Man City-spelers proeven deze Italiaanse influencers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De spelers van Manchester City waren op dreef dit weekend. In een doelpuntrijke wedstrijd tegen Aston Villa wonnen ze met 6-1. Maar dat was niet genoeg voor de onverzadigbare grootverdieners. Na het laatste fluitsignaal hadden ze nog steeds honger. Daarom lieten ze een heel buffet aan Mediterrane meiden invliegen voor een feestje waar de verhouding vrouw-man bijna gelijk was aan de wedstrijduitslag. De aanwezige spelers mochten álle 22 smaken proberen…

“Coach, is het goed als we na de wedstrijd met z’n allen nog even een proeverij van Italiaanse lekkernijen bestellen?”, hebben de ManCity-spelers vast aan de hoofdcoach gevraagd. Josep Guardiola, de trainer van Engelse voetbalclub Manchester City, had geen reden tot argwaan. Laat die jongens lekker smikkelen, dacht hij vast.

Dat hadden ze wel verdiend na die afgetekende overwinning tegen Aston Villa. Wist hij veel dat zijn spelers niet naar een restaurant gingen, maar naar een afgelegen spa resort. En dat ze met die Italiaanse lekkernijen eigenlijk een 22-tal beeldschone Instagrammodellen uit het Zuid-Europese land bedoelden…

Minst discrete ‘Bunga Bunga’-party ooit

René van der Gijp en Johan Derksen vertellen vaak vol weemoed over de ‘goede ouwe voetbaltijd’. Een tijd waarin spelers elk weekend de beest uithingen in uitgaansgelegenheden, hotels en hoerenkasten. Tegenwoordig is de voetballerij zo braaf, klagen ze dan. Maar bij Manchester City schijnen ze regelmatig nog een eerbetoon aan die oude tijden te brengen. Spelers en clubs zijn tegenwoordig gewoon veel handiger in het geheimhouden van dit soort uitspattingen. Ten minste, dat denken ze.

Het klinkt niet heel discreet: een enorm duur resort buiten Manchester afhuren, twee elftallen aan beeldschone modellen invliegen en vervolgens met z’n allen een wilde nacht beleven. Toch was de insteek om dit bescheiden feestje binnenskamers te houden. Daarvoor stonden er echter veel te veel ‘online influencers’ op de gastenlijst. En vertel die maar eens dat ze hun smartphone bij de ingang af moeten geven…

De feestelijk opgedirkte dames, die volgens vage bronnen tevens ‘leden’ van de Milaanse Man City-fanclub zouden zijn, maakten foto’s en video’s van zichzelf en elkaar. De voetballers bleven strategisch uit beeld, dat wel. Toch berichten verschillende Engelse tabloids dat het feestje sowieso door de voetbalclub uit Manchester georganiseerd zou zijn. Dit rekensommetje hebben we vaak genoeg gemaakt.

Italiaans schepijs in alle smaken

Oké, subtiel was het niet. Maar wat je de boys van Manchester City wél na moet geven is dat ze een gevarieerd buffet aan mierzoete aroma’s samengesteld hebben. Een tv-presentatrice, een ballerina, modellen, meiden met Spaanse roots, maar ook genoeg Italiaans lekkers. Het doet een beetje denken aan de verschillende bakken bij een ijssalon op een pittoresk Italiaans pleintje. Allerlei kleuren, allerlei smaken, en maar één hoorntje. Van alles een klein hapje dan maar? Eens kijken welke smaken er allemaal in de etalage lagen…

Kersensmaak – Chiara Battola

Al het goede komt in tweevoud. Dat geldt bij Chiara Battola zeker. Bovendien past een sierlijk stukje fruit als kers perfect bij deze beeldschone ballerina! Ideaal voor vlugge aanvallers als Leroy Sané of Raheem Sterling.

Sinaasappelsmaak – Marta Tejada

Marta Tejada, een Spaanstalige dame, was ook van de partij. Hou je van appeltjes van oranje? Dan kan je bij haar terecht. Twee handjes vol. Vooral David Silva zal zich erg thuis gevoeld hebben bij deze dame.

Foto’s: Instagram

Vanillesmaak – Chiara Giuffrida

Als je wil weten hoe goed een ijsmaker écht is, dan moet je z’n vanille-ijs proeven. Desondanks vinden veel mensen vanille saai. Smaakmakers als Agüero en de Bruyne weten wat kwaliteit is, dus deze mannen zouden sowieso voor blonde Chiara gaan!

Truffelsmaak – Francesca Del Bufalo

Knapperig van buiten, zacht en zoet van binnen. Wist je dat chocoladetruffel verschrikkelijk goed matchen met fruitsmaken? Stille krachten als Kyle Walker en John Stones kennen het belang van een goede supporting cast. Francesca is dus ideaal voor deze harde werkers!

Watermeloensmaak – Amira Paula

Voor de liefhebber. Pas op: valt zwaarder dan je denkt. Grote handen vereist. Keepers Claudio Bravo en Ederson combineren plezier graag met training. Dat komt in het geval van Amira Paula goed uit.

Laatste nieuws

Puck Moonen slaat keihard terug met veelzeggende foto: ‘Te dik?’

Puck Moonen heeft weer een flinke hoeveelheid mooie foto's online gezet om een echt statement te maken naar haar haters!

Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Joy Beune is een grote fout begaan, maar weet het toch wel weer aardig goed te maken met haar leuke foto's.

Foto: René van der Gijp geniet van ‘grensoverschrijdend’ momentje met Hélène Hendriks

René van der Gijp, oud-profvoetballer en voetbalanalist, heeft weer eens voor opschudding gezorgd. Deze keer in het populaire actualiteitenprogramma Vandaag Inside, waar hij co-host Hélène Hendriks trakteerde op een onvervalste smakkerd op de wang. Van der Gijp, bekend om zijn lak aan de 'woke' regeltjes, liet hiermee weer eens zien dat hij zich door niets of niemand de les laat lezen.