Femke Merel van Kooten-Arissen slaat wéér nieuwe weg in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Femke Merel van Kooten-Arissen staat eindelijk zelf aan het roer nu! De vraag is of deze opvallende verschijning volgend jaar nog in de Tweede Kamer mag blijven zitten…

Ze is nog vrij jong, maar Femke Merel van Kooten-Arissen heeft nu al meer politieke partijen gehad dan de meeste van haar collega’s! De blonde politica is wéér van team veranderd, maar hoopt nu definitief haar plek te hebben gevonden. Ze is namelijk voor zichzelf begonnen!

Lees ook: 50Plus verjongt met Femke Merel van Kooten!

Femke Merel van Kooten-Arissen stopt met zwerven

Na veel politiek gezwerf is Femke Merel van Kooten-Arissen eindelijk bij een partij uitgekomen waar ze wél toekomst ziet. Ze heeft namelijk een eigen politieke partij opgericht met de toepasselijke naam Splinter. Femke Merel is in haar nog korte carrière namelijk al meerdere malen afgesplinterd van bestaande partijen: nadat ze de Partij van de Dieren verliet voor 50Plus, vertrok ze samen met Henk Krol om de Partij voor de Toekomst op te richten. Toen ook dát schip strandde zat ze eventjes als onafhankelijk kamerlid in de Tweede Kamer. Voor de komende verkiezingen hoopt ze met Splinter haar terugkeer in de Kamer te mogen maken. Ze heeft het nu écht helemaal zelf in handen…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Femke Merel van Kooten (@fmvankooten)

Gerelateerde berichten

Artikel delen:

Laatste nieuws

Waarom Charlotte Nijs de mol had moeten zijn

Het hoge woord is er uit. Renée onthulde zichzelf als de mol. Maar was Charlotte Nijs niet een veel betere keuze geweest?

Marieke Elsinga danst blij op tafel

Marieke Elsinga is officieel samen gaan wonen. Inmiddels zijn de laatste dozen uitgepakt en worden de laatste meubels gebracht.

Chatilla van Grinsven werpt hoge ogen in de Verraders

Basketbalster Chatilla is een van de deelnemers aan het spannende RTL 4 programma de Verraders. Het ‘Wie is de Mol’-achtige programma zet een groep van ruim 18 bekende Nederlanders voor de uitdagende taak de drie verraders onder hen te vinden. De verraders vermoorden ondertussen elke nacht een deelnemer.