Foto: Marieke Elsinga geeft reden voor plotselinge verdwijning bij Qmusic

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga is even helemaal klaar met Qmusic, haar baan en haar routine. De presentatrice blijft voorlopig uit beeld. Is ze gewoon moe, of speelt er meer?

Marieke Elsinga is te druk. Althans, te druk in haar hoofd om elke ochtend vroeg uit de veren te gaan, en gelijk achter de microfoon te kruipen om steeds dezelfde nummers aan te horen en te gaan babbelen tijdens de Q-music ochtendshow. Ze besluitvaardige presentatrice heeft de wijselijke beslissing gemaakt om even aan selfcare te gaan doen voorlopig. Geen stem van Marieke dus in de ochtend. Ze heeft de komende tijd hele andere plannen. De vraag is natuurlijk: voor hoe lang moeten we haar gaan missen? Marieke geeft daarover geen verdere info. Wel vertelt ze de reden en hoe ze haar vrijheid gaat vieren.

Opgebrande Marieke Elsinga trapt op rem

We moeten zuinig zijn met Marieke. Dat wisten we al. Maar het Q-music ochtendmens weet dat nu zelf ook goed. Zo laat ze online weten dat ze even helemaal niks wilt gaan doen de komende tijd om te herstellen van haar zware ochtend routine. Even helemaal zen worden, dat is wat ze van plan is. Ze deed natuurlijk ook wel erg veel de laatste tijd. Niet alleen radio en bovendien ook niet alleen in de ochtend. Marieke, die zelf ook zelf veel te veel leuk te vinden om te doen, was zowel op de radio en tv een erg aanwezig persoon. Blijkbaar dus té aanwezig. Zelfs voor haar doen. Nu is ze dus even aan het heroriënteren. Gaat het dan om een vakantie of zien we na haar off-season een helemaal getransformeerde Marieke terug? Zelfs met een nieuwe invulling van haar loopbaan misschien?

Marieke Elsinga verruilt ook Mattie valk voor andere partner

Elsinga zegt leuke dingen te gaan doen met haar partner Sander, familie en vrienden. De komende tijd wordt er even geen tijd besteed aan haar andere partner, die op de radio. Na vele ochtenden samen koffie en verhalen te hebben gedeeld moet Mattie Valk het Qmusic fort even helemaal alleen babysitten. Ook hij weet weinig over hoe lang hij eenzaam en alleen zal zijn. Maar hij blijft optimistisch en verwacht zijn Marieke snel weer terug. Of ze dit zelf ook nog ziet zitten? Dat is maar de vraag. Er gaan geruchten over een break tussen de twee namelijk. Mattie heeft gelukkig nog wel andere reservepartners bij Qmusic, en leuke gasten natuurlijk.

Heeft Marieke Elsinga burnout of gaat ze naar 538?

Gaat het hier om een typisch geval van burnoutklachten, of speelt er meer bij Marieke Elsinga? Er gaan namelijk geruchten dat Marieke achter de schermen bezig is met een stiekeme overgang naar Radio 538, de grote concurrent van Qmusic. Wietze de Jager, de voormalige radiopartner van Mattie Valk, bewandelde deze weg al eens, dus zou het extra pijnlijk zijn voor Qmusic en Mattie om wéér een topper te verliezen aan de grootste radiozender van Nederland. Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer zet in ieder geval vraagtekens bij deze tijdelijke pauze. Waar rook is, is vuur.

Bij welke radiozender ze uiteindelijk ook terechtkomt, ze zullen sowieso even moeten wachten op Marieke. Een datum waarop ze weer klaar is voor een (her)start is vooralsnog niet duidelijk. De mysterieuze plannen blijven allemaal nog even de vraag en enkel voor Marieke zijn die duidelijk. Of weet ze het allemaal ook niet meer?

De plannen van Marieke Elsinga

“Uitslapen, lummelen en leuke dingen doen”. Dat zijn de plannen van Marieke voor de komende tijd. Slapen kunnen we ons wel een voorstelling bij maken. Maar de hele dag lummelen nadat ze zo lang juist gewend was om continu bezig te zijn? Dat lijkt ons niet echt iets voor deze ijverige jonge dame. Waarschijnlijk gaat ze zich daarom vervelen. We zijn dan ook zeer benieuwd wat ze nog meer gaat verzinnen. Al kan een contractonderhandeling bij 538 wel de nodige tijd in beslag nemen natuurlijk. En ze heeft zat andere leuke hobby’s die ze vast nog wel kan gaan doen. Zoals acrylverven, sporten en puzzelen. Waar ze al is eerder iets over heeft gedeeld online.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Johan Derksen fileert uiterlijk Hélène Hendriks: “Wat heeft ze met haar lippen gedaan?”

Als Hélène Hendriks met een nieuwe look op tv verschijnt, staat Johan Derksen voor een raadsel. Heeft de presentatrice fillers genomen?

Deze beelden bewijzen dat Lies Zhara zonder kleding slaapt (Foto!)

Lies Zhara laat in een video zien dat ze geen kleren draagt in bed. Ze slaapt bovendien niet alleen!

Omstreden topmodel Rikkie Kollen vergeet broek op uitdagende selfie

Rikkie Kollé weet haar volgers flink te verassen met een opvallende foto waarbij ze haar broek niet aanheeft!