Maan de Steenwinkel maakt stiekem foto’s op wc in stadion

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel kon het niet laten om tijdens de klassieker Ajax-Feyenoord even een gekke foto op het toilet te maken voor haar trouwe volgers. 

Beeldschone zangeres Maan de Steenwinkel is helemaal weg van haar nieuwe rood-witte jasje. Dus elk moment dat ze daar een toffe foto mee kan maken grijpt ze volledig aan. Maan is, ondanks haar soms preutse overkomen, niet vies van een verleidelijke foto. Dus klimt ze voor het gemak boven op de wasbak om een reeks aan verleidelijke foto’s te schieten voor haar volgers. Aan de rood-witte tegels te zien deed ze dat tijdens de rust van de wedstrijd Ajax-Feyenoord in de Johan Cruijff ArenA. Daar was ze namelijk met familie om de wedstrijd te bekijken. Al was Maan er ook duidelijk met een dubbele agenda.

Lees ook: Foto: Maan de Steenwinkel verwent vrienden tijdens wedstrijden Ajax en Barcelona

Maan doet even een Marc Overmars

Een stiekeme foto op het toilet bij Ajax, bedoeld om anderen te verleiden. Waarom klinkt dat zo bekend in de oren? Gaat Maan de Steenwinkel Marc Overmars een beetje achterna? Misschien dat het hele drama rondom The Voice of Holland toch nog zijn sporen heeft achtergelaten, aangezien Maan nu ook bezig is met het maken van stiekeme foto’s van zichzelf. Maar Maan deelt die foto’s in tegenstelling tot de coaches van The Voice, of Marc Overmars, met een paar personen. Nee, Maan zet de foto’s op Instagram waar iedereen ze mag zien. Tenminste, wat er met de meest privé foto’s van Maan op het Ajax-toilet is gebeurt weet je dan weer niet.

Maan neemt lieve familie foto bij Ajax

Dat Maan in de rust stiekeme foto’s maakt op het toilet is natuurlijk wel een beetje jammer voor haar familie, die met haar mee was gegaan naar de spannende wedstrijd. Die zitten namelijk lang op de tribune te wachten totdat Maan eindelijk terugkeert van haar avonturen op het toilet. Ze hebben het gelukkig volgehouden. Ze kennen Maan al langer en weten dat wanneer ze klaar is met haar mini fotosessie, ze vanzelf weer terug komt naar de wedstrijd. En aangezien Ajax toch nog de winst wist te pakken, was het voor de familie de Steenwinkel een bijzonder goede dag.

Hoe lang draagt Maan dat jasje al?

Het jasje van Maan lijkt misschien gloednieuw, maar ze droeg het al tijdens een optreden met Snelle laatst. En toen vonden mensen het ook al een goede toevoeging aan Maan haar outfit. Nu lijkt ze het weer de hele dag aan te hebben. Het is ook wel een mooi jasje, maar het valt te hopen dat Maan het rode gevaarte eens in de zoveel tijd naar de stomerij brengt. Anders kan je binnenkort al van verre ruiken dat Maan er aan komt. Met al dat springen en rennen tijdens een optreden kan het niet anders dat Maan flink gezweet heeft in het jasje.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!

Suzanne Schulting knalt aan alle kanten uit haar nieuwe nauwsluitende Jumbo-pakje

Suzanne Schulting schaatst sinds kort bij een nieuwe ploeg en moet natuurlijk even haar nieuwe outfit laten zien aan haar fans. Bekijk het nu!