Maken de ‘voetbalvrouwen’ van All Stars ook comeback?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De (soms pijnlijk) herkenbare Nederlandse tv-serie All Stars keert terug op de buis! Alle oorspronkelijke acteurs, met uitzondering van de overleden Antonie Kamerling natuurlijk, schijnen een comeback te maken in dit vervolg op de serie over een amateurvoetbalteam. Allemaal leuk en aardig, maar zijn hun ‘voetbalvrouwen’ ook van de partij?

Na een film en een tv-serie van drie seizoenen is het nu tijd voor de ‘derde helft’ van All Stars. Komend jaar gaat de komedie/dramaserie over voetballende vrienden door BNNVARA nieuw leven ingeblazen worden. De omroep geeft aan dat zo veel mogelijk van de oude cast ook nu weer aanwezig zal zijn. De mannen zijn inmiddels aardig op leeftijd, dus wordt het voetballende gedeelte waarschijnlijk door hun kroost verzorgd.

Katja, Isa of Daphne?

Toch horen we niemand vragen of ook hun ‘voetbalvrouwen’ onderdeel zijn van de comeback? Hoe leuk het ook is om Casper van Kooten of Cas Jansen in hun nostalgische rol te zien kruipen, zijn wij benieuwd of we op de aanwezigheid van Daphne Deckers, Katja Schuurman en Isa Hoes kunnen rekenen. Daphne acteert tegenwoordig niet veel meer, maar die andere twee zullen waarschijnlijk wel van de partij zijn.

Lees ook: Katja’s yogastandjes voor in het vliegtuig

We zien vooral een rol voor Katja’s personage, barvrouw Nadja, weggelegd. Aangezien de inmiddels veteranen zelf niet veel meer op het veld zullen staan, maar vermoedelijk wel aan de bar van de kantine zullen hangen hopen we dat deze opvallend geknipte Nadja in al die jaren geen carrièreswitch gemaakt heeft.

Beeld: BNNVARA

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

Laatste nieuws

Foto: Yvonne Coldeweijer zet zichzelf in spotlight met superstrak shirtje

Yvonne Coldeweijer heeft weer eens iets gepost, maar deze keer niet over een bekend persoon. Nee, deze keer zet ze zichzelf in de schijnwerpers.

Video: Maan de Steenwinkel doet lekker dansje in nieuwe clip ‘Naar de Maan’

Maan danst er lekker wild op los. Dat moet ook wel, want ze wil van haar nieuwste videoclip wel een hit maken natuurlijk!

Foto: Chantal Janzen wordt in achterkant geknepen

Chantal Janzen deelde onlangs hét geheim voor een betere look. Al kwamen hier wel wat complicaties bij kijken..

Gerelateerde berichten