Foto: Maan de Steenwinkel verwent vrienden tijdens wedstrijden Ajax en Barcelona

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het was in meerdere opzichten een heerlijk voetbalweekend! Vooral de vrienden van Maan de Steenwinkel mogen niet klagen…

Alsof het zo uitgedokterd was, kregen we dit weekend De Klassieker én El Clásico voor onze kiezen! Met beladen voetbalwedstrijden als Barcelona – Real Madrid en Ajax – Feyenoord op de buis mag je spreken van een heerlijk mannenweekendje. Maan wist ook optimaal gebruik te maken van het bomvolle programma. De zangeres zorgde ervoor dat er ook flink gesmuld kon worden…

Maan de Steenwinkel zorgt voor lekkers tijdens voetbal

Ook onze eigen Maan de Steenwinkel was in haar nopjes met de wedstrijden van het afgelopen weekend. De zangeres woont in Amsterdam en is dus Ajax fan. Ook heeft ze via haar vriendin Mikky Kiemeney en haar voetballende vriendje Frenkie de Jong een connectie met Barcelona. Voor Maan was het dus dubbel genieten. Eerst ging ze samen met haar broer Storm de Steenwinkel naar Ajax – Feyenoord in de ArenA. In de avond zat ze met haar vrienden op de bank voor Barca – Real. Vooral bij die laatste wedstrijd zat de sfeer er goed in. Met de overwinning van Ajax in haar achterhoofd besloot ze haar vrienden eens flink te verwennen. Daarvoor moest ze wel eerst richting supermarkt. Eén ding is zeker: Maan weet heel goed waar de gemiddelde man naar hunkert als ze een potje voetbal aan het kijken zijn; lekkere versnaperingen op tafel, en beeldschoon gezelschap!

Lees ook: Deze relatie van Maan de Steenwinkel stond in de sterren geschreven

Verwennerij op de bank bij Maan

De vrienden van Maan de Steenwinkel boffen maar met zo’n zorgzame vriendin. Op Instagram deelde Maan een story van hoe ze met haar armen vol boodschappentassen op weg was naar het voetbalfeestje. Ze werd vast als heldin onthaald toen ze binnenkwam met haar lekkernijen. Onderstaand filmpje toont wat er allemaal in die tassen zat. Met speciaalbiertjes, chips, zoetigheid en kaas verwende ze haar vriendengroep terwijl zij voor de buis hun held Frenkie naar voren aan het schreeuwen waren. Zou Maan zich vaker kunnen lenen voor het bezorgen van boodschappen? We hebben zo’n vermoeden dat ze op die manier ook een hoop geld zou kunnen verdienen!

Maan al meezingend bij Barcelona gespot

Maan was onlangs nog bij Barcelona, de Spaanse topclub. Hier was ze met hartsvriendin Mikky Kiemeney, de vriendin van Frenkie de Jong. De twee bezochten onder andere het stadion van de Spaanse club, Camp Nou. Ook gingen de twee naar een wedstrijd van de club, waarin ze het vriendje van Mikky hebben kunnen zien schitteren. Barcelona ging er met de overwinning vandoor en kon zich zo klaarstomen voor de klassieker. Net zoals Maan en Mikky, die gisteren natuurlijk ook voor de buis zaten voor de belangrijke Spaanse wedstrijd. Is hier Maans liefde voor deze club ontstaan?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lenige Marijn Kuipers laat fans dromen over haar bedprestaties

Marijn Kuipers slaat weer toe: met dit zéér suggestieve filmpje heeft ze al haar volgers aan het watertanden. 

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.

Deze blondine is eerste vrouw sinds 5 jaar in F1-auto: “Ze moet Lance Stroll vervangen”

De eerste vrouw sinds vijf jaar die plaats mocht nemen in een Formule 1-auto? Dat moet natuurlijk even uitgebreid gevierd worden.