Marieke Elsinga doet lekker dansje op ‘Banana’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kennen jullie Shaggy nog? De man achter Mr Lover, Boombastic en It Wasn’t Me is helemaal terug! Hij scoort op dit moment op TikTok met zijn nieuwste hit ‘Banana’. Het nummer is inmiddels z’n eigen leven gaan leiden op de videowebsite. Zo heeft ook Marieke Elsinga haar eigen draai aan het aanstekelijke liedje gegeven. En draaien kan ze…

Heerlijk, die TikTok-hypes. Bekende mensen zetten zichzelf in hun jacht naar meer volgers massaal voor schut op de filmpjessite. Marieke Elsinga onthult eigen gewicht in RTL Boulevard

Marieke Elsinga kan aardig twerken

Terwijl haar collega Mattie Valk de positie van frontman heeft opgeëist, dwaalt onze blik uiteraard af naar de rechterkant van het scherm. Daar staat Marieke Elsinga zich volledig te geven voor de likes. Terwijl die twee slungels zich écht belachelijk maken, ontpopt Marieke Elsinga zich tot een vrouw met moves. Op deze Banana wil de RTL Boulevard-presentatrice wel twerken!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga) op

Marieke Elsinga doet Emma Heesters na

Eigenlijk zijn Marieke Elsinga en haar collega’s er een beetje laat bij: deze ‘challenge’ bestaat al een tijdje. Emma Heesters, Romee Strijd en Stijn Fransen gingen hen al voor in deze challenge, waar het op je neus laten ‘droppen’ van een zonnebril een vast onderdeel van is.

Lees ook: TikTok Tuesday Sunglasses Drop Challenge met Emma Heesters

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Gerelateerde berichten