Marijn Kuipers deelt gruwelijk lekkere foto in kittig pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marijn Kuipers deelt een stel katachtige plaatjes via Instagram. De blondine is helemaal klaar om te feesten in deze outfit als poesje..

Marijn Kuipers zal je vast kennen van Instagram, RUMAG, TikTok of gewoon van haar prachtige uiterlijk. De blondine is een heuse hit op het internet en een échte fit girl. Haar liegt er dan ook zeker niet om en Marijn houdt ervan om daar af en toe wat van te delen met haar volgers. Zo ook nu weer, waar de blondine een katachtige foto deelt in een strak poezen-pakje. Marijn is klaar om helemaal los te gaan in deze outfit..

Marijn Kuipers showt in katachtige outfit

Op de foto die Marijn Kuipers deelt via Instagram is te zien hoe de blondine zich klaarmaakt voor een wild Halloween-feest. Tenminste, dat lijkt het geval te zijn, aangezien de blondine aardig verkleed is. Ze is namelijk als poes verkleed, en poseert meerdere keren op Instagram in deze ondeugende outfit. Met een strak en open pakje, compleet met katten-oortjes, is deze kitten helemaal klaar om te feesten. Ze poseert meerdere keren voor haar volgers. Op de eerste foto bukt ze door haar knieën, en kijkt ze heerlijk weg van de camera. Op foto twee lijkt het net alsof ze de keel doorsnijdt van haar hartsvriendin, die er geschrokken bij kijkt. Hierna volgen nog wat wilde foto’s met vriendinnen en tot slot nog een prachtige video in de spiegel, waar ze nog één keer de outfit toont aan haar volgers. Die volgers hebben maar geluk met deze prachtige reportage!

Lees ook: Foto: Juultje Tieleman moet afkoelen na laatste aflevering House of the Dragon

Marijn Kuipers houdt raadsel rondom nieuwe vriend geheim

Wie Marijn Kuipers een beetje kent, weet dat het nog altijd een raadsel is of de blondine nou een vriend heeft of niet. Zo doet ze regelmatig verdacht geheimzinnig over haar liefdesleven en houdt dat dan het liefste ook zo. Wel gingen er eerder al meerdere roddels rond, over meerdere mannen. Zou er eentje waar van zijn? Wat in ieder geval duidelijk is, is dat Marijn Kuipers enige tijd een relatie had met shorttracker Dylan Hoogerwerf. De twee zouden erg gelukkig zijn geweest met elkaar, maar uiteindelijk werkte het niet meer. Ze gingen uit elkaar. Nu is het dus het raadsel of Marijn nog steeds vrijgezel is. In ieder geval leek een veel voorkomende naam in het liefdesleven van Marijn Don de Jong te zijn. Een YouTuber met één miljoen abonnees, die enige tijd met de blondine omging. Echter lijken de twee hun tijd al gehad te hebben, aangezien ze al een hele tijd niet meer met elkaar gezien zijn. Wel leek de intimiteit erg hoog op te lopen tussen de twee.. Tot slot is Joël Ngimbi nog een veel voorkomende naam, beter bekend als ‘Ta Joela’. Marijn en Joël zijn collega’s van elkaar en delen regelmatig TikTok’s samen. Mensen speculeren regelmatig over een relatie tussen de twee. Echter lijkt ook dit meer op een gewone vriendschap te lijken. Wanneer komen we meer te weten, over het liefdesleven van Marijn Kuipers?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...