een goede manier! Mathieu wordt op een rijkelijke manier beloond door zijn knappe blonde vriendin. Wil jij de foto zien waarin Roxanne Mathieu naar de finish schreeuwt? Klik dan hier. Ook benieuwd naar de foto van de rijkelijke beloning? Klik dan op deze link.

Roxanne Bertels is de knappe vriendin van MVDP

Na de wedstrijd zien we Mathieu vaak direct naar zijn knappe vriendin gaan. Dit is wel begrijpelijk, want zijn blonde vriendin is een prachtige verschijning. Ze heeft dan ook al meer dan 70.000 volgers op haar Instagrampagina. De twee hebben elkaar leren kennen in Finland toen Roxanne Bertels nog werkzaam was bij Porsche. Mathieu ging met Porsche over ijs rijden in Finland. Op deze manier hebben de twee elkaar leren kennen.

Roxanne Bertels

Meer zien van Mathieu en Roxanne doe je op Instagram

Op de Instagrampagina van Mathieu van der Poel vind je veel foto’s van zijn wedstrijden en zijn overwinningen. Ook geeft hij zo nu en dan een kijkje in zijn privéleven. Op de pagina van Roxanne Bertels zul je juist vooral veel privéfoto’s zien. Ze plaatst de mooiste vakantiebeelden en is dan ook echt een verschijning! Het is dus zeker de moeite waard om bij beiden even een kijkje te nemen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.