Marieke Elsinga doet lekker dansje op ‘Banana’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kennen jullie Shaggy nog? De man achter Mr Lover, Boombastic en It Wasn’t Me is helemaal terug! Hij scoort op dit moment op TikTok met zijn nieuwste hit ‘Banana’. Het nummer is inmiddels z’n eigen leven gaan leiden op de videowebsite. Zo heeft ook Marieke Elsinga haar eigen draai aan het aanstekelijke liedje gegeven. En draaien kan ze…

Heerlijk, die TikTok-hypes. Bekende mensen zetten zichzelf in hun jacht naar meer volgers massaal voor schut op de filmpjessite.

Lees ook: Marieke Elsinga onthult eigen gewicht in RTL Boulevard

Marieke Elsinga kan aardig twerken

Terwijl haar collega Mattie Valk de positie van frontman heeft opgeëist, dwaalt onze blik uiteraard af naar de rechterkant van het scherm. Daar staat Marieke Elsinga zich volledig te geven voor de likes. Terwijl die twee slungels zich écht belachelijk maken, ontpopt Marieke Elsinga zich tot een vrouw met moves. Op deze Banana wil de RTL Boulevard-presentatrice wel twerken!

Marieke Elsinga doet Emma Heesters na

Eigenlijk zijn Marieke Elsinga en haar collega’s er een beetje laat bij: deze ‘challenge’ bestaat al een tijdje. Emma Heesters, Romee Strijd en Stijn Fransen gingen hen al voor in deze challenge, waar het op je neus laten ‘droppen’ van een zonnebril een vast onderdeel van is.

Lees ook: TikTok Tuesday Sunglasses Drop Challenge met Emma Heesters

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!