Maan de Steenwinkel past nieuwe festival outfit in Instagram foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel is zich al flink aan het voorbereiden voor wanneer alle festivals terug zijn. Een belangrijke taak is dan ook het kiezen van de juiste outfit.

Festivals zitten er voorlopig nog niet in. Tenminste, niet op de manier waarop je die gewend bent. Dat weerhoudt artiesten er niet van om zich alvast voor te bereiden voor wanneer er uiteindelijk weer meer mogelijk is. Dat is dan ook precies wat zangeres Maan de Steenwinkel doet. De bloedmooie Maan is bezig met het kiezen van de juiste festival outfits zodat ze straks weer de beste en tofste optredens kan geven voor een mega publiek. En de outfits die ze daarvoor kiest zijn niet zo braaf als je gewend bent van de beeldschone zangeres.

Lees ook: Maan de Steenwinkel heeft plezier in het water op nieuwe foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

De hartjes van Maan

Als Maan iets doet, dan doet ze dat gelijk goed. Dat geldt voor het maken van een nieuw nummer, maar ook voor het kiezen van de juiste outfit. Haar nieuwe verleidelijke combinatie is dan ook weer prachtig. Valentijnsdag is nog een half jaar wachten, maar Maan pakt nu al de hartjes erbij. In een rood, kort rokje et een bijpassend hartentopje ziet Maan er beter uit dan ooit. Haar zwoele blik helpt ook zeker mee in het geheel. Nu is dit pas de eerste outfit die Maan past om tot haar nieuwe festival look te komen. Maar als deze outfit al zo’n winnaar is, dan kan het alleen maar beter worden. Het is trouwens niet de eerste keer dat Maan voor een meer verleidelijke outfit gaat. Niet al te lang geleden hulde ze zich in een spetterende paarse glitterjurk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Een lekker luie dag op de bank

Na al die verschillende kledingrondes is Maan er wel een beetje klaar mee. Ze besluit dan ook dat het tijd is om lekker onderuit gezakt op de bank te belanden en de rest van de dag heerlijk niks te doen. Een drankje erbij, de televisie aan en lekker ontspannen. En Maan zou zichzelf niet zijn als ze daar niet even een leuke foto van deelt op Instagram. In haar comfortabele zondagse kleding ziet Maan er eigenlijk stiekem net zo leuk uit als in een verleidelijk rokje. Het maakt ook helemaal niet zoveel uit in wat voor kleding Maan voor de dag komt, de zangeres is van zichzelf al een van de knapste dames van Nederland.

Maan heeft er zin in

Maan is dus helemaal uitgerust en klaar voor een nieuwe festival tour. Het is nog even wachten wanneer ze weer als vanouds volle festivalterreinen mag gaan vermaken, maar de outfits voor die optredens liggen in ieder geval al klaar. Daarbij heeft Maan het afgelopen jaar genoeg nieuwe nummers gemaakt en leuke samenwerkingen gevonden om van elk optreden straks een feestje te maken. Maan heeft er dus absoluut weer zin in!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zwetende Jutta Leerdam zakt heel diep naar de grond

Jutta Leerdam heeft een wel hele bijzondere fotoshoot gedaan. Ze heeft de fotograaf haar van haar mooiste kant laten fotograferen. 

Gretige Nina Warink blaast volgers omver met fotoshoot in ondergoed

Uit de fotoshoot met Hunkemöller zijn prachtige plaatjes gerold waar je mond echt open van gaat staan! Nina Warrink verrast ons enorm!

Foto: Jade Anna laat rits openscheuren met lekkere positie

De kleding van Jade Anna houdt het niet meer vol wanneer ze diep door haar knieën zakt... Als dat maar goed gaat!