Maan de Steenwinkel past nieuwe festival outfit in Instagram foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel is zich al flink aan het voorbereiden voor wanneer alle festivals terug zijn. Een belangrijke taak is dan ook het kiezen van de juiste outfit.

Festivals zitten er voorlopig nog niet in. Tenminste, niet op de manier waarop je die gewend bent. Dat weerhoudt artiesten er niet van om zich alvast voor te bereiden voor wanneer er uiteindelijk weer meer mogelijk is. Dat is dan ook precies wat zangeres Maan de Steenwinkel doet. De bloedmooie Maan is bezig met het kiezen van de juiste festival outfits zodat ze straks weer de beste en tofste optredens kan geven voor een mega publiek. En de outfits die ze daarvoor kiest zijn niet zo braaf als je gewend bent van de beeldschone zangeres.

Lees ook: Maan de Steenwinkel heeft plezier in het water op nieuwe foto
De hartjes van Maan

Als Maan iets doet, dan doet ze dat gelijk goed. Dat geldt voor het maken van een nieuw nummer, maar ook voor het kiezen van de juiste outfit. Haar nieuwe verleidelijke combinatie is dan ook weer prachtig. Valentijnsdag is nog een half jaar wachten, maar Maan pakt nu al de hartjes erbij. In een rood, kort rokje et een bijpassend hartentopje ziet Maan er beter uit dan ooit. Haar zwoele blik helpt ook zeker mee in het geheel. Nu is dit pas de eerste outfit die Maan past om tot haar nieuwe festival look te komen. Maar als deze outfit al zo’n winnaar is, dan kan het alleen maar beter worden. Het is trouwens niet de eerste keer dat Maan voor een meer verleidelijke outfit gaat. Niet al te lang geleden hulde ze zich in een spetterende paarse glitterjurk.
Een lekker luie dag op de bank

Na al die verschillende kledingrondes is Maan er wel een beetje klaar mee. Ze besluit dan ook dat het tijd is om lekker onderuit gezakt op de bank te belanden en de rest van de dag heerlijk niks te doen. Een drankje erbij, de televisie aan en lekker ontspannen. En Maan zou zichzelf niet zijn als ze daar niet even een leuke foto van deelt op Instagram. In haar comfortabele zondagse kleding ziet Maan er eigenlijk stiekem net zo leuk uit als in een verleidelijk rokje. Het maakt ook helemaal niet zoveel uit in wat voor kleding Maan voor de dag komt, de zangeres is van zichzelf al een van de knapste dames van Nederland.

Maan heeft er zin in

Maan is dus helemaal uitgerust en klaar voor een nieuwe festival tour. Het is nog even wachten wanneer ze weer als vanouds volle festivalterreinen mag gaan vermaken, maar de outfits voor die optredens liggen in ieder geval al klaar. Daarbij heeft Maan het afgelopen jaar genoeg nieuwe nummers gemaakt en leuke samenwerkingen gevonden om van elk optreden straks een feestje te maken. Maan heeft er dus absoluut weer zin in!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Mooie Yasmine deelt eerste beelden van wedstrijd Mo Ihattaren bij Slavia Praag

Mohamed Ihattaren heeft wéér een tweede kans gekregen! Zijn vrouw Yasmine deelt alvast wat mooie beelden van zijn eerste wedstrijd bij nieuwe club Slavia Praag...

Hélène Hendriks maakt kijker alvast lekker voor nieuw seizoen De Oranjewinter

We hebben eindelijk weer iets om naar uit te kijken: Hélène Hendriks komt terug met De Oranjewinter! En met deze foto probeert ze de kijker alvast warm te krijgen tijdens de koude dagen...

Schaatsster Pien Hersman (19) laat haar volgers watertanden met foto in open shirtje

Pien Hersman is een ongelooflijk leuke dame om te zien. En dat geldt al helemaal in dit open geslagen shirtje.