Maken de ‘voetbalvrouwen’ van All Stars ook comeback?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De (soms pijnlijk) herkenbare Nederlandse tv-serie All Stars keert terug op de buis! Alle oorspronkelijke acteurs, met uitzondering van de overleden Antonie Kamerling natuurlijk, schijnen een comeback te maken in dit vervolg op de serie over een amateurvoetbalteam. Allemaal leuk en aardig, maar zijn hun ‘voetbalvrouwen’ ook van de partij?

Na een film en een tv-serie van drie seizoenen is het nu tijd voor de ‘derde helft’ van All Stars. Komend jaar gaat de komedie/dramaserie over voetballende vrienden door BNNVARA nieuw leven ingeblazen worden. De omroep geeft aan dat zo veel mogelijk van de oude cast ook nu weer aanwezig zal zijn. De mannen zijn inmiddels aardig op leeftijd, dus wordt het voetballende gedeelte waarschijnlijk door hun kroost verzorgd.

Katja, Isa of Daphne?

Toch horen we niemand vragen of ook hun ‘voetbalvrouwen’ onderdeel zijn van de comeback? Hoe leuk het ook is om Casper van Kooten of Cas Jansen in hun nostalgische rol te zien kruipen, zijn wij benieuwd of we op de aanwezigheid van Daphne Deckers, Katja Schuurman en Isa Hoes kunnen rekenen. Daphne acteert tegenwoordig niet veel meer, maar die andere twee zullen waarschijnlijk wel van de partij zijn.

Lees ook: Katja’s yogastandjes voor in het vliegtuig

We zien vooral een rol voor Katja’s personage, barvrouw Nadja, weggelegd. Aangezien de inmiddels veteranen zelf niet veel meer op het veld zullen staan, maar vermoedelijk wel aan de bar van de kantine zullen hangen hopen we dat deze opvallend geknipte Nadja in al die jaren geen carrièreswitch gemaakt heeft.

Beeld: BNNVARA

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!