Mark Rutte onder vuur: is Bente Becker zijn ideale opvolgster?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er wordt in Den Haag aan de stoelpoten van Mark Rutte gezaagd. Na de val van het kabinet is het de vraag of de premier terugkeert als lijsttrekker van de VVD. Zo niet, dan is Bente Becker dé aangewezen vrouw voor de job!

Zit Mark Rutte tijdens de volgende verkiezingen nog aan het hoofd bij de VVD? Andere politieke partijen ruiken bloed, en proberen zijn situatie nu onhoudbaar te maken. Zo’n (gedwongen) vertrek zou vervelend zijn voor Mark, maar juist leuk voor de ‘neutrale kijker.’ Met een beetje geluk neemt Bente Becker namelijk zijn plaats in!

Lees ook: Femke Merel van Kooten-Arissen slaat wéér nieuwe weg in

Stoelendans bij VVD – Bente Becker in een zetel

Bente Becker is pas 35, maar mag inmiddels een beetje dromen van lijsttrekkerschap. Na de val van het kabinet is het nog maar de vraag of de VVD het kan veroorloven om in dezelfde bezetting terug te keren voor de volgende verkiezingen. Wat gebeurt er als Mark Rutte wegvalt? Klaas Dijkhoff kunnen ze niet meer bellen. Wie iets verderop op de lijst van VVD kijkt, zal de naam van Bente Becker op plek vier zien staan. Aan die riante positie te zien werd deze politica door haar partij al hoog ingeschat…

Lees ook: Nederland heeft Marieke van de Zilver nodig in Coronatijd

Bente Becker als toekomstig premier?

Als de VVD na een vertrek van Mark Rutte net zo sterk blijft als de afgelopen jaren, mogen we ons stiekem alvast een beetje gaan voorbereiden op een nieuw gezicht als premier. De internationale trend om vaker vrouwen naar voren te schuiven als potentiële leiders begint ook over te waaien naar Nederland. Nu grote partijen als de SP, PvdA, en D66 allemaal een vrouw aan het roer hebben staan, kan de VVD eigenlijk niet achterblijven. In Finland en Nieuw-Zeeland is er een jonge vrouw aan de macht, dus waarom zou dat bij ons ook niet kunnen? Kortom: ruim baan voor Bente Becker! Bente is niet alleen een bevlogen politica, maar ook nog eens een schitterend uithangbord

Pittige dame, die Bente!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone scheidsrechter Shona Shukrula (32) fluit binnenkort wedstrijden in betaald voetbal (in dezelfde competitie als haar man!)

Shona Shukrula (32) wordt de eerste vrouwelijke scheidsrechter in het Nederlandse betaalde voetbal. De beeldschone scheids floot al eerder in de Tweede Divisie, maar mag nu aan het betaalde voetbal beginnen. Wie ze op die velden tegen kan komen? Niemand minder dan haar eigen man!

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!