Femke Merel van Kooten-Arissen slaat wéér nieuwe weg in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Femke Merel van Kooten-Arissen staat eindelijk zelf aan het roer nu! De vraag is of deze opvallende verschijning volgend jaar nog in de Tweede Kamer mag blijven zitten…

Ze is nog vrij jong, maar Femke Merel van Kooten-Arissen heeft nu al meer politieke partijen gehad dan de meeste van haar collega’s! De blonde politica is wéér van team veranderd, maar hoopt nu definitief haar plek te hebben gevonden. Ze is namelijk voor zichzelf begonnen!

Lees ook: 50Plus verjongt met Femke Merel van Kooten!

Femke Merel van Kooten-Arissen stopt met zwerven

Na veel politiek gezwerf is Femke Merel van Kooten-Arissen eindelijk bij een partij uitgekomen waar ze wél toekomst ziet. Ze heeft namelijk een eigen politieke partij opgericht met de toepasselijke naam Splinter. Femke Merel is in haar nog korte carrière namelijk al meerdere malen afgesplinterd van bestaande partijen: nadat ze de Partij van de Dieren verliet voor 50Plus, vertrok ze samen met Henk Krol om de Partij voor de Toekomst op te richten. Toen ook dát schip strandde zat ze eventjes als onafhankelijk kamerlid in de Tweede Kamer. Voor de komende verkiezingen hoopt ze met Splinter haar terugkeer in de Kamer te mogen maken. Ze heeft het nu écht helemaal zelf in handen…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Femke Merel van Kooten (@fmvankooten)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fatima Moreira de Melo laat trots haar beeldschone swing zien op foto

Fatima Moreira de Melo speelt graag met ballen en een stick. Ze heeft alleen haar hockeystick ingeruild voor een golfclub. 

Sylvie Meis verrast fans met foto in strak roze jurkje

Sylvie Meis ken je misschien nog wel als die lekkere chick van TMF en MTV. Ze is in de tussentijd gelukkig niks veranderd. 

Jarige Amy en Shelley Vol van og3ne gaan los met fles op foto

Het is feest, want Amy en Shelley Vol zijn jarig geweest. De muzikale tweeling vierde dat wel op een hele bijzondere manier.