Martijn Koning slaat terug na rel met Baudet

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Martijn Koning was afgelopen week hét onderwerp van gesprek na de ruzie met Thierry Baudet. De cabaretier reageert nu voor het eerst zelf op de hele roast-rel.

Het was de laatste tijd veel in het nieuws, het relletje tussen Baudet en Martijn Koning bij Jinek. De cabaretier zei in zijn roast een aantal dingen waar Baudet niet blij mee was. Sterker nog, de roast van Martijn Koning zorgde er zelfs voor dat Thierry de talkshowtafel vroegtijdig verliet. De lijstrekker van Forum voor Democratie liet na afloop weten dat hij het optreden van Martijn Koning absoluut niet vond kunnen. Donderdagochtend reageerde Martijn voor het eerst op het incident bij Jinek. 

Martijn: ‘Je kunt afstand nemen en emigreren’

Eva Jinek en RTL namen afstand van de cabaretier na de roast en hij vertelde hoe hij zich hierbij voelde: ”Je kunt afstand nemen en emigreren. Dit voelde qua afstand bijna als een ruimtereis.”. Koning probeert zelf de humor van het relletje in te zien: ”Ik word wel vaker voor de bus gegooid. Dat heeft twee redenen: ik maak het er ook naar en ik heb geen rijbewijs, dus ik ga vaak met de trein en bus en dan word je al sneller voor de bus gegooid.” Paul Haenen adviseerde de cabaretier om Jinek eventueel het voordeel van de twijfel te geven als ze excuses maakt. Martijn kon hier wel om lachen.

Geen contact gehad

Martijn Koning en Eva Jinek hebben nog geen contact gehad sinds de afleveringen: ‘Alleen via RTL, het officiële verhaal. Ik zal haar vast in toekomst nog spreken’. De cabaretier weet nog niet of hij bij Jinek wil komen na het voorval. Al helemaal niet, omdat de makers voortaan willen weten wat de cabaretiers gaan zeggen. Martijn verteld dat zijn mening op het moment gewoon verschilt. We weten dus niet of we Martijn nog terug gaan zien bij Jinek. Martijn is echter niet bang om geld te verliezen door de rel. Hij zegt er ook ene belangrijke les van geleerd te hebben: ‘Het komt goed in de zin dat je weet wie je vrienden zijn. Ik denk dat dát heel belangrijk is.’

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Romy Monteiro kleedt zich om voor deze heerlijke foto in gympakje

Romy Monteiro houdt wel van een goeie sportsessie. En tijdens die sessies wil ze er natuurlijk goed uitzien. Dat gaat haar met deze gympakjes zeker lukken!